Arama sonuçları: *

1. T

Yardım HP Omen mi yoksa Acer Nitro Laptop mu?

Abi hp omen de hall sensör sorunu yok kardeşi hp victus 'da ben öyle biliyorum hp omen alınabilir v15 serisinden uzak dur başın çok ağrır 1762341806 Abi konudan alakasız orada 5060 ti 16 gb sistem ne kadar
  2. T

Çözüldü✓ Vatan AMD R7 7800X3D - RTX 5080 - B650M DDR5 - 1TB M.2 SSD - 32GB RAM Sistem

Hocam benden sana tavsiye hazır sistemler biraz kalitesiz mal kullanıyorlar eğer bilgin var ise kendin topla
  3. T

Gmail Hesabımın şifresini unuttum ama sıfırlatmıyor

Bende ilk defa duydum o ne
  4. T

Çözüldü✓ 30-35k civarı laptop önerebilir misiniz?

3.el asus tuf düşünürmüsün hocam
  5. T

Kasım Ayında DA Sistem Geliyorr

Çok zor ben 500 gb ssd li 5060 ti 16gb işlemci bi tık düşük yaptım psu falan en ucuz yapmama rağmen 39 k oldu
  6. T

Yusuf İpek özgür android çağrısı

Çok uğraştırıcı birader
  7. T

MAX 60K GTA6 İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

O zaman öneri yapabiliriz 2.el garantili cihaz almayı düşünürmüsün hocam 60 bin tl ye sıfırdan daha iyi olur
  8. T

LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEN YARDIM ACİL

Bakayım 3050 ama vram 4 gb hocam kriz geçirirsin mazallah 1762099013 https://amzn.eu/d/exx8nBI buna bir bak hocam senin istediğin marka 3050 işlemcisi diğerlerine kıyasla bi tık daha iyi ama tekrar söylüyorum vram 4 gb 3050 önermiyorum 3050 alacaksan senin bütçede en iyisi bu hocam
  9. T

MAX 60K GTA6 İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Hocam gt6 pc ye çıkmasına daha 2 yıl var
  10. T

Bilgisayarım ansızın kapandı.

Yani alınabilir işlemci maksimum sıcaklığına bağlı
  11. T

Yardım HP Omen mi yoksa Acer Nitro Laptop mu?

Abi bana alsana sana göndereyim parasını burada vergi çok 1762034202 https://tenor.com/v0b7M0MdqQz.gif
  12. T

Hocam 4 yıl termal macun vs değişmediyse bakım zamanı gelmiş geçiyor benim yaklaşık 7 ayda falan bitiyor macun bittiği zaman yük altında kapanıyor seninki gibi termal macun ,ped va değişim yaptır sorun çözülecektir
  13. T

Bakımlarını ne zaman yaptırdın
  14. T

ASUS TUF Gaming F16 i5-13450HX RTX 5050 Dizüstü Bilgisayarı 49229tl🔥

F serisi çok ısınıyor a serisi alınabilir
  15. T

ASUS TUF Gaming F16 i5-13450HX RTX 5050 Dizüstü Bilgisayarı 49229tl🔥

Ekran kartı watt değeri düşükse alınmaz
  16. T

Yardım BU LAPTOP ALINIR Mİ.

Yok adam apple'in sol ### savunacak tabii Kuyruk acısı bunun derdi
  17. T

Macbook oyun için gitmez abicim bağırtma üniversite de sadece ders mi çalışacak oyun vs oynamayacak mı macbook ile oyun oynayabilirsin evet bu doğru ama bir gaming laptop kadar performans alamazsın kardeşim şarjı uzun giden gaming laptoplarda var onlara bakılabilir sana ekosisteminle...
  18. T

Sen al hocam oyun oynarken kac fps alıyorsun atarsın buraya
  19. T

O zaman yapacak bir şey yok laptop alacaksın sana kalmış ister onu al ister bunu al ama hp victus hall sensör sorunu yaşamadıysa bile aldıktan sonra yaşayabilir tabii loq da öyle
  20. T

Sana kalmış eğer laptop'a ihtiyacın yoksa sistem topla çünkü sıkıntısız bir laptop bulamazsın bu paralara zor
Geri