Arama sonuçları: *

1. 1923Führer1453

Dayıma Laptop Lazım

https://www.epey.com/laptop/asus-vivobook-s14-s3407va-ly069.html Eğer dayın 0 isterse bence böyle bir şey almalı. En az 10 yıl kullanabilir bunu, cihazın ömrü el verirse daha fazla da kullanmaya devam edecektir.
  2. 1923Führer1453

Dayıma Laptop Lazım

Bu fiyata alınacak 0 Celeron'lu modellerden hayır çıkmaz. Her zaman işletim sisteminin CPU kullanımını düşürmek için mücadele edersiniz.
  3. 1923Führer1453

Lpg mi ? İkinci el Elektrikli mi ?

Uzun yol yapıyorsanız elektrikli sıkıntı. Uzun yol yapmıyorsanız da yaşadığınız yeri siz biliyorsunuz, altyapı değerlendirmesi yapmalısınız eviniz altında şarj cihazı yoksa rahat edilebileceğini düşünemem. O motora LPG güzel gitmeli. Zaten aracın torku düşük bayağı bağırtırsınız çok yakması...
  4. 1923Führer1453

700-750K Otomobil Önerisi

1.2 Clio'ya yağ yakıyor falan deniyor da her arabanın bir sıkıntısı var, ben olsam belirli bir miktardan az yakanını bulur alırdım. TSI'lar onlardan daha sorunsuz bulursan TSI al. Corolla Terra ise dediğin gibi sıkıntısız ama eski, ben olsam almam. Piyasaya bayağıdır bakmadım ama Fiat 500X'ler...
  5. 1923Führer1453

Yardım Pc deki minecraft mobilde oynanırmı

Malesef. Mobil sürümü ayrı satılıyor.
  6. 1923Führer1453

Fazla et yeme alışkanlığı

Ete erişimini zorlaştırmak. Eğer yediğin etleri dürümcüler ya da fastfood zincirlerinin yemekleri aracılığıyla yiyorsan bu geleceğin için oldukça kötü bir seçim, zaten farkında gibisin. Dediğim gibi ete erişimini zorlaştırmak ya da yemeği sadece doymak için yemen bu sorunu çözmende yardımcı...
  7. 1923Führer1453

Bilgisayar Açılmıyor lütfen yardım edin

Saat, ayar sıfırlanma olayı devam etmekte midir? Akım korumasıyla bir alakası olacağını düşünmüyorum, topraklama varsa zaten tesisat yenidir. Sorun donanımsal olmalı.
  8. 1923Führer1453

Bilgisayar Açılmıyor lütfen yardım edin

Bende de eski bir laptop var, sürekli BIOS ayarları sıfırlanıyor ve boot menu siliniyor. 3 kez boot repair aracı kullandım sonradan EFI bölümünü bellek gibi gösteren bir ayar fark ettim onu açtım. Şimdilik sıkıntı yok ama o BIOS pilinin değişmesi lazım. Fişi takınca 2 kez yeniden başlatınca...
  9. 1923Führer1453

DDR5 CL Farkı Sorun Yaratır mı?

Ben aynı MHz ve CL değerlerine sahip Micron ve SkHynix çipli RAM'lari kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. Arkadaşım laptopuna yine aynı MHz ve CL değerine sahip ama yine Micron SkHynix çipli RAM takınca sıkıntı çıktı. Bu işler biraz şans işi kimi çorba yapar bir sıkıntı çıkmaz...
  10. 1923Führer1453

850 bin tl İstanbul şehir içi kullanılacak otomatik araba önerisi

İ20, İ10 Clio 4; DCT şanzımanlılar. İ20 1.4 MPI, Clio 5 1.0 TCe (özellikle 2018'den yeni olsun); tork konventörlü. Mümkünse tork konventörlü alın, DCT'lilerin bozulması daha kolay. DCT'nin çalışma mantığının öğrenilmeden kullanılmasını pek doğru bulmuyorum, özellikle kalabalık bir yerdeyseniz...
  11. 1923Führer1453

Eski bilgisayarımı nasıl Minecraft serverine dönüştürebilirim?

Mevcut Windows bilgisayarına kurmak istersen modemden port açıp direkt bilgisayarı sunucuya çevirme yöntemi var ayrıca MC'nin internet sitesinden kendi server yazılımını da kurabilirsin. Eğer sistem kötü XFCE arayüzlü bir Linux kuracağım dersen ilk anlattığımdan devam edebileceğini düşünüyorum...
  12. 1923Führer1453

Windows 10 'DAN W11 HATASI

Kim zararlı demiş 😀 Ghost Spectre dediğim dağıtım kritere takılıyor olabilir ama Atlas OS, Revi OS gibi bir çok dağıtım bu iddialar sebebiyle kendini kullanıcılara harici olarak sunmaya başladı. Ayrıca Atlas OS'un geliştiricileri yaptıkları oynamaları da paylaştılar. Bu dağıtımların alayına...
  13. 1923Führer1453

Güncellemeleri açınca Windows kendi programlarını geri yükler, açmasan güvenlik riski yaşarsın. Zaten SSD olduktan sonra Windows'un her sürümü çok güzel çalışır. Güzel çalışmıyorsa da RAM tüketimi ne kadar düşerse düşsün hayır gelmez 4 GB'den az RAM yoksa. IoT Enterprise'ın tek kurbanı sensindir...
  14. 1923Führer1453

IoT Enterprise LTSC'ye neden bu kadar karşı çıktınız anlamadım. Hem sadece güvenlik güncelleştirmesi alır, kendi kendine bozulma gibi durumlar daha az olur hem de önyüklü olarak gelen uygulamaların çoğu yüklü gelmez, istenirse PowerShell ile de çok rahat yüklenir. Bu arada ISO amacına uygun...
  15. 1923Führer1453

Windows 11 IoT Enterprise LTSC indir, arkadaşların dediği gibi Rufus'tan TPM'i bypass et. Bu arada sistem özelliklerini yaz ki sisteminin W11'de akıcı çalışacağından emin olalım. ISO'yu İngilizce şekilde Massgrave'in sitesinden indiriyorsun zaten sonradan ayarlardan Türkçe yapılıyor.
  16. 1923Führer1453

Ucuz yaşlı telefonu önerisi

Dediğin bütçede 0 yok malesef.
  17. 1923Führer1453

Ucuz yaşlı telefonu önerisi

0 bakarsanız A17, A26 babana hayli hayli yeter. Bütçe kısıtlıysa A06 ve A07'nin de babana rahatlıkla, kasmadan 3-4 sene yeteceğini düşünüyorum. Bu arada yazılım desteği ve kullanım ömrü sebebiyle babana kesinlikle Samsung dışında telefon almamanı öneririm.
  18. 1923Führer1453

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Yazılım dillerine, program geliştirmeye mesafeliyim. Bilgisayarıma 2-3 ayda bir format atar farklı işletim sistemleri denerim. Debian, Arch, Redhat ve tabii ki Windows tabanlı sistemler kullandım; henüz FreeBSD kullanacak durumda olmadığımı fark ettim. Kısacası işletim sistemleri kurmayı...
  19. 1923Führer1453

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

Ben işletim sistemlerine oldukça fazla ilgi duyuyorum hocam. Planım YBS okumak elbette. Maaşı süründürmeyecek, yükselme imkanı verecek bir meslek önerir misiniz?
Geri