Arama sonuçları: *

1. Y

Max 4500 tl ye psusuz kasa önerin akvaryum istiyorum

Revenge supernova x7, yeni aldım bende gayet güzel , ferah , 4k falan
  2. Y

Öneri Oyun için Klavye mouse ve mousepad önerisi

Teşekkürler hocam . 2. el kapalı kutularınada bakarım
  3. Y

Öneri Oyun için Klavye mouse ve mousepad önerisi

Merhaba arkadaşlar . Klavye , öncelik aRGB ve sessiz olmasi Bütçe 2500 TL Mouse, öncelik kablosuz olmasi 2000 TL . Razor orochi iyi midir ? Ve bunlar için mouse pad. Büyük olsun ve varsa argb istiyorum bütçe 500 TL Kaliteli olup çok düşük fiyatları da onerebilirsiniz. Teşekkürler.
  4. Y

Yardım 2 monitör arasında kaldım .

Sağolun hocam. Başkada bı seçenek yok sanırım . Mecbur alacağım artık
  5. Y

Yardım 2 monitör arasında kaldım .

Herkese selam . 7800x3d 9070xt taichi kullaniyorum. Hikayeli oyunlar oynayacağım genel olarak. 2k için monitör arıyorum fakat hiç bilgim yok . Okuduklarim kadarıyla ghosting gibi sorunlar oluyormuş ne olduğu hakkında net bir bilgim yok. İki monitör arasında kaldım. 9 taksit olmalari ve büyük...
  6. Y

Gamepad Önerisi (Halleffect)

Hayırlısı olsun. Memnun musun hocam ?
  7. Y

Sağolun hocam , bende düşünüyorsunuz , konu açmama gerek kalmadı.
  8. Y

Windows doğrudan tanıyor mu hocam ?
  9. Y

❌İndirim Bitti! Rampage 7C-120B Beyaz aynalı kasa fanı 252 tl

Öneriniz var mı . Beyaz renk aRGB . Uygun fiyatlarda
  10. Y

❌İndirim Bitti! Rampage 7C-120B Beyaz aynalı kasa fanı 252 tl

Egsoz fanı yerine alsak olur mu
  11. Y

Çözüldü✓ 2k monitör tavsiyesi

Selam arkadaşlar 7809x3d ve 9070xt Taichi kullanacağım. Monitörler hakkında en ufak fikrim ve bilgim yok. 30 inch olsun istiyorum . Hikayeli oyunlar ve film izlemek için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim Bütçe 10k , Şimdiden teşekkür ederim.
  12. Y

Çözüldü✓ PSU, ram ve SSD önerisi

Alındı. Daha sessiz olduğu söyleniyor. 1772106395 Sıvı soğutma alındı . M2 2tb alındı. 1tb yetmeyecegini düşünüyorum , daha sonra uğraşmamak için 2tb aldım . Ram'leri temiz ikinci el alabilirim. Bilgisayarcı slotlarin 32gb desteklemediğini söyledi saçma geldi 256gb toplamda kullanılabiliyor.
  13. Y

Sıvı soğutmayı dediğiniz gibi yaptım. PSU Cratos lite 850 +80 gold yapsam nasıl olur ? Ram'de MHz ve Cl değerleri kaç olmalı illa 6000mhz cl32 mu almalıyım? 1772055379 Bunun methini çok duydum
  14. Y

Herkese selam Elimde bu üç parça var Asus tuf gaming x870e plus wifi7 ASRock 9070xt Taichi OC 7800x3d. Amacım sadece 2k çözünürlükte hikayeli oyunlar oynamak. Günde en fazla 2 saat açılacaktır , belki o kadar bile değil . Kasa, Revenge Supernova 7xargb alacağım hem fiyat olarak hem görsel...
  15. Y

2k DDR5 sistem öneri

Hocam ayıp ama ya :) bu sabah 3 tane vardı Amazon ve n11de . Nitro alacaksan pttavm den al 1k da indirim vardı ekstradan. 1770990566 PSU ömürlük olabilir. İndirimleri nereden takip edebilirim . Özellikle ram .
  16. Y

2k DDR5 sistem öneri

Hayırlı olsun hocam . Bende siparişi verdim.
  17. Y

2k DDR5 sistem öneri

Teşekkür ederim hocam . Attığım n11 linkindeki kartın garantisi var mı yok mu çözemedim o netleştirme siparisi vereceğim.
  18. Y

2k DDR5 sistem öneri

Soğutma ile beraber 13 15 hocam
  19. Y

2k DDR5 sistem öneri

O zaman siparişi veriyorum hocam . Vatana millete hayırlı olsun. Sırada kasa ve PSU var.
Geri