Arama sonuçları: *

• Users: KaOsa
  • Order by date
  1. KaOsa

🔥İndirim Juo 20000mAh 22.5W Powerbank 519TL🔥%20 DAHA EK İNDİRİM GELDİ!

Umarim kalitelidir hocam dümenden ihtiyacim vardi yapistirdim
  2. KaOsa

Ev kullanımı için televizyon önerisi

Tv çok guzel hocam ama butçeyi biraz aşiyor
  3. KaOsa

Ev kullanımı için televizyon önerisi

Merhaba dostlar salonda kullanmak için 55 inc bir TV arıyorum. Oyun vs oynama durumu pek olmayacak. Film ve dizi için kullanılacağı için en önemli beklentim görüntü kalitesinin iyi olması. Bütçe maksimum 25k şimdilik iyi kötü bir TV var elimde tavsiyeleriniz neler olur hangi modellere bakayım ya...
  4. KaOsa

🔥İndirim 🔥🔥 299 TL Claw's PAW3519 Sensörlü RGB Oyuncu Mouse

Bu sensör için genede iyi fiyat değil mi? İhtiyacı olan bence değerlendirebilir.
  5. KaOsa

5060 Ti ile hazır sistem önerisi

Hocam kesinlikle alma bu paraya 5070 satılıyor. Pc kolikte geçen hafta 41k dan başlıyordu.
  6. KaOsa

Unlost F/P sistemler

https://www.itopya.com/dragon-5070-v3-intel-core-i5-14600kf-msi-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h30735 Bunu özelleştirip alabilirsin. Fiyat iyi
  7. KaOsa

Unlost F/P sistemler

Fiyat çok değil mi hocam 44k gibi 5070 alinabilecek fiyata 8 gb rx9060xt alınmaz bana göre.
  8. KaOsa

40k Bütçe ile sistem önerisi

Bu paraya 8 gb ekran karti alma 16 gb rahat bulursun pc kolikte 40k ya var 4-5 tane ben aldim guvenilir diye düşünüyorum ufak değişiklikler yaparsan bütçeni ufak aşarsin ama iyi bir kasa olur en azindan
  9. KaOsa

Çözüldü✓ Bilgisayar Toplama Yardım

Bugun ince hesapta gaming gecesi olacak bazen çok uygun ürünler düşüyor bir bak derim.
  10. KaOsa

Param güvende ile 5k lık klavye satmalı mıyım?

Çok güzel tavsiye vermişsin hocam dediklerine dikkat edeceğim. Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
  11. KaOsa

Hesabi 2019 da açılmış ama hiçbisey yapmamiş. Ay başini bekleyebilir misin maaşim yatacak dedi bekleyebilirim dedim konuşma boyle
  12. KaOsa

Sahibindende klavyeyi ilana koydum 6k idi 5k da anlaştik. Benden param guvende ile gonderebilir misin diye rica etti ama bilemedim herhangi bir sorun olur mu mala zarar verip iade eder mi? Bazi kişiler dolandirilmiş ya ürünü değiştirilmiş yada bozulmuş. Sizler ne dersiniz.
  13. KaOsa

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5S + Klavye 14.726TL!!

Kalem isteyenler resmi sitede tabletin yaninda hediye ediliyor
  14. KaOsa

Çözüldü✓ 15k bütçe ile ders ve gundelik işler için tablet önerisi

Kardeşim universiteye başlicak oyun vs ile pek işi yok film izler genelde okulda kullanacak xiaomi pad7 guzel ama klavye kalem de ihtiyaci var onlarida ucuz yollu çozersek iyi olur ama harici siz ne önerirsiniz. Klavye ve kalemle kullanacak. Tableti şundan kalemi burda al yada klavyeli setler...
  15. KaOsa

Çözüldü✓ Tr de emsali olmayan logitech league of legends klavye kaça satabilirim?

Önemli değil hocam güzel fiyattan aldım. Belki müşteri çikar direkt kullanıcı ile temas kurabilirim diye attım. Bugun yarın yeni sistem gelecek kendim kullanirim.
  16. KaOsa

Çözüldü✓ Tr de emsali olmayan logitech league of legends klavye kaça satabilirim?

Öyle görünüyor hocam 😁 Galiba pahali almişim kaça gider sence
  17. KaOsa

Salla reis lolü sevmem ama aşırı havalı duruyor. Sisteme özel bir klavye lazımdı alan olmazsa kendim kullanırım. Bir bakarsin shaco main olmuşum😁
  18. KaOsa

Brown switch profesyonel turnuvalarda kullanilan mekanik bir klavye.
  19. KaOsa

Hiç kullanilmadi hocam dün kapali kutu aldım bugun size attiğim fotoyu çektim.
Geri