Arama sonuçları: *

1. T

RTX 4060 Düşük Gpu kullanımı

tamamdır hocam çok teşekkür ettim
  2. T

tamamdır hocam çok teşekkürler yardım için bunun dışında ekstra pcye throotlestop uygulamasından ayar yapsam nasıl olur sence bir kaç video gördüm cpu sıcaklıgını buradan düşürmekle ilgili
  3. T

hocam bir daha test ediyim dedim genelde cpu kullanımı çok daha yüksek 85-100 arası ve cpu sıcaklıgıda başlarda çok ondan sonra düşüyor cyberpunk gibş bir pyunda daha çok cpu kullanması normal midir bu arada
  4. T

Cihazı alalı 2 sene oldu daha yeni casperda bakım yaptırdım ama sanırım onlar fan bakımı yaptı termal macun değiştirmemişlerdir
  5. T

hocam değerler şu şekil bir sürü veri vardı hepsini atayım dedim
  6. T

pardon reis ben direkt bu ekranı diyorsun sanmıştım afterburner kullanıyorum hwmonitör yok onu bi indiriyim o zaman
  7. T

hocam oyun içi değerlerim bu yönde genelde ilk başlarda fps 120 lerde başlıyor bazı yerlede 140 bazı yerlerde 100 lere kdr düşüyor ama bi 10 dk geçince 60 70 bandında gezmeye başlıyor, sıcaklıklarda aşağı yukarı bu yönde cpuda 70 lere de düştüğü oluyor 80 i de görüyor
  8. T

tamamdır hocam şimdiden teşekkürler
  9. T

Casper Excelibur laptop düşük gpu kullanımı

kanka açmıştım aslında profilden bakabiliyormusun ona
  10. T

Casper Excelibur laptop düşük gpu kullanımı

dostum çözdün mü sorunu aynısını bende yaşıyorum da şuan
  11. T

Oyunlarda ani GPU kullanımı düşüşü

hocam sorunun nedenini bulabildin mi aynı problem bende de var
  12. T

Gpu kullanımına bağlı fps düşüşü

tamamdır hocam pc başına geçince atıcam serisinden
  13. T

birisi daha aynı şeyi dedi forumlarda bi deniyim umarım olur sağolasın şimdiden
  14. T

bi test ediyim dönerim reis sağolasın
  15. T

dereceleri normal aslında ısınmıyor pek fazla g870 var laptop
  16. T

bende de 4060 i5 12450h laptop var da oyuna girince 10 numara her şey 5-10 dk sonra gpu kullanımı acayip düşüyor anlamadıgım şekilde
  17. T

reis çözebildin mi sorununu acaba
  18. T

RTX 4060 ve İ5 12450H sahip bir laptopum var, cyberpunk veya rdr2 ye girdiğimde fps değerlerim gpu kullanımından dolayı baya yüksek ardından 5-10 dk geçince gpu kullanımı düşüyor bundan kaynaklı neredeyse 40-50 fps düşüşü oluyor sistemde sizce neyden kaynaklıdır ya da ne yapmalıyım gpu...
Geri