Arama sonuçları: *

1. G

MSI B650M Project Zero Alıcam Kasımı beklemeye değer mi

https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b650m-project-zero-wi-fi-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,650589915.html Yaklaşık 1 aydır takip ediyorum şuan gördüğüm en düşük fiyat bu normalde 9000-9500 seviyesinde. Evet bu fiyata daha iyi seçenekler var ama ben minimal ve temiz gözüktüğü için ve...
  2. G

🔥İndirim MSI MAG A850GL 850W Beyaz PSU 5.699 TL!

hocam valla daha yeni satın aldım açıkçası ses beni pek etkilemiyor çevreyi rahatsız etmeyecekse kulaklıkla oyun film video izlediğimden sesin rahatsız edeceğini düşünmüyorum bu fiyata beyaz modüler ve 850w için düşünmeden alınır bence
  3. G

🔥İndirim MSI MAG A850GL 850W Beyaz PSU 5.699 TL!

Project zero sistem toplayacaktım iyi oldu güç kaynağı konusunda kafam karışıktı düşünmeden aldım bir kaç gün önce 7k ya görmüştüm fiyatını
  4. G

Gaming gecesindeki Bu sistem nasil

Kasaya bakmıştım psu E tier pek güvenilir değil psu değişitrecekseniz alabilirsiniz bence
  5. G

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

normalde düşünmüyordum ama fiyatından ve amazon olmasından aldım sıkıntı çıkarsa iade olur diye düşünüyorum
  6. G

daha sistemin kendisi yok bütçeyi dengelemek için onu almıştım
  7. G

Yeni bir sistem dizecem bunu aldım ama bir sıkıntı çıkarmı acaba şuan test edebileceğim bir sistemim yok
  8. G

5070 için sistem önerisi

7800x3d yi bende çok duydum 1 ay sonra taşınmış olucam belki bütçemi biraz daha arttırabilirim ama sonrası için anakarta yatırım yapmak daha mantıklı geldi bana 1758526537 bir kaç arkadaşta önermişti ama daha almama 1 ay olduğu için muhtemelen iyi bir anakartı uygun fiyatlı bulabilirsem...
  9. G

5070 için sistem önerisi

Merhabalar şans eseri uygun fiyata bir 5070 buldum 2.elden. Zaten var olan sistemimi yenilemeyi düşünüyordum fakat taşınma durumum söz konusu olduğu için acele etmemiştim. Şimdi eski kasayı satıp yerine 5070 ile bir sistem toplamak istiyorum elimde kart var o yüzden bütçem 20-23k arası...
Geri