Arama sonuçları: *

1. Bozkurtami

Merhabalar mountain dragon ejderhaya binebiliyorum ama inemiyorum yardım

ne alaka kral niye kudurdun noldu :ROFLMAO: https://forum.donanimarsivi.com/konu/yeni-sistem-5060-h610-m-k-rastgele-cokuyor.1199254/
  2. Bozkurtami

Yeni sistem 5060+H610 M K rastgele çöküyor

format atmayı denedin mi
  3. Bozkurtami

Merhabalar mountain dragon ejderhaya binebiliyorum ama inemiyorum yardım

şimdi gençler mountain dragon paketi yükledim fab'dan herşeyi yaptım ama bir türlü ejderhadan inemedim mount and blade 2 gibi bir oyun yapmak istiyorum düşman vs yaptım ejderha düşman'a alev topu ve ateş püskürttüğünde canı azalarak ölüyor düşman ejderhaya saldırdığında canı azalarak ölüyor...
  4. Bozkurtami

🔥İndirim HB Büyük Ocak Paylaşılmayan İndirimler

Kral 2025 sandım 2024 versiyonmuş dalgınlığıma geldi 2025 versiyonunu iyidir dalga geçsem onu mu atarım birader hönkürtme
  5. Bozkurtami

Xiaomi Redmi Buds 6 Play /Alınır mı

Kulaklığı 2 senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım sadece nadiren bazen telefon'a bağlanmıyor
  6. Bozkurtami

🔥İndirim HB Büyük Ocak Paylaşılmayan İndirimler

https://app.hb.biz/EFrktdIOFu8F önceliğin not almak ise ekranı güzeldir inceleme videosunu izleyebilirsin piyasada çok tablet var ihtiyaç ne ona bağlı
  7. Bozkurtami

Bilgisayarın sesi gitti

Hocam hiç mi ses gelmiyor driver güncellemesi yap ya da ses driver'ı sil tekrar yükle
  8. Bozkurtami

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Hocam eyvallah yararlandık teşekkürler
  9. Bozkurtami

Epic Games Laptopta Harici Gpu yu Çalıştırması

Daha önce nerede çalışıyordu epic games çok yük bindirmez takma kafaya
  10. Bozkurtami

Türkçe yama kurumu Epic games

Calypsoçeviri güzeldir kurulumu çok basit 10 tane oyuna falan kurmuşumdur maksimum 5 dakikamı almamıştır
  11. Bozkurtami

Yardım Yeni yıla girmeden acil oyuncu koltuğu

https://amzn.eu/d/igQbSFr al geç
  12. Bozkurtami

Tez vakitte türkiyeden taşınmak istiyorum fakat ailem

Durumun varsa git
  13. Bozkurtami

🔥İndirim ETAP 2400W Fön Makinesi 139 TL

Bir umuttur yaşamak
  14. Bozkurtami

Asus Tuf Gaming A15 Laptop Değeri Ne Kadar? 2.El (satacağım.)

kral ramler şuan için en ucuzu 5 k senin ramlerin markasını bilmiyorum ama dell 16 gb ram fiyatı 5 k yani 18 k düşük ama sen bilirsin 500 gb ssd şuan en ucuz 3 k
  15. Bozkurtami

Asus Tuf Gaming A15 Laptop Değeri Ne Kadar? 2.El (satacağım.)

hocam ben 32500 falan koydum halen duruyor satılmıyor bilgin olsun aynı laptop 4050 si
  16. Bozkurtami

Hazır şablonlar kullanarak İlk forum sitemi açtım ama sadece bende çalışıyor

Ahhh şu veletler bitirdiler forumu oyun yaptım doğrudur ama içinde API KEY vs bir şey yok istersen atabilirim yapay zeka ile oyun yaptığım doğrudur yasak mı kardeşim zaten önceki konularında da var atıyorum dan the man tarzı oyun yaptım diye başlıyor zaten Başlık ne trol'ü oyunumun linkini de...
  17. Bozkurtami

Hazır şablonlar kullanarak İlk forum sitemi açtım ama sadece bende çalışıyor

O api key'i önceki konuyu kapattığımda sildim zaten kardeşim uyarın için sağolasın
Geri