Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! Asus TUF RTX 5090 | 142.729₺

5090 neden alıyorsun :)
  2. C

MSI Geforce Rtx 5070 Ti 16 GB Shadow 3X OC GDRR7 Ekran Kartı 44999 TL

Kullanılmış ve yeni gibi diyor
  3. C

❌İndirim Bitti! Lian Li Strimer Wireless 24P 3.499 TL

Bu kablonun ucu siyah mı? Beyaz olanı yok mu
  4. C

🔥İndirim B650 Fiyatına MSI PRO B850M-G AM5 DDR5 8200MHZ Anakart 5359TL

Brm genelde Wifi bt olan modellere bakarım. Sonra vrm lerine göre seçim yaparım
  5. C

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Arkadaşlar bana da 5070ti beyaz lazım. İnno 3d olabilir. İndirime girerse haber edin. Sevaptır😁
  6. C

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

7500f 81-82 derece olunca panik oldum :)
  7. C

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

İndirim bitmiş sağlam bindirim başlamış. Bende thermalright frozen pro almıştım. İçimdem tf7 macun çıkmıştı zar zor sürmüştüm. Geçenlerde kasayı değiştirsim mx4 macun kullandım. Yaklaşık 5 derecde sıcaklıklarım arttı. 2 kere sil baştan yaptım yine aynı. Sonra dibinde kalan tf7 sürdüm...
  8. C

Fiyat Performans Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar usb mikrofonlarda ses gecikmesi oluyor mu? Yayıncılık ya da postcast için değil de gecikmesiz eşzamanlı kayıt yapmam lazım. Ne önerirsiniz.
  9. C

Zoko Tank kasa aldım

Lian li vision compact modeline niyetim var ama onunda alt kısımda çok hava çekecek yer yok. Bu kasanın hava akışı vision compacttan iyi midir?
  10. C

Zoko Father ve Sıvı soğutucu kampanyası

Ben içinde bilgisayarı göremedim. Çok büyük kasa değil mi
  11. C

Çözüldü✓ Lian Li o11 Vision Compact Alınır mı ?

Düşük fps olayını bilmiyordum. Benimde aklımda sl120 infinity var. Wireless almak pek istemiyorum. Asia horse da hiç duymamıştım. Replika olarak jumpeak mx120, Coorcirl cd-1 var bildiğim. Aklıma gelmeyen birkaç model daha var. Temuda coolcirc var ama 3 tanesi 1700 lere geliyor ve tek kablo ile...
  12. C

Daha kasam yok ama bugün sahibindende 3 adet 140 lık infinity alcaktım. Elemanlada yazıştık hatta. İyiki almamışım. Kasa da aralık ortası gibi stoklara girecekmiş. Bende temudan fan aldım ama tanesi vergi dahil 400 tl ye geldi. Ve geçmeli değiller. İade edip geçmeli alıcam. Siz iyi almışsınız...
  13. C

Bende 140 öyle biliyorum ama 3 tane 140 lık takanlar var. Vision ile vision compact farklı kasa mı? Linkteki resimde alta 3 adet 140 lık takılı https://uk.pcpartpicker.com/b/jmHzK8
  14. C

Hocam alt fanlar 140 lık mı? Birde alt fanlar ve egsoz fanları marka modeli nedir?
  15. C

🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

Hocam psu iade ettim ama sitesinde detaylı resimler var 1758319276 Pci-cpu girişinden bahsediyorsanuz 5 adet olması lazım
  16. C

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi 360mm

Arkadaşlar bende yeni sistem topladım. 3 tane radyatör fanını papatya kabloya bağlayıp cpu fan girişine taktım ama cpu fan hatası verdi. Başka fan girişlerine taktım yine aynı. Başka papatya kablo denedim yine aynı. En son fanları birlerine bağladım bu sefer papatya kablo kullanmadım. Bu sefer...
  17. C

🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w 3500-4500 TL

Hocam atx 3.1 diye satılıyor ama psu üzerinde 12vhpwr yazıyor. Normalde 12v-2x6 yazması lazım. Basım hatası var dediler ama pek güvenemedim. O yüzden sizin aldıklarızda ne yazıyor diye merak ettim
  18. C

🔥İndirim Raijintek Cratos ATX3.1 850W 80+GOLD PCIe 5.1 Full Moduler Güç Kaynağı 4.498,93₺

Arkadaşlar raijintek cratos alan var mı? Ben aldım ama psu üzerinde atx 3.1 uygun çıkış yok. Eski model psu geldi ama kutu üstünde atx 3.1 yazıyor. Teknobiyotik ile görüştüm psu üzerinde basım hatası olduğunu söylediler. Resim atma imkanınız var mı
  19. C

🔥İndirim Raijintek Cratos Lite 850w-1000w 3500-4500 TL

Mecbur alacaklar hocam..hiç kullanmadım zaten. Kutuyu açtım baktım yerine koydum.
Geri