Arama sonuçları: *

1. E

Yardım İtopyadan bana teşhirli ürün geldi

Bende öyle olduğunu düşünüyorum insanlık hali diyorum iademi kabul ettikleri sürece bir sorun olmaz bugün göndericem bakalım 1757664788 Gelişmeleri buraya aktaracağım :)
  2. E

Yok hayır yazmıyor zaten öyle olsa müşteri hizmetleride söyler
  3. E

İade edicem zaten nedir kronik sorunu
  4. E

Banada ders oldu açıkçası teşekkür ederiz bugünde aradığım zaman biz aska teşhir ürün ikince el ürün göndermiyoruz diyolar :)
  5. E

Teşekkür ederim deneyiminizide paylaştığınız için keşke teşhir ürün fiyatına alsaydımda içim acımasaydı asık sinirlendiğim nokta bu bir daha öyle bir indirim olmadığı sürece yanaşmam
  6. E

Muhtemelen dediğiniz gibi olmuş olabilir yapılan çok yanlış ve küçük düşüren bir şey firmayı
  7. E

Umarım görürler ben iadede değil parasını verdiğim sıfır ürünümü istiyorum yani hakkımı :)
  8. E

Tekrar baktım yapıştırıcı izi var bir parçasında da hemde kurumuş kanıt için fotoğraf çekeceğim
  9. E

İadeyi kabul ederler umarım dediğiniz gibi başka bi yerden sıfırını söyleyeceğim bunları bekleyemem
  10. E

Dostum iade etselerde yarın sistemimi kurup işime gücüme bakıcaktım 20 gün iade süreci var gerçekten söylenecek söz yok bunlara diğer arkadaşlarımızında bu durumdan haberi olsun dikkat etsinler
  11. E

Tek kelimeyle rezalet bir hizmet gerçekten böyle olduğunu bilmiyordum rezillik resmen ya
  12. E

Hayır video çekmedim ama yanında göndermiş olduğu diğer parçalar kapalı poşette koruma bantı gibi yani monte etmek istesem onları çıkartmam lazım itopyaya güvendiğim içinde herhangi bir video çekmedim 1757629262 Da
  13. E

Gördüğünüz gibi bu ürünü bana sıfır fiyatına gönderdiler aşırı sinirli ve mağdurum ne yapmam lazım Corsair H150 Lcd bir ton para döktüm sonuç bu yazıklar olsun
  14. E

Çözüldü✓ Msi Rtx 5070 Gameing Trio Modelini iade edip Rx 9070 xt almalı mıyım?

İtopya ile iletişime geçtim iade süreci çok uzun olduğu için ve artık sipariş elime ulaştığı için galiba 5070 ile yoluma devam ediceğim çünkü işim bilgisayardan ve artık toplamam lazım sistemimi herkese teşekkür ederim yine önerebileceğiniz farklı bir konu olursa beklerim
  15. E

Satıp değil direkt iade edebilirim kargoda herhangi bir kaybım olmaz ama geçmişten beri rtx veya gtx kullandığım için başka kartlara bakmak istemedim 1757417636 Üstüne 4-5 bin lira gibi para eklemem lazım onuda göz önünde bulundurabilirsiniz yani harlika bir fark olucak mı yoksa 5070 aldığım...
  16. E

Selamlar dostlar İtopya sitesi üzerinden Rtx5070 Gameing Trio modelini aldım hem çok hoşuma gitti hemde fiyatı piyasının altındayıdı 33bin Tl gibi güncel piyasaya göre ama kafamda kalan soru işareti var sizce iade edip rx9070xt almalı mıyım bu konuda beni aydınlatırsanız ve öneri sunarsanız...
Geri