Arama sonuçları: *

1. Ysfgms

IOS IOS26.0.1 to IOS18 iPhone13

Benide etiketler misiniz varsa bende dönmek istiyorum valla pişmanım.
  2. Ysfgms

Yardım 2.El Ekran Kartı Önerisi

O bütçeye rtx 3080 tavsiye ederim rx 6800xt de olur bende kullanıyorum 3080 memnunum
  3. Ysfgms

Android 🪨Deprem Uyarısının Çalışmaması🚨

Sadece izinlerin verilmesi yetmiyor konumunuzun sürekli açık olması gerekiyor. Eğer kapalı tutuyorsanız gelmemesi normal.
  4. Ysfgms

Yardım NVIDIA 581.57 sürücüsü stabil mi?

10 ekimde battlefield 6 için 581.41 e güncellemiştim halen bir sorun yaşamadım dahada ellemem sürücüye.
  5. Ysfgms

Ekran kartım tozlandı ne yapmam gerek

İmha et hemen bilgisayarı yeni virüs çıkmadan ordan :D
  6. Ysfgms

MAtx beyaz kasa önerisi

Benim kullandığım kasa asus a21 Plus argb white ben çok memnunum bir bakabilirsiniz.
  7. Ysfgms

EKRAN KARTI TAVSİYESİ BÜTÇE KISITLI!!!

bütçesi 10k en fazla 3070 ti bulur oda zor biraz 9-10k civarına 3070ler var.
  8. Ysfgms

EKRAN KARTI TAVSİYESİ BÜTÇE KISITLI!!!

rtx 3070 zorlanırsa 3070 ti yad amd tarafında rx 6800 veya 6800 xt
  9. Ysfgms

❌İndirim Bitti! I9-14900KF 128GB 1TBSSD+1TBSSD RTX5090 Sistem 71.256₺

4070 li sistemi denesem mi diyorumda kartın marka modeli hakkında hiç bir bilgi yok resimlerde temsili gerçektenm gönderirler şimdi saçma sapan bir sistem bide onu iade etmekle uğraşırız ne diyorsunuz?
  10. Ysfgms

Ram değişimi sonrası Mavi ekran hataları

Bios'u son sürüme güncelleyin sorun düzelmezse ramlerde sorun vardır yüksek ihtimal iade etme süreniz geçmediyse iade edin geçtiyse garantiye yollayın bir kontrol etsinler.
  11. Ysfgms

...

stokta yok diyor
  12. Ysfgms

Çözüldü✓ Fazeon A1220TRA 9cm soğutucu Ryzen 5 7500fe yetersiz mi?

itopya nın sistemin yanında verdiği o a1 soğutmalar valla sistemi anca masaüstünde kullanmak için başka bir işe yaramıyor mecbur soğutucu almanız gerek.
  13. Ysfgms

Çözüldü✓ RX 6800XT Güç kablosu olmadan çalışıyor

hocam switichi eski haline getirin zaten çift bios değil mi kart siz kendiniz biosu swichten değiştirince oldu demişsiniz. Eski haline getirince çalışmıyor mu?
  14. Ysfgms

Evet pci express slotunun verebileceği max watt da odur dediğiniz gibi karta bios atmışlar miningyapmak için yüksek ihtimal çünkü fanlar full devirde çalışıyor. Bios nasıl atılır bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmeyeyim. 1758297821 İsterseniz bios switch i eski haline getirip karta bakım...
  15. Ysfgms

Çok ilginç gerçekten kablo bağlı olmadan oyunalrda kaç watt çekiyor? ve fpsler normal mi?
  16. Ysfgms

hdmi veya display portunu ekran kartına değilde anakarta bağlamış olma ihtmimaliniz var mı?
  17. Ysfgms

İtopya hazır sistem kasa uyumsuzluğu

Bence kasa değiştirmeden alın bitfenix kasası kötü kasa değil.
  18. Ysfgms

Yurtdışı kayıt telefona imei atma

valla bende kullanıyorum yd iphone pek seçenek yok. ya 2 tane yd alacaksın sim kartını döndüreceksin aralarında hiç kapanmadan kullanacaksın yada 2 telefon gezicen diğeri tr herhangi bir cihaz olacak sadece arama sms ve mobil veri için.
  19. Ysfgms

İos 26 güncelleyen var mı?

Hocam kullanıyorum bi kaç saattir şuanlık bir sorun gözükmüyor.
  20. Ysfgms

İos 26 güncelleyen var mı?

telefonu kapatıp açtım düzeldi 16 pro modeli var deneyimlerimi yazarım bir kaç saate.
Geri