Arama sonuçları: *

1. w_selmann

Goodbyedpı wiresock kullanıyorum ama dc gırıs yapamıyorum

goodbyedpı kurdum yaklasık 3 hafta önce normal şekilde giriyodu ama 3 gundur gırıs saglayamıyorum baska tavsıye edıcegınız uygulamalar varmıdırı acaba splitwire var bunu öneririmisiniz bilen biri yardımcı olursa cok sevınırım saygılar...
  2. w_selmann

Discorda vpn ile giriyorum ama böyle olunca oyunlarda pıngım oluyor

eyv reis sağol kurdum 1765148503 eyvallah reiiss kurdum sağol 1765148543 👊👊👊 1765148573 eyv reis goodbyedpı kullanıyom
  3. w_selmann

güvenilir demi bu reis sıkıntı cıkmaz
  4. w_selmann

o ne reis ve nasıl kuruyoz bıraz yenıyım bu konulardada
  5. w_selmann

hangi internet derken turk net veya turk telekom değişiyo
  6. w_selmann

ya aga dıscord ıcın vpn acıyom sonra oyuna gırıyorum oyuna gırınce pıngden hareket edemıyorum vpn kapatıyom dc gıdıyo bununcozumu yokmu bılen varsa yardım etsın
  7. w_selmann

Çözüldü✓ Gamepower jin rainbow ses sorunu

ya bu kulaklıgı kullanıyorum ama sesleri ayırt edemıyorum valoda veya pubg de hiçbir sesi ayırt edemıyorum ses nerden geliyo anlamıyorum bir türlü benden kaynaklanan bir sorun oldugunu sanmıyorum ama bunun nedenı nedir
  8. w_selmann

Çözüldü✓ Lenovo loq r7 4060 alınır mı? 45.000 bütceye

45-48k arası bi bütçem var anladıgım kadarıyla biraz arastırdım bu modeli buldum sizce nasıl veya ne onerebilirsiniz cok anlamıyorum bu konulardan yardımcı olabilirmisiniz
  9. w_selmann

Çözüldü✓ LENOVO LOQ 15arp9 alınır mı?

Herkes ahp9u tavsiye ediyo ama arp9 alınır mı? hem oyun hemde gündelik işler için oyun için felan düşükmü kalır laptoptan cok anlamıyorum yardım edermisiniz
  10. w_selmann

Çözüldü✓ Lenovo loq amd ryzen7

Lenovo r7 rtx 4060 modeli sorunlumu i5-i7 modellerinde çok sorun oldugugnu duydum ama ryzen 7 de pek rastlamadım 40k fiyata da daaha iyisini bulamadım alınır mı? ?? Yardımcı olurmusunuzz
  11. w_selmann

Çözüldü✓ 35-40k arası laptop önerisi

35-40 k bütçem var oyun ve gündelik işlerim için laptop arıyorum peşin fiyatına taksit seçenekli arıyorum laptopdan da hiç anlamıyorum yardımcı olabılırmısınız tipide çok abartı durmazsa iyi olur saygılar
Geri