Arama sonuçları: *

1. T

ATK Neptune N9 PRO MU ULTRA MI?

Acaba kulaklıkları karşılaştırabileceğim bir site var mı ikilemde kalıyorum böyle konularda.
  2. T

Peki hocam çok teşekkür ederim iyi forumlar.
  3. T

ATK yi çok övüyorlardı ama bu daha mı iyi çok anlamıyorum kulaklık mevzularından
  4. T

Kablosuz da kendimi daha rahat hissediyorum mümkünse kablosuz evet.
  5. T

ATK Neptune N9 almayı düşünüyorum FPS ve MOBA tarzı oyunlar oynarım yayın izliyorum ara sıra sürekli müzik dinliyorum sizce pro mu almalıyım ulrta mı?
  6. T

Asus Rog Gladius III grip tape

Arkadaşlar merhaba Asus ROG Gladius III grip tape arıyorum maalesef kuzenim sökmüş stoktakini kullanamıyorum mecbur internetten nereden alabilirim?
  7. T

3000-6000 TL Kulaklık Önerisi

Hocam peki Mchose V9 Pro mu yoksa ATK Nova mı
  8. T

Epey de kulaklığı bulamadım eğer yapabilirsen Rampage Crack II ile ATK Nova yı karşılaştırabilir misin?
  9. T

Kulaklığın özelliklerini karşılaştırabileceğim bir site var mı?
  10. T

Ürünü kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız şarkı kalitesi nasıl?
  11. T

Kulaklık arıyorum güncel olarak Rampage Crack II kullanıyorum yakın zamanda değiştirmek istiyorum. Mchose V9 PRO almayı düşünüyordum geçen bir konuda tartışma dönmüş HyperX Cloud III ile karşılaştırmışlar genel olarak kaliteli müzik dinlemek istiyorum fps oyunları da oynuyorum bütçem aşağı...
  12. T

Klavye İçin Yedek Brown Switch Arıyorum

Arkadaşlar merhaba. Bugün klavye temizliği yapayım derken maalesef switchlerin çoğunu yamulttum, yedek switch de kalmadı. Bana 5 6 tane switch lazım (brown), nereden bulabilirim? Graywood V4 de arıyorum, %60 klavye için genelde 100 tane satılıyor, 60 61 tane satılsa okeydir benim için. Bulan...
  13. T

Perdigital 15 tl ye 5 usd steam kodu

Bugün tekrar giriş yapmayı denedim telefon numarası istedi ve beni birinci günden başlattı
Geri