Arama sonuçları: *

1. M

Yardım 4G LTE ROUTER önerisi

Sadece Hat olarak alamiyoz mi onu
  2. M

Yardım 4G LTE ROUTER önerisi

Merhabalar magnet hattı almak istiyorum fakat kendi routerlari pek iyi degil diyorlar data hattı destekleyebilecek router önerir misiniz
  3. M

Yardım 5g redbox alınır mı?

Mobille bakicam bı sınırsız paket yok 1 tb si 1900 TL çok fazla pahalı napcaz bilmiyom 😂
  4. M

Ya şuan başka seçenek yok gibi airfiber olmadı şuan 5g diye cikariyolar ama bilmiyorum nasıl olur mobilde dayanmıyor 1770452352 Malesef öyle ya şunların eline düşmek çok kötü bir şey merkezin dibindeyiz nerdeyse altyapi yok 😂
  5. M

magnet sınırsız sabit hız veriyo 300 gb yeter diye düşünüyorum şuan mobil baglıyorum pc ye sabit 39 40 ms veriyo 1770415925 ya şuan turk telekom mobil kabloyla pc baglıyorum 39 40 ms veriyo lolde 1770415961 sınırsız fazla pahalı birde hız kısıtlaması var sanırsam
  6. M

Merhabalar bulunduğum yerde altyapı yok şuan 5g redbox ya da magnet düşünüyorum hangisi daha verimli olur PC ye bağlayıp lol bf oynamayi düşünüyorum
  7. M

İkinci el AOC 24G42E alınır mı?

3200 e aldım fiyatı uygun mu acaba hocam bilginiz varmı?
  8. M

Anladım hocam alırsam zaten pg ile alırım uyguna bulabilirsem tabi
  9. M

Malesef bütçem kısıtlı diğer monitörüm kırıldı 3 k civari ikinci el mantıklı geliyor
  10. M

Merhabalar ikinci monitör alacağım 3400 e bu monitör alınır mı? İyisi bulunabilir mi kronik sorunlu diyolar
  11. M

Öneri Hangi monitör daha uygun?

Anladım hocam ama 3 üstüne pek çıkma ihtimalim yok şuan bu attiklarimda Kasım indirimi diye görünüyor daha düşerler mi bilmiyorum
  12. M

peki bu 5 ms ile 1 ms arası cok fark olur mu
  13. M

arada cs rank fewlan kasmıyorumda bf oynuyorum cogunluk
  14. M

ghosting fazla diye görmüştüm bi yerde emin olamadım
  15. M

https://www.itopya.com/msi-pro-mp252-245-100hz-1ms-hdmi-dp-anti-glare-adaptivesync-fhd-ips-monitor_u27304 https://www.itopya.com/fazeon-x24f165s-238-165hz-5ms-hdmi-dp-hdr-freesync-g-sync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29990...
  16. M

Yardım Rx 6800 undervolt voltaj hatalı mı?

merhabalar kartımda cw sorunu var bunun için undervolt yapmak istiyorum fakat voltaj değeri verdiğimiz değerde sabit durmalı mı yoksa değişkenlik gösterebilir mi 930 verip 950 civarı göstermesi gibi
  17. M

Yardım Anakart ethernet bozuk mu?

Kasaya elektrik verdiğimde kablo takılı değilken ethernetin iki ışığı yanıyor bi kaç gün önce sorun yoktu bozulmuş mu acaba?
  18. M

Ethernet girişi bozuk mu?

Merhabalar bı kaç gün önce ethernette sorun. Yoktu güncelleme yapıp kapatmıştım tekrar açtığım da ethernet çalışmıyor kabloyu görmüyor elektrik gelince boş yanıyor iki ışık bozulmuş olabilir mi?
  19. M

Yardım 7500f cinebench r24 değerler iyi mi ?

PBO=advanced pbo limits=auto max cpu boost clock override=200 mhz curve optimizer=30 cinebench r24 868 pts aldı sizce normal mi
  20. M

Asus b650m-k ethernet bozuk garanti alır mı?

anladım hocam ihale büyük ihtimal bize kalır gibi
Geri