Arama sonuçları: *

1. D

Anakartta turuncu ve kırmızı ışık

Maalesef olmadı 1718307586 Ramler yanmış olabilir mi ama aynı frekanstalar şuan 6000mhz ramin hızı
  2. D

Bilgisayara güç gidiyorken mi yoksa fişten çekiliyken mi
  3. D

Merhaba, bugün teslim aldığım bilgisayarımda ddr5 6000mhz ram mevcut. Sistem toplandıktan sonra biosta ramler 3600mhz de idi. Ben bunları 6000mhz e geçirdim ve secure boot ayarını açtım. Şuan klavyemin ışığı yanmıyor görüntü gelmiyor fakat ramlerin rgb leri ve fanlar çalışıyor. Yardımcı...
  4. D

steam hesabım çalındı

hesabımı aldım 1.5 gün içinde ilgilenen herkese teşekkürler
  5. D

steam hesabım çalındı

hayır alamadım hala 1 gün oldu
  6. D

steam hesabım çalındı

vardı arkadaş mailime de girmiş ve kodu almış 1656237160 umarım alırım
  7. D

steam hesabım çalındı

mail hesabım dahil şifreme kadar değiştirilmiş steam desteğe yazdım kartımın son 4 hanesini belirterek ve birtakım ss ler vererek. Geri dönüş sağlarlar mı ve hesabımı verebilirler mi? Tekrar belirtiyorum mail adresi de değişmiş.
  8. D

Steam hesabım çalındı

Steam hesabımın çalındındığını fark ettim maillerimi kontrol edince. steam desteğe yazdım fakat 12 saattir bir geri dönüş yok. Bu durumu yaşayan var mı ve bir cevap geliyor mu? Hesabını oradan geri alabilen var mı? ilgilenirseniz sevinirim.
  9. D

Sesim karşıya gitmiyor

realtek audio diyorsanız var o bende hazır geldi 1593017391 linkini atabilirseniz sevinirim bulamadım da.
  10. D

Sesim karşıya gitmiyor

açık mic in sesi de
  11. D

Sesim karşıya gitmiyor

logitech G430 un driverını kurdum sadece
  12. D

Sesim karşıya gitmiyor

Daha yenide bir sistem topladım fakat ekstra bir ses kartı almadım anakarttakini kullanırım diye. fakat 5-6 tane kulaklıkta denememe rağmen discord, steam gibi uygulamalarda sesim karşıya gitmiyor ve Ayarlarda da sesimin çıktığı gözükmüyor. yardım ederseniz sevinirim
  13. D

Yeni sistem

hadi inşallah :)
  14. D

Yeni sistem

yeni sistem 2 saat önce birazdan yazıyordu sizce ne zaman gelir
  15. D

Türknet vdsl altyapı başvurusu

bence türk telekomu işin içine katma. çok sıkıntılı bir firma. tavsiye etmem türknetten halledebilirsin.
  16. D

Öneri Film için 2K 27 İnç monitör önerisi [max 2500 TL]

https://www.akakce.com/siparis/?p=659804534&ref=844&gclid=Cj0KCQjw_ez2BRCyARIsAJfg-kuJ52e4jFxEpM6jC7MA87bIFvIVPRML1xCAmvFNzUpnmZYV4o8bRV4aApbREALw_wcB
  17. D

gtx 1660 super indirimde. alayım mı yoksa gereksizmi

ben olsam eğer aşırı derecede bütçe zorlamayacaksa 1660super i alırım
  18. D

CSGO DÜŞÜK FPS SORUNU

bir arkadaşım da da aynı problem oldu. ekran kartı alarak düzeltti işi
  19. D

Hangi Ryzen modelini seçmeli?

R5 3600 ve R7 2700 üzmez diye düşünüyorum
  20. D

Excalibur g780 önerir misiniz?

gayet iyi