Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım Dram Işığı Yanıyor Görüntü Alamıyorum?

9070xt ASRock Taichi
  2. Y

Bunları yapmak için bana ne lazım ? Flash bellek vs vs. Bellek boş mu olmalı
  3. Y

Başka ram de yok denemek için. 1777666338 İşin garibi , bilgisayarcı arkadaşa verdim o da yapamiyor. Yeni ram mı almalıyım .
  4. Y

çok can sıkıcı:)
  5. Y

bir kaç sürüm ile güncellendi. olmadi.
  6. Y

Biosa hiç giremiyorum.
  7. Y

Anakart sıfır . PSU başka cihazda sorunsuz çalıştırıyor. Dram ışığı yanıyor sürekli.
  8. Y

Yardım PC orjinal oyunlara Türkçe yama yapılır mı ?

Çok teşekkürler
  9. Y

Selam arkadaşlar Asus tuf x870e plus wifi anakart 2x16gb hyper venom Anakart bugün açıldı. Ne denediysem başaramadım görüntü almayı . Tekli çalıştırdım . İki ramide ikinci slotlara taktım . Başaramadım. Bu anakart ve Rami kullananlar yardımcı olursa sevinirim .
  10. Y

Sorun yaratır mı peki ?
  11. Y

Selam arkadaşlar . Başlıkta da yazdığım gibi , oyunları Türkçe oynamak istiyorum. Orjinal oyunlara Türkçe yama yapılır mı? Yapılırsa nasıl yapılır ? Teşekkürler
  12. Y

Öneri Sistem kaç para eder

Selamlar AOC gaming C27G2ZE İ5 9400f 2x8 crucial 2666mhz 1.2V Asus prime b265m-k Asus ROG strip 2070 LG kasa Sistem bir arkadaşımın , satmak için fiyat araştırması yapıyoruz . Şimdiden teşekkürler
  13. Y

🔥İndirim MSI MAG Pano 110R PZ Kasa 4133 TL(Amazon)

Sağol hocam takibe aldım, fiyat düşüşlerini takip edeceğim
  14. Y

Çözüldü✓ Sisteme akvaryum kasa önerisi

Arkadaşlar selam. Hava sirkülasyonu iyi olan , ses çıkarmayacak ,siyah , argb fanli ATX kasa arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 7809x3d 9070xt Ocypus delta L36 sıvı soğutma girecek. Şimdiden teşekkürler.
  15. Y

Çözüldü✓ ASUS TUF İadesi Sonrası Anakart Önerisi

Değişim yaptım hocam teşekkür ederim
  16. Y

İşlemciyi alalı çok oldu , iade edemem yani 1777453530 Aorus elite ice düşünüyordum aslında.
  17. Y

Selam arkadaşlar. 7800x3d ASRock Taichi 9070xt Kioxia Exceria plus G4 gen5 2tb Ocypus Delta L36 Fsp vita gm 850 gold Revenge supernova 7argb 2x16 gb hiper venom 6000mhz cl30 Monitör ,Xiaomi G Pro 27i Tüm parçaları aldım Asus tuf gaming x870e plus wifi7 almıştım anakart arızalı çıktı , iade...
Geri