Arama sonuçları: *

1. A

5060 lı laptop 2 k mı 1080 ekranlı mı alınır?

Güncelleme: 5070 li modeli aldım. Memnunum, merak eden varsa sorabilir.
  2. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

G65B ile kıyaslayınca sence hangisi daha iyi? Ultra oyuncu değilim ama renklere önem veririm. İkisi de aynı fiyat olarak varsayarsak hangisini tercih etmeliyim?
  3. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

Sanırsam 27 inç alıcam kafam çok karışık akpye de basabilirim
  4. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

Televizyon olarak da kullanıcağım için 32 daha cazip geliyor hocam. Ama dediğim gibi Va panel ve 1000 r kavisi olmasından yana bir sıkıntı yoksa g65b yi alabilirim.
  5. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

Hocam g65b güzel duruyor ama 1000 r kavis çok değil mi? Hem film çok izleyen birisiyim hem de oyunlarımı genelde yanımda birisiyle oynuyorum. Kavisli olması yandan görünüşü kısıtlar mı? Uzaktan film izlerken yan taraftan bakınca kararma olur mu?
  6. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

Hocam VA panel olması bir eksi değil mi? İps daha iyi diye biliyorum.
  7. A

32 İNÇ 2K MONİTÖR ACİL

Merhaba, yarına kadar bir monitör almam gerek. Samsung Odyssey g5 32 inç 2k 180 hz ips düz ekran monitörü beğendim fiyatı 12500. Kağıt üstünde en fiyat performans monitör olarak duruyor. Ama kullanıcı yorumu pek yok, bazıları renkleri, parlaklığı yetersiz diyor. Kullanan var mı? Alternatif...
  8. A

ÇOK ACİL 3 kez anakart değişen laptopun iadesi

Güncelleme geldi. 20 iş günü dolmadan sizin dediğiniz gibi iade talebi oluşturdum hem mail atarak hem müşteri hizmetlerini arayarak. Gerekçeyi 3 kere anakart değiştirilmesi sebebiyle kronik bir problem olarak söyledim. Gelen mailde iadeyi kabul ettikleri, ancak 3 kere anakart değişmesi sebebiyle...
  9. A

ÇOK ACİL 3 kez anakart değişen laptopun iadesi

Merhaba, konu çok acil o yüzden lütfen okuyun. Benim yeni aldığım asus laptopumda şarja takınca fps düşüşü yaşanıyordu. Ben bunu 3. Hafta farkedebildim ve servise gönderim. Ellerinde ki anakartla değiştirmişler sanırsam olmadı bir anakart sipariş etmişler, sanırsam o da olmadı yurt dışından...
  10. A

5060 lı laptop önerisi

Merhaba dostlar. 5060 lı, full hd ekranlı, 32 gb ram ve 1 tb ssd şi bir laptop arıyorum.bütçem 52 bin. Ne önerirsiniz?
  11. A

Hocam 2k oynayabileceğim oyunları monitörde oynayamayacağımları laptopun ekranından oynayacağım için o sıkıntıyı yaşamayacağım.
  12. A

Sağol hocam derdimi anlayabilmişsin. Acaba bildiğiniz varsa 1080 ekranlı 5060 laptop onuda öğrenmek isterim.
  13. A

Çok haklısın hocam. Bende 3k oled ekran kullandım bambaşka bir şey. Şimdi değiştiriyorum o yüzden en azından 2 k olsun istedim 😂
  14. A

Sağol hocam buna bakıcam . 32 gb ve 1 t olmasına dikkat ediyorum sonradan uğraşmak istemiyorum. 1757938406 Hocam alıcağım monitör aynı zamanda akıllı televizyon, yani televizyon niyetinde de kullanıcam o yüzden 2k dan vazgeçemem. 2k oynatıcak eski oyunları monitörden oynamayı, ağır gelen...
  15. A

Merhaba herkese, bu hafta içinde bir laptop alıcam. https://www.gamegaraj.com/laptop/game-garaj-slayer-x7t-5060-intel-core-i7-14650hx-rtx5060/ Gamegarajın 5060 lı modelini düşünüyodum ama harici monitör alıp kullanmak istiyorum. Bu yüzden gamegarajın 2k ekranı gereksiz fiyat yükseltiyor ve...
Geri