Arama sonuçları: *

1. T

Öneri kaliteli ses kasmalık kulaklık önerisi

reddit sayfalarında bir dolaşmanı tavsiye ederim keşke manuel olarak eski bir sürümü yükleyebilseydin dostum. İçeriden kızarttıkları için cihazı, cihaz kullanılamıyor. Hiçbir sosyal medya platformunda hatayı açıklamadılar. Sadece discord ve reddit kanallarında hata hakkında bilgilendirmeler...
  2. T

Öneri kaliteli ses kasmalık kulaklık önerisi

Cloud 3 wireless almayın şu sıralar. Zaten bir konu oluşturdum. Cloud 3 wirelessler yeni yayınlanan bir yazılım hatası nedeni ile çalışmıyor.
  3. T

Hyper X Cloud 3 Wireless lar bozuldu

Cloud 3 wireless kullanan arkadaşlar hiçbir şekilde 4-5 gün önce gelmiş olan frimware güncellemesi yapmasın. Güncelleme ile cloud 3 wirelesslerin %99 u öldü. Hyper X düzeltmek için çalıştıklarını söylediler fakat 4-5 gündür hiçbir şekilde bir çözüm sunmadılar. Güncellemeyi yaptıysanız ve...
  4. T

Öneri Ekran Kartı Önerisi

0 dan bilgisayar toplamakla aynı şey 1800tlye ekran kartı anakart ve işlemci toplayabiliyorsanız buyrun bekliyorum. Hadi temmuz ayı alacağım anakartın ortalama fiyatınıda ekleyeyim 2700tl falan yapıyor. Kırmayayım sizi 3000e yuvarlayalım
  5. T

temmuz gibi anakartı değiştireceğim zaten, ramlerin tam performansını alamıyorum eski bir anakart 1590514946 Arkadaşlar fiyat aralığına bakıp kafanıza göre yorumlar yapmayın lütfen. Anakart da işlemci de eski rx580 de bottleneck oranı %18 ken 590 öneriyorsunuz saçmalamayın
  6. T

Araştırdığım kadarıyla dediğiniz ekran kartıyla yapılan testlerde denenen uygulamaların %18lik kadarında bottleneck yaşanıyormuş. %18de oldukca büyük bir miktar rx590ı düşünemiyorum bile xD
  7. T

Papara Kart Hangi Kargo Şirketi Ile Gelir

Kendi kuryeleri var onlar getiriyor
  8. T

Arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartı bozuldu, yeni ekran kartı almak istiyorum 1800-1900tl bütçem bulunuyor. Bilgisayar Bileşenlerim Anakart: ASUS B150M-A/M.2 İşlemci: Intel i5-6500 Ram: Hyperx Fury 8GB DDR4 3200Mhz Herhangi bir bottleneck yaşamadan kullanabileceğim güzel bir ekran kartı...
Geri