Arama sonuçları: *

1. E

Pc ilk açıldığında 20-30 saniye yüksek ses ve devam eden vızıltı sesi

nasıl değiştiririm tam anlayamadım hocam
  2. E

Pc ilk açıldığında 20-30 saniye yüksek ses ve devam eden vızıltı sesi

Başlıkta da yazdığım gibi pcyi ilk çalıştırdığımda yüksek bi ses geliyor kasadan 30 saniye kadar sürüyor. sonrasında biraz azalıyor ve vızıltı olarak devam ediyor psu ide daha dün yeni aldım önceki bozulduğu için yani psudan yana sıkıntı olduğunu sanmıyorum sistemim bu: İntel i5 12400f GIGABYTE...
  3. E

Alt Tab attığımda ekran tam olarak yüklenmiyor

ikisinide yaptım ama hala devam ediyor
  4. E

Pc açılıp kapanıyor zar zor açıyorum

İntel i5 12400f GIGABYTE H610M V2 DDR4 Rampage Blade 600W 80Plus siyah 4x120mm sabit rgb fan Lexar Thor 16 gb (2x8) DDR4 3200 mhz GIGABYTE Geforce rtx 4060 8gb Crucial 500 gb p3 plus serisi M.2 Ssd (4700/1900mb)
  5. E

hayır nvidia rtx 4060
  6. E

Pc açılıp kapanıyor zar zor açıyorum

Herkese merhabalar pc 1 saniye çalışıp hemen geri kapanıyor zar zor açıyorum nasıl açtığıma gelirsem psu nun düğmesini kapatıp power tuşuna 12-15sn vs. basılı tutuyorum ve sürenin sonunda power tuşuna basılı tutarken aynı anda psu düğmesini açıyorum pc açılmazsa güç kablosunu çıkart tak yapıp...
  7. E

Herkese merhabalar aslında bayadır böyle kullanıyorum mouse imlecini hunharca ekranda gezdirince yada öyle olmazsa tekrar alt tab atınca düzeliyor ama biraz sinir etmeye başladı ne yalan söyleyeyim. Sorunla ilgili detay verecek olursam alt tab atınca ekran düzgün ve güncel bir şekilde...
Geri