Arama sonuçları: *

1. D

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

2 hafta olmasına rağmen internet seçmiştim o bile gelmedi daha
  2. D

Xbox paramı iade etmiyor.

Harcama itirazı oluştur aynısını steamda yaşadım 2 ay gelmedi. İtiraz oluşturduktan 1 hafta sonra yatırdılar
  3. D

Tab s11 şu an alınmalı mı

Baktım da çok bulamadım iyice bakmak lazım veya dediğin gibi spigen çıkana kadar idarelik olacak.
  4. D

Kullanım olarak baya kötü geldi bana, telefon için denemiştim. Böyle sanki plastik üzerinde kullanıyorsun gibi. Cam daha iyi kullanım açısından.
  5. D

Kılıf ve kırılmaz olarak hangisini tercih ettin bu arada. Kılıf için zore buldum ama senin de önerini alayım
  6. D

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Garanti kısmına baktın mı cihazı kayıt ederken düz garantisi oluyor mu. Yoksa sadece amazon garantisi mi var
  7. D

Tablet alan var mı yeni gibi kondisyon diyor garanti durumu nasıl bilgi verebilecek var mı. (Samsung tab s11) 1765264804 Telefona bakabildiniz mi ? Nasıl geldi
  8. D

S26u mı beklenir s25u mu alınır

Başta öyle oluyor zaten de sonrasında biraz daha düşer muhtemelen
  9. D

S26u mı beklenir s25u mu alınır

Telefon bağlamında üst tarafı tercih etmen her zaman daha iyi olur acil ihtiyaç yoksa beklemen daha mantıklı gibi. Bu sefer senin derdine bulalım çözüm :D
  10. D

Fiyat ve stok durumunun altında ürünün durumu yazıyor mobilden bakarsanız kılavuz ve kalem eksik diyor ultra modeli için.
  11. D

S10 plus da var s11 ile aynı fiyata ama almışken sırf ekran büyüklüğü için bir nesil öncesi düşünülür mü bilemedim
  12. D

Çizim kalemi eksik diyor yalnız
  13. D

Genelde hep taşıyacağım için ultra o kısımda yorar gibi geliyor. Sabit kullanım olarak çok fazla kullanmam muhtemelen kütüphane vs. Gezdirip duracağım
  14. D

Birinde görmüştüm kabloyla bağlayıp direkt 2. Ekran olarak kullanıyordu uygulama gerektiriyor mu bilmiyorum. 1764966567 Yani bakalım bütçe çıkarsa, kılıf kırılmaz 1k tutacak heralde zaten
  15. D

Klavye ve mouse kablosuz fazladan almam artık :D dediğin gibi sonu olmayan şekilde gidiyor
  16. D

Özellikle lazım olmadığı hariç sanmıyorum. Laptop var zaten onun yanına ikinci ekran olarak kullanırım klavye mouse ile kullanacağım zaman. Normalde ekran bölünük çalışırım sola kurs/video sağa not gibi.
  17. D

S11 256 ile s11 ultra 256'sı arasında 10k var. S11 28900, s11 ultra 39k eğitim mağazasında. 4 aralıkta 35 görmüş ultra, düz s11 de 24 görmüş. Ondan dolayı beklesem mi bilemedim
  18. D

10k oynuyor, dediğin gibi fark fazla. Genel güç farkı, ekranda yansıma önleyici vs. daha birçok şeyi var da şu an çeldirmeye yakın olduğum için daha çok özellik sayarım :D
  19. D

Ekosistem olarak samsung var zaten o yüzden direkt samsung düşünüyorum bilgilendirdiğin için teşekkürler. S11 tarafında kullanacağım gibi tercihimi ama dediğim gibi ultra da aklımı çeldiriyor. Not alıp ,video ve çizim için değer mi bilmiyorum
  20. D

Aklımda ultra da var ama gereksiz harcama olur mu diye arada kaldım. 14.6 inç bayağı büyük, laptop yanına ikinci ekran olarak da kullanabilirim diye çeldiriyor.
Geri