Tablet alan var mı yeni gibi kondisyon diyor garanti durumu nasıl bilgi verebilecek var mı. (Samsung tab s11)
1765264804
Telefona bakabildiniz mi ? Nasıl geldi
Telefon bağlamında üst tarafı tercih etmen her zaman daha iyi olur acil ihtiyaç yoksa beklemen daha mantıklı gibi. Bu sefer senin derdine bulalım çözüm :D
Birinde görmüştüm kabloyla bağlayıp direkt 2. Ekran olarak kullanıyordu uygulama gerektiriyor mu bilmiyorum.
1764966567
Yani bakalım bütçe çıkarsa, kılıf kırılmaz 1k tutacak heralde zaten
Özellikle lazım olmadığı hariç sanmıyorum. Laptop var zaten onun yanına ikinci ekran olarak kullanırım klavye mouse ile kullanacağım zaman. Normalde ekran bölünük çalışırım sola kurs/video sağa not gibi.
S11 256 ile s11 ultra 256'sı arasında 10k var. S11 28900, s11 ultra 39k eğitim mağazasında. 4 aralıkta 35 görmüş ultra, düz s11 de 24 görmüş. Ondan dolayı beklesem mi bilemedim
10k oynuyor, dediğin gibi fark fazla. Genel güç farkı, ekranda yansıma önleyici vs. daha birçok şeyi var da şu an çeldirmeye yakın olduğum için daha çok özellik sayarım :D
Ekosistem olarak samsung var zaten o yüzden direkt samsung düşünüyorum bilgilendirdiğin için teşekkürler. S11 tarafında kullanacağım gibi tercihimi ama dediğim gibi ultra da aklımı çeldiriyor. Not alıp ,video ve çizim için değer mi bilmiyorum
Aklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.