Arama sonuçları: *

1. Ysfgms

Sahibinden Param Güvende Bitiyor mu?

Hayir satıcıdan artık böyle bir kesinti yapıyor.
  2. Ysfgms

Bitfenix ares siyah kasa led kontrolü nasıl yapılıyo

Hocam o kasa frgb yani ledler kontrol edilemiyor. Tek renk yanıyor ve kapatılmıyor maalesef.
  3. Ysfgms

Yardım SteelSeries Arctis Nova 5P alınır mı?

Dongle anakarta bağlı. Kasanın hemen yanında modemim var. Acaba modem yüzünden sinyaller çakışıyor olabilir mi?
  4. Ysfgms

Hayır kendi 2.4 type-c alıcısı ile bağlanıyorum.
  5. Ysfgms

Yok ben dip sesten bahsetmiyorum. Bazen seste parazitlenme oluyor saniyelik hemen düzeliyor. Böyle cızırtı gibi yani seste bozulma oluyor. Bazende hiç olmuyor anlamadığım bir şekilde.
  6. Ysfgms

Yaklaşık 1 ay önce nova 5 aldım. Kulaklıktan çok memnunum ancak canımı sıkan bir şey var. Bazen sesde anlık cızırtı veya ses bozulması gibi bir şey oluyor. Neden olduğunu anlamadım biraz araştırdığımda bu sorunu yaşayanların olduğunu gördüm ancak çözüm bulamadım. Kullananlardan bunu yaşayan var mı...
  7. Ysfgms

🔥 En son ne aldın? ETKİNLİĞİ ( 2025 ) 🔥

Steelseries nova 5 4500 TL
  8. Ysfgms

Ekran kartı macun değişimi sırasında yaşanan olay

Neden içini açtın ki kart garanti dışı kaldı. Sıcaklıklar kaç dereceydi ki ?
  9. Ysfgms

4070 ti ve ASUS Rog Strix XG27ACS 180hz sorunu

Aynı monitörü kullanıyorum kablonun kalitesiz olduğuna katılmıyorum. Nedense çoğu kişi öyle diyor. Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım daha.
  10. Ysfgms

2-3 yıl idare edecek ekran kartı önerisi

Fazla para harcamadan idare etsin diyorsan 2. ele bakmanı öneririm.
  11. Ysfgms

Msi mag force 120A kasa alınır mı ?

Fena kasa değil ama fiyatını haketmiyor bence. Fanlar tek renk yanıyor bu arada argb değil bilginiz olsun.
  12. Ysfgms

6K bütçeyle hazır sistem almak mümkünmü?

Hocam bütçeyi biraz arttırabilirseniz bu videodaki gibi toplayabilirsiniz. Eğer arttıramam dersenizde size referans olsun. Bir tık daha güçsüz halini toplayabilirsiniz.
  13. Ysfgms

❌İndirim Bitti! 🔥MSI B650M GAMING PLUS WIFI AM5 7200+(OC)MHz mATX 6599TL🔥

Alanlara hayırlı olsun çok güzel anakart. Bende kasım indirimlerinde 6000 TL'ye almıştım çok memnunum. Ram önerisi olarak ben patriot 2x16 6000 mhz cl30 ramlerini kullanıyorum sorunsuz çalışıyor.
  14. Ysfgms

🔥İndirim %10 indirim itopya tüm ürünler

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik_u25985 Bundan aldım bir tane fiyatı iyi düşmüş değerlendirmek isteyen bakabilir.
  15. Ysfgms

🔥İndirim Steelseries Arctis Nova 5 ve 5P 4.500 İtopya

Almayı düşünüyordum güzel indirime girmiş sipariş oluşturdum hayırlısı bakalım :D umarım tatmin eder.
  16. Ysfgms

Ekran Kartı Önerisi: Film ve Dizi İzlemek İçin

Oyun oynamıyorsan zaten elindeki ekran kartı gündelik kullanım için işini görmesi lazım bir sorun mu çıkarıyor?
  17. Ysfgms

6000 TL Bandında kablosuz kulaklık önerisi.

https://pckolik.com/urun/corsair-hs80-max-wireless-rgb-bluetooth-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik?ref=akakce&v=1.13.9 Sadece burada 6000 TL. Diğer yerlede 8binden başlıyor fiyatları. Pckolik güvenilir mi? Artı olarak nova 5 yerine alınır mı? 1734861687 Bende senin gibi bu bütçelere kulaklık...
  18. Ysfgms

Çözüldü✓ RX 6600 XT Anlık FPS düşüşleri yaşıyorum

Sistemde depolama olarak ne kullanıyorsun?
  19. Ysfgms

Yardım Steelseries Arctis nova 5 5150 TL'ye alınır mı?

Beyaz olduğu için alasım pek gelmiyor. Siyahı 5300 TL'ye amazonda jetklik adlı satıcı satıyor. bu satıcıdan alınır mı sizce?
  20. Ysfgms

Yardım Steelseries Arctis nova 5 5150 TL'ye alınır mı?

Hocam incehesap güvenilir.
Top Bottom