Arama sonuçları: *

1. D

Fevell Z1 SE kablosuz oyuncu mouse siparişi hakkında

Hocam merhabalar bende aldimda nasıl mouse acaba çok online oyun oynamıyorum arada bir hikayeli oyun oynuyorum
  2. D

Nothing CMF Buds 2 mi Nothing CMF Buds 2A mı?

Hocam metal ve rock müzik dinlemek için alacağım önerir misiniz? dışarı ses veriyor mu çok fazla
  3. D

Öneri Metal ve Rock Müzik İçin Kulaklık Önerileri

nothing cmf buds 2a veya huawei freebuds se 2 de olabilir
  4. D

Öneri Metal ve Rock Müzik İçin Kulaklık Önerileri

Merhaba arkadaşlar. 3 tane kulaklık arasında kaldım. Genel olarak metal ve rock müzik dinlemek için kullanıcam mikrofon çok önemli değil. Modeller şunlar: 1-QCY HT07 ANC https://www.hepsiburada.com/qcy-ht0...etooth-5-2-kablosuz-kulaklik-pm-HBC00004YLDA3 2-Havit Space nc01t...
  5. D

Havit SPACE NC01T TW991 TWS Kulaklık Alınır mı?

Havit SPACE NC01T TW991 TWS Kulaklık – Hybrid ANC+ENC, Bluetooth 6.0, 12mm Sürücü, Type-C, 7 Saat - Siyah https://share.google/7vo7j9mz5J7xtfHnX Arkadaşlar bu kulaklık Alınır mı? rock ve metal müzik dinlemek için.
  6. D

Öneri Müzik dinlemek için kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. Maksimum 1000-1200 TL bandında bir kablosuz kulak içi kulaklık arıyorum. Genelde metal ve rock müzik dinliyorum. Hangi kulaklıkları önerirsiniz?
  7. D

LENOVO İDEA TAB PRO 12.7 İNÇ Alınır mı??

Yok aga ne bozuğu bu filmlerde yoğun bir gren efekti var o,filmi sanki biraz karıncalı gibi gösterip göz yanılması yapabiliyor mesela ana ekranda bak eğer netse sorun yoktur. Ben Media Marktta 256gb parlak ekran modelini görmüştüm canlı şekilde bana çok güzel gelmişti Mat olanını aldığımda çok...
  8. D

Bendede buna yakin sadece çok beyazlarda kötü duruyor oda tahminimce mat ekrandan dolayı 1758648824 1758648866 Böyle gözüküyor bazen bende acaba benimki mi bozuk diye düşündüm
  9. D

Naptın ustam atabilir misin
  10. D

Honor Pad V9 mu Lenovo Idea Tab Pro mu?

Hocam Lenovo kullanıyorum güzel cihaz
  11. D

Hocam Son olarak senin tabletin ekranından bı fotoğraf atabilir misin benimki ile karşılaştıracagimda zahmet olmazsa
  12. D

Zaten dediğin gibi normaldir ben hiç böyle bir ekran kullanmadığım için oluyor
  13. D

Idea Tab Pro almayı düşünüyorum

Hocam bende betaplus satıcısından aldım sorun yok gayet iyi gönderdiler
  14. D

Teşekkürler reis
  15. D

Teşekkürler zaten tablet çok iyi ekrana da zamanla alışılır.
  16. D

Şu garanti olayını nasıl düzelttin reis
  17. D

Hocam ekranda biraz bulanıklik varmı sendede tahminimce mat ekrandan ama mesela YouTube da bazı şeyler izlerken çok net gelmiyor gözüme ya da bazı renkler
  18. D

Hocam bende aldım da şarja taktım adaptör biraz ısınıyor normalmi sendede varmı bu durum 1758566493 Hocam bende aldım da şarja taktım adaptör biraz ısınıyor normalmi sendede
  19. D

Teşekkürler bende alacağım o zaman kılıfı da bir şekilde halledebilirim. Sizdeki tablet mat ekran mi koruyucu takınca sıkıntı oldumu
  20. D

Hocam kullananlardan hiç donma kasma gibi sorunlar gördünüz mü zaten ders çalışmak için alacağım.
Geri