Arama sonuçları: *

1. Kaan06

Crimson desert ? rafa mı kalktı ?

https://store.steampowered.com/app/3321460/Crimson_Desert/ Hocam Steam'de çıkış tarihi olarak 2025 gözüküyor. Net bir tarih verilmemiş. Yayıncı firmada yanlış hatırlamıyorsam 2025 sonu diyordu net bir tarih olmadığına göre 2026'ya ertelenebilir.
  2. Kaan06

Okuduğum aklımda kalmıyor

Hocam felsefik ve bilimsel makaleler baz alınarak yazılmış araştırma kitaplarını anlamak diğer tarzdaki kitaplara göre zordur. Bu kitapları okumasıda zaten roman-hikaye gibi kitaplara göre zordur. Öyle roman okur gibi oturupta 50-100 sayfa zor okursun.
  3. Kaan06

Sürükleyici Roman önerileri bekliyorum.

Valla bende Gökkurt adlı eserini okumuştum. Ondan önce Ahmet Haldun Terzioğlu'nun kitabını okumuştum. Okuduğum tarihi romanlar arasında Atsız'ın üslubuna en yakın olan yazar Çağlayan Yılmaz olduğunu anladım. Tabii bu benim fikrim ama yazarın kendiside diyor: "Stephen King ve Nihal Atsız'ın...
  4. Kaan06

Sürükleyici Roman önerileri bekliyorum.

Hocam Çağlayan Yılmaz ve Ahmet Haldun Terzioğlu'nun kitaplarına bak. Özellikle Çağlayan Yılmaz'ın kitaplarına bak. Bu ismini saydığım yazarların birkaç kitabını okudum. Dilini en çok beğendiğim yazar Çağlayan Yılmaz geldi. 1724233257 Hocam ilk zamanlar öyle ama Atsız'ın son dönemlerde fikirleri...
  5. Kaan06

Sakin Takılmalık Oyun Önerisi Olan Var Mı?

Red Dead Redemption 2 tavsiye ederim. Sizi sarar mı bilmiyorum ama o RDR 2'nin atmosferi, yaşayan bir şehir olduğunu hissettirmesi bana çok güzel geliyor. Onun dışında Gta 5'te olabilir. Eski bir oyun olsada ginede sarıyor. Kafa dağıtmalık oyun aslında. Araba sürersin, gezersin.
  6. Kaan06

rdr2 vs cp2077 dev anket

Hocam RDR 2 oynadıktan sonra diğer oyunlar tat vermemeye başladı. Cyberpunk 2077'ye 4 kere başlayıp, tekrar bıraktım. RDR 2'den sonra Cyberpunk 2077'nin oynanış mekanikleri çok kötü geldi. Özellikle silah kullanımı. 1716217165 Hocam oyunun ilk 3 saat filan sıkıcı, biraz ağır gidiyor. Ondan...
  7. Kaan06

Tarih Kitabı Önerisi

Hocam hangi dönem ile ilgili kitaplar arıyorsunuz? İslamiyet öncesi Türk tarihi mi, Selçuklu, Osmanlı veya Cumhuriyet tarihi ile mi alakalı?
  8. Kaan06

Kitap alsam iyi mi yapmış olurum kötü mü?

Hocam düzenli kitap okuyan biriyseniz sevdiğiniz türdeki kitapları alabilirsiniz. Çünkü sürekli zam geliyor.
  9. Kaan06

Çözüldü✓ Amoled yanığı tedbirleri

Hocam yanlış bilmiyorsam Dynamic Amoledler'de ekran yanığı pek olmuyor. Ekran yanığı Super Amoledler'de daha çok oluyor diye biliyorum.
  10. Kaan06

Asus VG27AQ1A 27 2K IPS Monitör Alınır mı?

Yok hocam, ben o dediğiniz işleri yapan biri değilim. Sadece günlük kullanım, dizi, film izlemek ve arada hikaye tabanlı oyunları oynamak için monitör arıyorum. Asus VG27AQ1A ile VG27AQ arasında kaldım. Teknik özellik yönden VG27AQ1A daha iyi ama fiyatı bir tık pahalı. Acaba Asus VG27AQ alsam...
  11. Kaan06

Hocam Asus VG27AQ1A ile Asus VG27AQ arasında görüntü kalitesi yönden bir fark var mıdır? Epey'den karşılaştırma yaptım. Asus VG27AQ1A'nın renk sayısı 1.07 Milyar, renk derinliği 10 (8 bit+FRC) bit. Fiyatı bir tık ucuz olan VG27AQ1A'nın ise renk sayısı 16.7 Milyon, renk derinliği ise 8 bit...
  12. Kaan06

Hocam görüntü kalitesi yönden Asus VG27AQ1A ile Asus VG27AQ arasında fark varmıdır? Epey'den karşılaştırma yaptım. Asus VG27AQ1A'nın renk sayısı 1.07 Milyar, renk derinliği 10 (8 bit+FRC) bit. Fiyatı bir tık ucuz olan VG27AQ1A'nın ise renk sayısı 16.7 Milyon, renk derinliği ise 8 bit.
  13. Kaan06

Hocam ASUS 27" VG27AQ ile ASUS 27" VG27AQ1A'nın ne farkı var. ASUS 27" VG27AQ'nun fiyatı bir tık daha ucuzda. O açıdan sormak istedim. 1689851999 Hocam ASUS 27" VG27AQ ile ASUS 27" VG27AQ1A'nın ne farkı var. ASUS 27" VG27AQ'nun fiyatı bir tık daha ucuzda. O açıdan sormak istedim.
  14. Kaan06

İyi günler arkadaşlar. 27 inch IPS panele sahip 2K monitör arıyorum. Başlıkta yer alan monitör alınır mı? Ekran kalitesi (görüntü kalitesi) iyi mi? Ben pek oyun oynayan biri değilim, daha çok dizi, film izlerim. Günlük rutin işleri yaparım. Arada da hikaye tabanlı oyunlar oynarım. O amaç için...
  15. Kaan06

2K 32 İnç Monitör önerir misiniz?

Hocam iş yerinde ViewSonic 23 inch full HD IPS monitör var. Onda yok ama ışık sızması. Abime yeni Acer marka lettop aldık. Onda da ışık sızması yok. Hocam benim 10 senelik ful HD23 inc IPS Asus marka monitörde de ışık sızması var ama 10 senelik diye normal görüyordum. Yeni aldığım monitörde...
  16. Kaan06

Hocam ViewSonic VA 3209'u sipariş ettim. Bugün geldi. Hocam ekranda ışık sızması var. Siyah ekranda çok belli oluyor. Normal mi sizce?
  17. Kaan06

Hocam iş yerinde kullandığım monitöre baktım, 2 sene önce filan almıştık. Onun parlaklığo 250 imiş. Evde kullandığım 10 senelik monitöründe parlaklığı 250. Viewsonic'in parlığıda 250, yeterli olur heralde.
  18. Kaan06

Hocam ViewSonic VA3209 almayı düşünüyorumda acaba parlaklık yönden bir sıkıntı yaşarmıyım? Dell 31.5″ G3223D'ün parlaklığı 400 iken ViewSonic VA3209'un parlaklığı 250
  19. Kaan06

Hocam ViewSonic VA3209'un parlaklığı 250, Dell 31.5″ G3223D'nin ise 400. Viewsonic'in parlaklığı daha düşük. Bir sıkıntı olur mu acaba? Evde kullandığım 10 senelik IPS 1920×1080P monitöründe parlaklığı 250.
  20. Kaan06

Peki hocam D&R'dan gelen monitörde ölü piksel filan çıksa direk iade edebilirmiyim? Hepsiburada, Teknosa gibi mağazalara göre bir fark olur mu?
Geri