Arama sonuçları: *

• Users: birer
  • Order by date
  1. B

Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

Baseusu sipariş ediyorum o zaman. Kablo da önerebilir misiniz telefonun kutusundan çıkan kablo yeterli değil sanırım
  2. B

Ankerin servisi bulunduğum ilçeye çok yakın aslında artı olarak görüyodum. Baseusun bu modelini görmemiştim ugreenle ikisi arasında kalsanız hangisini alırsınız
  3. B

Eski konulara baktım fakat önerilen ürünlerde stok yok veya fiyatlar değişmiş. Araştırdığım kadarıyla şunları buldum. Belkin https://amzn.eu/d/0aaZbDp8 Anker https://app.hb.biz/W50mcLR1avQ6 Ugreen https://app.hb.biz/d3mAoP1VUWWq Hangisini almak daha mantıklı veya başka önerisi olan var mı.
  4. B

🔥İndirim Anker B2653 45 W Siyah Type-C to Type-C Hızlı Şarj Aleti * 898,99 TL *

S25 ultra için hangisi daha iyi https://www.n11.com/urun/ugreen-nexode-45w-usb-type-c-qc-40-pd-gan-x-2-portlu-hizli-sarj-cihazi-beyaz-45575167?magaza=decide
  5. B

Android YD S25 Ultra vs TR S25+

Açıkçası hayır ilk başta s25 fe alıcaktım o bile yeterli benim için. Almışken arada da bu kadar az fark varken iyisi olsun diye düşündüm
  6. B

Android YD S25 Ultra vs TR S25+

Hat takılmamış YD S25 ultra 36k. Bir de tr garantili 5 aylık s25+ 40k fiyat. Hangisini almak daha mantıklı sizce ?
  7. B

Öneri Sistemim ne kadar eder sizce

4 5 aylık sistem oynuycak oyun bulamıyorum ve hevesim kalmadı. Satmayı düşünüyorum özellikleri şu şekilde: CPU: Ryzen 5 7600 GPU: INNO3D RTX 5070 Anakart: Asus prime b650mk Ram: patriot viper venom 2x16gb 6000mhz cl30 Ssd: Kioxia exceria pro Cpu soğutucu: Phantom spirit Kasa ve psu: Enermax...
  8. B

Samsung S24 FE şarj sorunu

Samsungun akıllı servis merkezleri vardı 2 3 sene önce telefonu götürüp 1 saatte teslim almıştım bulunduğunuz ilde varsa bakın isterseniz
  9. B

🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

ücret istediler mi modem için ? bende de aynı modem var ücretsiz değişiyolarsa ben de talep açıyım
  10. B

Hata alanlar tekrar denesin benimki düzeldi geçiş yaptım
  11. B

Destekten cevap alırsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
  12. B

Beklenmeyen bir hata meydana geldi diyor aktif edemiyorum ben
  13. B

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

65 yıl sonuna kadar stoklara gelmiyecekmiş. 55 in fiyatını sorduğumda da amazonla alakalı biz karışmıyoruz indirimlere dediler @MustafaaY @BALLarDOES
  14. B

INNO3D EKRAN KARTI Alınır mı? ?

5070 inno3d kullanıyorum sorunsuz.
  15. B

HB hiç 55 stoğu getirdi mi ki ben görmedim
  16. B

Amazondaki 55 inç fiyatı 19500 den 31500 olmuş. Bence fiyata düzenleme gelir indirim bitti diye amazon kaynaklı fiyat şuan bu. Düzeltme gelmezse satmaz zaten 35k ya tcl c6k verdi teknosa. Bütçe sorunum olmadığı halde next almayı düşündüm fakat ev halkı istemedi bu fiyattan asla almam gider 60k...
  17. B

Öneri Samsung s20+ ekran değişimi

Şuan s9+ kullanıyorum tek sıkıntısı güç açma kapama tuşu yerinden çıkıyor. Ekranda çıkan kronik çizikler yüzünden kullanmadığım bir s20+ var elimde. Servis ekran ve batarya değişimi için 9k civarı ücret çıkarıyor. Bu telefon için değer mi sizce. Not olarak cihazda darbe falan yok tertemiz cihaz...
  18. B

HB iade politikası nasıl ? TV yi alıp yetkili servise kurulum yaptırdıktan sonra beğenmezsek iade edebilir miyim. Ev halkını ikna edemedim bir türlü gidip sırf marka diye lg samsung almak istiyorlar 50 60k verip.
Geri