Arama sonuçları: *

1. Useufffx

Yardım 2-3k bütçeye kulağı sıkmayacak kulaklık önerisi.

Razer blackshark V2 X kullanıyorum yanlardan kulağımı sıkıyor,üstten de kafamı.Böyle sıkmayacak saatlerce kafada durduğu hâlde rahatsız etmeyecek kulaklık önerilerinizi bekliyorum. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-razer-blackshark-v2-x-siyah-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,2003901967.html
  2. Useufffx

Yardım Razer Blackshark V2 X alınır mı?

Şu anda indirime girmiş.Kullanan arkadaşlar yazabilir mi kafayı üstten sıkıyor mu ve terletiyo mu?Benim kafa boyum uzun biraz.Onun dışında ses kalitesi nasıl? https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978?srsltid=AfmBOorkvm0TZwXrHC3cZDcYFf3Zdal2O_vysJ6B6_7H8DjLdtSAnhHi
  3. Useufffx

Yardım Max 2.5k bütçe kafayı sıkmayan terletmeyen rahat kulaklık önerisi

Bunu almayı düşünüyorum kullanan var mı üstten kafayı sıkar mı acaba havite göre geniş duruyor https://www.itopya.com/razer-blackshark-v2-x-green-gaming-kulaklik_u19978?srsltid=AfmBOorkvm0TZwXrHC3cZDcYFf3Zdal2O_vysJ6B6_7H8DjLdtSAnhHi
  4. Useufffx

Yardım Max 2.5k bütçe kafayı sıkmayan terletmeyen rahat kulaklık önerisi

Havit Gamenote H2002p kullanıyorum kafamı sıkıyor kulağımı terletiyor.Kafayı sıkmayacak geniş rahat 1.5-2.5k bütçe için önerilerinizi bekliyorum KULLANDIĞIM https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-havit-gamenote-h2002p-rgb-7-1-kablolu-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,415122189.html
  5. Useufffx

Yardım Duvardaki prizden gelen akım sesi acil yardım!!!

Duvardaki prizden hafif gürültülü bir akım sesi geliyor.Sorun ne olabilir?Tam prizden de değil duvarın içinden geliyor sanki.
  6. Useufffx

Yardım RTX 5060 8G aldım RX 9060 XT 16 GB almadığıma pişmanım teselli edecek?

İade edemiyorum üstüne o kadar eklemem de pek mümkün değil artık öğrenciyim.
  7. Useufffx

Teselli oldum yeterince zaten boşuna kafamı bozmaya çalışma birader
  8. Useufffx

Teselli edin dedik adam moralimizi bozmaya gelmiş 😀
  9. Useufffx

Fiyat farkı kaç hocam siz biliyor musunuz bütçem daha fazla çıkmıyordu zaten.Oyle dandik markaları demiyorum ama onlar ucuzdur zaten. 1080pde oynuyorum evet
  10. Useufffx

Hazır sistem aldım indirimliydi zaten 9060xt fiyatını bilmiyorum ama
  11. Useufffx

AMDye karşı çok ön yargılıydım,Nvidia teknolojileri falan daha iyi diye rtx 5060 aldım dlss teknolojisiyle falan yine gideri var ama 16 vramli ve bazı oyunlarda 10-15 FPS daha fazla veren 9060 XT alsaydım iyiydi.Fiyat farkını falan çok bilmiyorum bütçem 5060 alacak kadardı. 5070 vs 9070 XT...
  12. Useufffx

Yardım 25-30 mbps hızda yurt interneti CS 2 ping sorunu olmadan oynatır mı?

Yoğunluk azken 30 mbps,yoğunluk çokken 20lere düşüyor bu internetle cs 2 oynanır mı?Başkaları bağlandığı zaman çok mu dalgalanma olur?Bilgisayar masaüstü ethernet şansım yok iyi bir wifi adaptörüm var.
  13. Useufffx

Yardım 25-30 mbps internet CS2 oynamak için yeterli midir?

Yurtta kalıyorum yoğunluk olmadigi zamanlar 30 yoğunluk olunca 20 mbpslere düşüyor hız bu internetle cs 2 oynanır mı?Kaç ping alırım?60-70 de yeterli olur benim için.(Wifi adaptörü kullanıyorum.)
  14. Useufffx

Yardım Asansör çalışınca kasanin PSU tarafından hafif cızırtı geliyor.

KYK değil özel yurt 1758908878 Hocam o pek mümkün değil gibi psunun kendi güç kablosu sonuçta ona uyumlusunu bulamam.Regülatör işe yarar mı?
  15. Useufffx

Dalgalanmayı nerden anlayabilirim?
  16. Useufffx

Yurtta kalıyorum asansör çalıştığı zaman hafif cızırtı sesi geliyor kasadan bu bir problem yaratır mı?Asansör yüksek voltaj cekiyo sanırım o sıra benim prizdeki voltaj da düşüyor mu noluyorsa artık.Lambalar da falan bir sönme yok ama.(akım korumalı iyi prizim var PSU da 750w)
  17. Useufffx

Yardım Havit Gamenote H2002P kafamı biraz sıkıyor üstten nasıl çözerim?

Üstten biraz sıkıyor kafamı orası yumuşak ama yine de hissediliyor,ne yapabilirim? Aranızda bunu kullanan oldu mu?
  18. Useufffx

Yardım Yeni sistem CPU sıcaklık değerleri nasıl?

Soğutucu peerless assasin 120 SE,işlemci ve gpu %100 kullanım tam yükte 10 dakika kadar çalıştı değerler nasıl sizce?(Boşta 30 derece)
  19. Useufffx

Çözüldü✓ Düşük bütçe kulaklık önerir misiniz?

Doğru söylüyorsunuz ama kulak içi istemiyorum.
Geri