Arama sonuçları: *

1. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

hepsini baktım aralarından bunları secebildim bunlardan önerdiğiniz varsa siparis geceyim
  2. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

hepsiburada da kendi satıcısı olduğu parfümlerde %50 indirim var eros flame edp 200ml 5k ya falan geliyor ordan önerebilceğiniz var mı oradan almam daha iyi olur gibi
  3. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

https://www.pazarama.com/prada-lhomme-edt-100-ml-p-8435137749607?magaza=parfum-sec&v=1.18.4 burda baya uygun gibi bütçeme denk geliyor ama orjinalliğinden emin olamadım yorumlarda herkes orjinal oldugunu söylemis bu parfümlerin orjinal olup olmadıgını kargoyu açtıktan sonra nasıl anlayabilirim
  4. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

Link atma şansınız var mı
  5. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

Arkadaslar önerileriniz için teşekkürler lakin bütçeden biraz feragat etmem gerekiyor 3-4 civarına cekmem gerek bütçeyi bu civarda https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0D7CMPHYH/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1 bunu buldum ki ayakkabımla aynı marka oldugu icin biraz daha yakınım bu...
  6. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

3.5k sanırım bu butcem ıcın gayet uygun ama kokusu nasıldır takım elbıseye toplantıya vs uygun mudur
  7. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

Hocam linklerini atma şansın var mı la male le parfum 3.5k civarı gözüküyor yanlış ürün olmasın uygun geldi fiyatı
  8. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

aklımda dior sauvage vardı nasıl olur hangisi daha iyidir bilemedim
  9. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

Cumartesi gideceğim önerdiğiniz varsa gidip orada deneyeyim beğendiğimi alırım
  10. SSupra

5k civarı Parfüm önerisi

Arkadaşlar 5k civarı parfüm alıcam özel sektörde yöneticiyim toplantılara katılıyorum takım elbise giyiyorum genelde buna uygun parfüm bulabilir miyiz bütçede biraz esneme yapabilirim
  11. SSupra

1.700.000 civarı araç önerisi

Garajıma stand kurabilirim
  12. SSupra

ioniq 6 kafamı cok karıstırıyor bu araca 1900000 vermek yerine 1700000 civarına 15k kmde ioniq 6 alabiliyorsun tasarımı hoşuma gidiyor elektrikli olması benim için avantaj e segmenti araç aşırı rahat daha önce olumlu deneyimlerimin olduğu bir araç
  13. SSupra

Elektrikli alırsam hızlı satma gibi bir derdim olmayacak o yüzden sıkıntı olmaz dediğiniz araca şimdi bakacağım
  14. SSupra

Arkadaşlar bütçe bu civarlarda 200 civarı esneme daha yapabilirim ama yapmasam daha iyi olur elektrikli olursa daha iyi olur kafamda ioniq 6 var aile aracı olucak 0 a yakın düşük km olması daha iyi olur kısa süreli idarelik araç olarak bakıyorum daha sonradan model yükseltme yapacagım yaklasık 1...
  15. SSupra

Açık liseye geçtim napacam

Hangi konuda fikrin yok genel hayatta şuan ne yapacağın mı yoksa açık lise işlemleri hakkında mı kaçıncı sınıfsın
  16. SSupra

16 yaşında suplement kullanımı

Yeterli protein alamadığını söylemişsin o yüzden protein tozu alabilirsin birde creatin başlaman iyi olur antreman performansını baya bi arttırır onun dışında kalan supplementere gerek yok
  17. SSupra

Hayat bundanmı ibaret?

Öncelikle ailen için yapabilceğin bir şey yok nerede çalışıyosun okula gitmiyor musun gidiyorsan oradan illaki arkadaşların vardır onlarla dışarda daha fazla buluşmaya çalış onların ortamlarına da girmeye çalış çevreni genişletmeye çalış illa ki kenidini yakın hissettiğin istediğin gibi yemeğe...
  18. SSupra

Puma 2k aralığında krampon önerisi

Halı sahaya krampon yerıne halı saha ayakkabısı alsan daha rahat edersin
  19. SSupra

14 yaşında gym e gitmek

Fullbody başla 2 hafta fullbody yapıp güray aydın hipertrofi programına geç 6 ay da onu yap sonrasında programda ufak tefek değişiklikler yaparsın birde her idman sonrası 15 eğim 4.5 hız 30dk cardio koyarsın beslenmeye de dikkat ettin mi süpersin
  20. SSupra

BU KIZA FENA TUTULDUM.-Açıldım.

Zaten taşınıyoruz diyince yeni taşınacakmışsınız gibi olmuş bu işlerde aslında direkt konuya tamamen hakim olmadan tavsiye vermek pek doğru olmaz sonuçta her 2 insan arasındaki ilişki dinamiği farklı olabilir
Geri