Arama sonuçları: *

1. K

Ryzen 7 7800x3D - RTX 4070 Tİ Super - 32 GB Ram Oyun Bilgisayarı fiyatı uygun mu

Bence de. 10K fiyat farkı için 2. el alınır mı bilmiyorum. İlle alacaksan bütün stres testlerini yapıp, garanti ve fatura belgelerini toplarsın neden olmasın. Yine de 0 toplana taraftarıyım, özellikle bu kadar eski bir sistemse. Not: Testlerin bazılarını yazmış ama canlı olarak göstermesi lazım...
  2. K

Yeni Sistem Hakkında Düşünceleriniz Nelerdir?

Hocam bu sisteme en azından 12vrm dizilimli bi anakart lazım, tercihen de yüksek voltaj kullanan modeller daha iyi olur. 80A modeller var Tomahawk'ta, örnek olarak. PSU'olarak 1000W baksan bence en ideali, 850 de uygun olur gibi duruyor ama 1000 safe spot. Global PSU listeis var, ordan A+'a...
  3. K

Çözüldü✓ 85 90 k toplama sistem önerisi

Evet. Ama bütçe çıkmıyorsa temeli böyle alıp, 9070xt'i daha sonra 5080'e çevirebilir diye de düşünüyorum. 5080 en ucuz 55k bandında, 9070xt ise 32k modelleri var. 5080 alsa da diğer parçalardan kısması pek mantıklı olmayacak malesef. İşlemci belki, ama böyle bir sistemde 3-4k az vermeyi...
  4. K

CORSAIR 3500X Fan Setup Önerileri

Merhabalar, Corsair 3500X için çok ağır rgb içermicek, soğutması iyi ve ses seviyeleri düşük, bütçeye uygun bir setup bakıyorum. Kasanın 3x12cm intake fanla beraber geliyor. Ya buna ek olarak 1 tane 140mm 1 tane de 120mm fan eklemek istiyorum, ya da bunları da çıkarıp 4x12cm + 1x14cm bir set...
  5. K

Çözüldü✓ 85 90 k toplama sistem önerisi

9800X3D - 9070XT - MAG B850 TOMAHAWK - LEXAR ARES 32GB 6000MHZ CL30 - 1000PSU(ya da 850 - yeter ki A rating'i olsun) - 2TB M2 PCIE4 SSD modellere bakabilirsin. Kasa ve soğutucu tercihlerini sana bırakıyorum ama Crosshair 3500x ve Therma. Phantom Spiright önerebilirim
  6. K

Çözüldü✓ 82k lık topladığım sistem

Hocam ısrarla arkadaşa anakarttan kıs diyorsun da neden? arkadaş high end sistem topluyor, anakartın kalitesi bütün sistemi sağlığı ve parçaların birbiriyle efektif iletişimi için önemli olacaktır. Alırken VRM dizilimi + amper seviyeleri ve soğutucu kitleri + slot bilgilerine göre alsa daha iyi...
  7. K

Kasa alınırken neye dikkat edilmeli?

Hava akışı, ölçüleri, ve zevkine uyuyor mu. PSU ölçüleri, Ekran kartı ölçüleri, fan ölçüleri, radyatör ölçüleri
  8. K

Selamlar bu sistem bu fiyata normal mi ?

Hocam yanına neden en inimal anakart ram ssd takıyorsun ki. 7800x3d + 5060ti (bence 9070xt alsan daha iyi bu arada) ya da 5070ti kullanacaksan anakartın önemli değil mi sence? Anakart performansı etkilemez ama kasa sağlığını etkiler. En azından bikaç tane soğutma pini, iyi bir VRM dizilimi...
  9. K

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5070 Sistem 41.968 TL - Vade Farksız 3 Taksit

Kasadan ve PSUdan da kısarsanız 39kya kaparsınız minvalini
  10. K

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5070 Sistem 41.968 TL - Vade Farksız 3 Taksit

a620m koyarak sistem yaparsam 42'ye yapayım sana al hemen bok gibi sistem
  11. K

B650 vs B850 - ASUS & MSI & GIGABYTE

Kendim için savunmadım da, bilmeyen bir insana yüzeysel bilgi veren çok ve bu onlara yardımdan çok zarar oluyor. Dediğin gibi 14-80a olması çok iyi gerçekten, ama ssd için pcie5 desteği uzun vadede üzer gibi geldi. Yoksa sağlam kart. Bu arada haklısın, afedersin
  12. K

Aldığın sistemi ya aşırı try hard için alıyorsundur ya paran vardır alıyorsundur ya da kendini iyi hissettirsin diye alıyorsundur. Performansla veya bunlardan birisiyle işin yoksa koy paranı cebinde kalsın napacaksın 9800x3d + 5070ti sistemi. Ama fatura yok - garanti mechulse açıkçası direk...
  13. K

Yorum yapmak için yapmayın. Neden tomahawk? Ne gibi +sı var bu anakarta göre? Sadece isim duyup bilip sebebini bilmeden öneride bulunmak cahil işidir, kendinize saklayabilirsiniz. Hocam Gaming Plus'ın bundan pek farklı bir yanı yok. 2side aynı VRM dizilimine sahip. 2sinde de 3 m2 slotu var 2si...
  14. K

Hocam teşekkür ederim. Bence de öyleydi, ama MSI Pro B850-P Wifi'yı tercih ettim. 1 tane pcie5 ssd girişi olmasını sterdim Tomahawk'ta malesef olmadığı için alternatif olarak bunu buldum: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b850-p-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,903556020.html
  15. K

Hocam açıkçası bu fiyata bu sistemi dizemezsin. Gayet iyi sistem, ve parçalar da kaliteli parçalar. 70K çok iyi fiyat, ama sistem sağlığı garanti durumu fatura vs önemli. Bence sorun çıkmayacaktır, stres testleriyle kontrol edebilirsin her şeyi sistem içerisindeki. Alabilirsen şimdiden hayırlı...
  16. K

Arkadaşlar sistemin son parçası konusunda emin olamadım. Bütçemi korumak istiyorum ama iyi ve sistemime uygun bir anakart almak ilk önceliğim tabi. Anakartlar https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-mag-b650-tomahawk-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,30374310.html...
  17. K

Sistem hakkindaki düşünceleriniz nedir?

Teşekkürler. Ramlerden çok kısmak istemedim 2k daha az verip %60 daha uyumsuz olmasına gerek yok. CL30 olması ve 6000 olması beni aldı açıkçası. Sanırım RGB var diye biraz pahalı, eğer müdavilini daha ucuza bulabiliyorsak onu alabilirim. Kasa olarak önerdiğiniz kasa güzel gerçekten, fakat çok...
  18. K

Sistem hakkindaki düşünceleriniz nedir?

GPU: Sapphire 9070XT Pulse CPU: Ryzen 7 9700X RAMler - Lexar Ares 32GB (2X16) 6000MHZ CL30 Ana Kart - MSI B650 Gaming Plus alternatif olarak bütçe için Asus Prime B650M-R olabilir. Kasa - Lian Li Lancool 207 veya Asus ProArt Wood Edition PSU - Raijntek 850W Sistemin bir tek SSD ve soğutucu...
  19. K

9070XT + 9700X için ferah geniş kasa

Teşekkür ederim. Kasa için bunlar hakkındaki yorumun nedir hocam: https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-deepcool-cg580-siyah-atx-fiyati,941327901.html...
  20. K

9070XT + 9700X için ferah geniş kasa

Attığınız da gayet iyi, puanları da daha iyi duruyor. Fiyat farkı çok yok açıkçası, önemli olan yorumlar ve ses kesinlikle hocam. Teşekkür ederim öneriniz için. Bütçe dostu gayet güzel bir PSU
Geri