Arama sonuçları: *

1. M

Bu sorun ile alakalı bilginiz varmı

USB İLE İLGİLİ YAZMAYIN + SORUN OLARAK YAZDIM ONU KENDİM ÇÖZERİM DİĞER SORUNLAR HAKKINDA BİLGİNİZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM merhabalar sizlere yaşadıgım bir problemi anlatmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim ben Mert yaklaşık 1 ay olan bir kasa topladım kasamı hepsiburada...
  2. M

120k lık 1 Aylık sistem de bu sorunun çözümü nedir

Chat gpt yaz o sana kısa öz yazsın tekrar buraya gelip cevabı verirsin
  3. M

5060 ti kullanıyorum evet düşük ekran kartı düşük olmasının sebebi para biriktirip sonrasında güçlendirmek için aldım şuanlık buda işimi görüyor ama tek sorunum Fan ve USB değil... Diğerleri hakkında bilgin varmı
  4. M

merhabalar sizlere yaşadıgım bir problemi anlatmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim ben Mert yaklaşık 1 ay olan bir kasa topladım kasamı hepsiburada üzerinden satın aldım her ürünü tek tek sipariş vererek aldım ve parayı kırdım 120k lık topladım oyuncu koltugu felan dahil ama konumuz bu...
  5. M

Monitör Siyah Ekran Sorunu ve Parlaklık Ayarı

Çözünürlük demedim oyunda oluyor oyuna girince oluyor normalde olmuyordu ve ayrıca nasıl yapıcağımı sordum
  6. M

Düzeltmek istiyorum yardım edin bilen varsa
  7. M

Merhaba arkadaşlar çok merak ettim o yüzden söylüyorum benim monitörüm qd oled 2k 240 hz 27 İnç bir monitör hdmı ile bağlı oyuna girince alt tab yapınca win tuşuna basınca 4 saniye lik bir siyah ekran yiyorum kafayı yedirtti bana bide parlaklık ayarı gibi seçenekleri yapabiliyordum 450 nit e...
  8. M

ARKADAŞLAR BU KABLOLAR NEREYE

Tamam da siz gelmişiniz bana yaptıklarımı söktürüyonuz ben size diğerleri ne işe yarıyor diyom
  9. M

Kanka tek tek kendim yaptım kablo karışıklı pek de umrumda oldugunu sanmıyorum şuan cpu Fan soket yeri benim sıvı soğutma oldugu için aıo kısmına takıldığını video da izledim ve oraya taktım
  10. M

Arkadaşlar buyurun geri kalan fotoğraflar yükledim kasa modeli v950 gaming case 1758890570 Var kanka çoğaltıcı 1758890605 Çoğaltıcı da bu şekilde arkadaşlar bakın görün yazın edin yardım edin delirmek üzereyim
  11. M

Selamın aleyküm arkadaşlar ben dışarıdan kasa aldım tek tek parça aldım ve bütün montajı kendim yaptım... Asus x870p 7xfanlı argb li kasa 850w 5060ti 9800x3d Bunları boşverin asıl olay şu Fotoda gösterdiğim kablolar nereye olacak bir sürü video baktım izledim bunları bulamadım kafayı yicem...
  12. M

Hoparlör önerisi Monitör için?

Rampage rms x9 2.0 rgb ışıklı multimedia 5v 30db speaker
  13. M

Philips Evnia 27M2N3501PA/00 monitör hangi satıcıdan alınmalı?

Trendyol satıcısıyım kanka ve şöyle dim normal bir site de aldığın vakitte bir sorun oldugunda 2 yıl garantili de olsa patronun isniyetifine kalmış olur ve dava olayına gitmeden veya kendi isteği olmadan yazılı garanti vermeden iade süreci belli olmaz fakat trendyol da satın aldığın bişeyi 15...
  14. M

S24 ULTRA alınır mı YD

Merhaba arkadaşlar yurt dışı olarak s24 ultra yada s25 ultra almış olsam 25k 35k arasında fiyatlar ımei kaydı olmuyor sonuçta sonradan yaptırmaya çalışsak ne kadar tutar ve sizce yapılır mı?
  15. M

İNCE Hesap dan pc alınır mı

İnce hesap güvenilir mi arkadaşlar bilgisayar alma planım var ve güvenilir mi alınır mı bilemedim
  16. M

30-50 k Sistem önerisi

Kanka bende kasa pc alıcam topladım ve 100k lık sistemi 165k ya satıyordu? Neresi uygun 60k ya ben + olarak Bi kasa daha toplarım
  17. M

30-50 k Sistem önerisi

Vatan dan niye alıyorsun ki vatan boş yere + pahalı yapıyor itopya al incehesap al daha uyguna gelir
  18. M

ASUS ROG XG27AQDPG alınır mı?

2-3 yıl dan fazla dayanır bence al
  19. M

30-50 k Sistem önerisi

Ryzen 7800x3d + 5060 ti yada 5070 direk uygun olacaktır hazır sistem incehesap bak uygun olanı al derim
  20. M

BİRİ ŞUNU ALSIN SATILMIYOR

Merhaba arkadaşlar elimde leptop var 1 2senedir kullanıyorum bilgisayarı zorlayacak hiç bir şey yapmadım bir tane rar dosyası indirdiysem namerdim bebek gibi baktığım bilgisayarımı borcum dan dolayı satmak durumundayım herhangi hiç bir problemi yoktur lütfen toksik kişiler veya yalandan gelip...
Geri