Arama sonuçları: *

• Users: WMRVN
  • Order by date
  1. W

Pc yük altında kaldığı zaman kapanıyor

denedim hocam maalesef bir kere daha olay 41 yedim psu ya garanti yolu gözüktü
  2. W

az önce expoyu kapatıp ramleri 4600mhz e çekip test ettim maalesef sonuç aynı olay 41 verdi tekrar 1758219261 birde bunu deneyeceğim hocam sonuç aynı olursa garantiye göndereceğim yarın
  3. W

hocam Windows Bellek Tanılama yaptım daha önce bir sorunla karşılaşmadı sorun olsa oradan belli olur muydu sence? expoyu kapatıp test yapmayı denemek istiyorum ama pc kapandıktan sonra açılması biraz uzun sürüyor anakart vga ışığı yakıyor biosa giremiyorum
  4. W

hocam garanti süreci biraz uzun sürüyor 3 ayda topladım sistemi zaman kaybı olmasın diye parçaları boş yere göndermek istemiyorum bir uzmana kontrol ettiricem yardımcı olduğunuz için hepinize teşekkür ederim
  5. W

patriot kötü bir marka mı hocam onuda öneri üzerinde aldım
  6. W

bios güncel bu ayın 16 sında kasayı toplayıp windows ve driverları indirdim ilk bilgisayarım olduğu için hem tecrübesizim hemde test sounçlarında böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırdım rampage in müşteri servisiyle iletişime geçip psu yu garantiye göndereceğim sizce göndermeden önce bir pc...
  7. W

olay 41 hatası vermiş hocam 1758203847 1758204230 şüphelendiğim bir kaç bir şey daha var normalde pc kapansa bile yanan kalvye ve mouse ışıklarım yük bindiği zaman kapanıyor ve sistemin kapanışı başka bir parçadansa voltaj kestiğinden kapanıyor gibi gözüküyor
  8. W

hocam kasa ile beraber aldım içinde ki psu bu
  9. W

win11 tamamen güncel driverlarla beraber her şeyi dün güncelledim hocam ssd nin bu listeye dahil olduğunu bilmiyordum araştıracağım
  10. W

donanım arşivi önerisi üzerinde bu markaya yönelmiştim hocam maalesef
  11. W

hocam tekrardan kusura bakmayın bu görselden 30 saniye sonrasında pc kapandı
  12. W

1758135603 pardon hocam hatamı yenı gordum hemen doğru testı yapıp atıyorum kusura bakmayın
  13. W

Şu şekilde ekledim. Doğru mudur acaba? .
  14. W

Sistem kapandığı zaman açma tuşuna bastığımda tekrar açılmıyor psu yu arkadan kapatıp bekliyorum tuşa kapalı haldeyken bir kaç kez basıp tekrar psu yu açıp basıyorum böyle açmazsam başka şekilde açılmıyor
  15. W

Merhaba iyi günler Sistem özelliklerim Ryzen 5 7500f Rtx 5060ti Biostar b650 mp-e pro Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram Rampage 750W 80+ Bronze psu Huawei 1tb m2 ssd Dün windows kurdum bugün test etme fırsatım oldu sistemi donanım arşivi videosunda gördüğüm...
Geri