Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

Hocam psu iade ettim ama sitesinde detaylı resimler var 1758319276 Pci-cpu girişinden bahsediyorsanuz 5 adet olması lazım
  2. C

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi 360mm

Arkadaşlar bende yeni sistem topladım. 3 tane radyatör fanını papatya kabloya bağlayıp cpu fan girişine taktım ama cpu fan hatası verdi. Başka fan girişlerine taktım yine aynı. Başka papatya kablo denedim yine aynı. En son fanları birlerine bağladım bu sefer papatya kablo kullanmadım. Bu sefer...
  3. C

🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w Özel Fiyat

Hocam atx 3.1 diye satılıyor ama psu üzerinde 12vhpwr yazıyor. Normalde 12v-2x6 yazması lazım. Basım hatası var dediler ama pek güvenemedim. O yüzden sizin aldıklarızda ne yazıyor diye merak ettim
  4. C

🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

Arkadaşlar raijintek cratos alan var mı? Ben aldım ama psu üzerinde atx 3.1 uygun çıkış yok. Eski model psu geldi ama kutu üstünde atx 3.1 yazıyor. Teknobiyotik ile görüştüm psu üzerinde basım hatası olduğunu söylediler. Resim atma imkanınız var mı
  5. C

Mecbur alacaklar hocam..hiç kullanmadım zaten. Kutuyu açtım baktım yerine koydum.
  6. C

bande 1000w cratos lite olmayan modelini aldım. kutunun üzerinde atx 3.1 yazıyor ama psu üzerinde atx 3.0 yazıyor. teknobiyotik aradım. durumu izah ettim. resim istediler. bakalım ne diyecekler. tabii ki iade edicem o ayrı bir konu 1758114803 şimdi döndüler basım hatası varmış. üreticen teyit...
Geri