Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ RX 6800XT Güç kablosu olmadan çalışıyor

Var mı başka önerisi olan ? Belirtmek istiyorum ekran kartım görüntü veriyo ancak sürücülerden ya da harici programlardan müdahele edemiyorum fanlara, sürekli son hızda dönüyo.
  2. S

Hocam eyvallah başka öneri yoksa son çare bunu deniycem bakalım.
  3. S

Evet her türlü bağırıyor kart.
  4. S

Sanırım kart mining görmüş ve biosunu değiştirmişler. Araştırmalarım ve forumdaki arkadaşların da yönlendirmesiyle böyle düşünüyorum. Ancak ne yapmam gerekiyo bu konuda bilgi sahibi değilim. 1758301640 Peki vbios nasıl yazılır nasıl eski haline getirebilirim bu kartı? Kartı cortlatmayız dimi...
  5. S

GIGABYTE AORUS RX 9070 XT ELITE alınır mı?

Bu videoyu izlemiştim, kısaca alınabilirliği optimum kart Sapphire RX 9070 XT pulse modeli 32 33 bandına bulabilirsin bence biraz bekle, 36 lara falan çıkacaksan 38 bine nitro plus modeli denk geliyo bazen onu kovala ama ben olsam pulse alırdım.
  6. S

Doğru ama ekran kartının sorunu ne peki? Bilgisayarcıdan bios attırmam şart mı? Yardım lazımm! 1758300247 Aldığım lavuk da cevap vermiyo telefona, mesajlara da bakmıyo, kesin miningli kartı kitledi bu bana...:")
  7. S

Sistem açık değildi kartı takarken açıldı, güç tuşuna falan basmadım yani, kartın bios switchini eski haline getirdim tekrardan pcıe yuvasına oturturken sistem açılıverdi sonra müdahele etmeye çalıştım fanlarına sürücü içinden ve yine sonuç alamayınca kapattım sistemi. Sanırım ekran kartını bir...
  8. S

Ben de öyle düşündüm, yine de sağolun 1758297922 Onu da denedim ancak kart sanki kilitlenmiş gibi hiç tepki vermiyor kazıma hazır vaziyette sanırım kandırıldım :D 1758298042 Var mı böyle bir şey başına gelen HELPPP!
  9. S

70 80 w arası çekiyor ve fps ler tabii ki çok düşük ben kartta bios switchinin konumunu değiştirene kadar sorun yoktu ama ilk kez modunu değiştirdim. Kartın miningde kullanılmış ve modlanmış biosu olabileceğinden şüphelendim çünkü fanlarının en son devirde dönmesinin başka bir açıklaması yok...
  10. S

DP kullanıyorum ve kesinlikle ekran kartına bağlıyorum. Dediğim gibi görüntü alabiliyorum oyun da oynayabiliyorum ama fanlar son devirde çalışıyor ve güç kablosu takılı olmadan nasıl bu kadar güç çekebilir aklım almıyor.
  11. S

Öncelikler merhaba, İki ay önce ikinci el bir RX 6800XT XFX MERC319 modeli ekran kartı satın aldım. Düne kadar her şey normaldi fakat hotspot sıcaklıkları yükseldiği ve kartın bakımlarının yapılmadığını bildiğim için bios switch'inin konumunu değiştirdim ve daha sessiz ve serin kullanmayı...
Geri