Arama sonuçları: *

1. Gokhan7

Steam oyunlar kapanmıyor yardım

oyunlardan al+f4 veya normal şekilde çıkınca steamde hala çalışıyor olarak görüküyor, steamden kapatmak zorunda kalıyorum
  2. Gokhan7

Oyunlarda sıcaklık ve fps değerlerini en sağlıklı gösterem uygulama hangisi?

çok teşekkürler hocam bir bakayım eve geçince. 1759153922 Amdnin programı bu konuda hiç iyi değil
  3. Gokhan7

Bende yükledim ama oyunlarda görme işini bir türlü ayarlayamadım
  4. Gokhan7

Selamlar, AMD'nin kendi uygulamasını kullanıyorum ama işlemci sıcaklığını sanki çok stabil göstermiyormuş gibi hissettim, MSI Afterburner kurdum ama oyunda açmayı beceremedim. Mesela armory create uygulamasına baktığımda işlemci boşta 30-35 derecelerindeyken amd uygulamasında 45 derece gösteriyor
  5. Gokhan7

Sistem gerü yüklersem home sürümüne dönebilir miyim

Hayır freedos sistemdi kendim home sürümünü kurdum, ama oyun ve günlük kullanım için home öneriyorlar ben yanlışlıkla proya yükselttim bana bir eksisi olur mu, yoksa böyle kalsın mı?
  6. Gokhan7

Sistem gerü yüklersem home sürümüne dönebilir miyim

Merhaba arkadaşlar sistemimde win11 home sürümü mevcuttu ama aldığım key pro sürümü içinmiş sistemi proya yükselttim yanlışlıkla, sistem geri yükleme yapsam home sürümüne geri dönüş yapabilir miyim?
  7. Gokhan7

Sistem geri yüklemeyle home sürümüne geri dönebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar sistemimde win11 home sürümü mevcuttu ama aldığım key pro sürümü içinmiş sistemi proya yükselttim yanlışlıkla, sistem geri yükleme yapsam home sürümüne geri dönüş yapabilir miyim?
  8. Gokhan7

Yardım lazım biosta windows isolu usb görünmüyor

Hallettim arkadaşlar yeniden başlatınca direkt windows yükleme ekranına attı
  9. Gokhan7

Yardım lazım biosta windows isolu usb görünmüyor

Konu bu arkadaşlar rufusla win11 yazdırdım fotoğraftaki yerde görünüyor ama boot menüde gözükmüyor
  10. Gokhan7

Rematch steamde 29 eylüle kadar oynaması ücretsiz

Valla şahsi olarak oynamadım sadece görünce forumda oynamak isteyen olur diye paylaşmak istedim
  11. Gokhan7

Rematch steamde 29 eylüle kadar oynaması ücretsiz

Oyun ücretsiz değil sadece 29 eylüle kadar oynaması ücretsiz denemek istesenlere duyurulur
  12. Gokhan7

Çözüldü✓ Düşük bütçe kulaklık önerir misiniz?

Maalesef bu bütçelere terletmeyen kulak üstü kulaklık bulmak imkansız
  13. Gokhan7

Çözüldü✓ Düşük bütçe kulaklık önerir misiniz?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
  14. Gokhan7

TV TAMİR KONULARI AÇSAM İŞİNİZE YARAR MI

Daha önce sıfırladım ama yine aynı oldu 1758631381 Şuan evde değilim eve geçtiğimde dediğiniz gibi çekip göndereceğim size
  15. Gokhan7

Televizyon seçimime yardımcı olur musunuz?

@Teil5757
  16. Gokhan7

Bunlar hepsi 19500 ve 2. el alınır mı?

Aşırı pahalı
  17. Gokhan7

Öneri Üniversite İçin Laptop Önerisi

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-acer-swift-go-14-ai-sfg14-01-x495-nx-kyxey-001-x-plus-x1p-42-100-16-gb-512-gb-ssd-adreno-14-5-wuxga-note-fiyati,967331580.html...
  18. Gokhan7

https://www.akakce.com/laptop-notebook/en-ucuz-huawei-matebook-d-16-2024-i5-13420h-16-gb-1-tb-uhd-graphics-16-wuxga-notebook-fiyati,465834714.html Bu modelede bakabilirsiniz
  19. Gokhan7

O zaman sıfır air m2 modellerine bakabilirsiniz hala iş görür mü bilmiyorum 2022 üretimli
Geri