Arama sonuçları: *

1. R

Windows 10 mu 11 mi?

O halde 25H2 iso'yu indiriyorum.
  2. R

Windows 10 mu 11 mi?

İşlemcim R7 9700x, ekran kartım 2 gün sonra gelecek. RX 9070 XT'ye geçiyorum. 32 GB'de RAM'ım var. Ekran kartı gelmeden format atıp temiz sisteme geçmek istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Güncel olarak Win 11 performansı şuan iyi mi?
  3. R

COLORFUL BATTLE-AX B650M-D PRO V14 anakartı değiştirmek gerekir mi?

R7 9700x hakkında düşünceleriniz nelerdir. Siparişi vereceğim ancak biraz aklımı bulandırmadı değil. Ana hedefim 2k çözünürlükte hikayeli oyunları oynamak. Geleceğe dönük de olsun istiyorum. Aynı zamanda GTA 6'ya da hazır olsun istiyorum. @HacıSOFU @GUSE
  4. R

Muhtemelen 15bin civarlarına çıkarım. O bütçeye de 7800X3D oluyor. Teşekkür ederim öneriniz için.
  5. R

Peki işlemci tavsiyeniz var mı hocam?
  6. R

Sistemimi upgrade ediyorum. Şuan R5 7500F, 32 GB RAM, RX 6750 XT var. Ekran kartı olarak RX 9070 XT'ye geçeceğim Kasa ve güç kaynağını sipariş verdim. İşlemcimi de değiştirme niyetim var. Mesela R7 7700 falan alacağım ancak anakartımı değiştirmem iyi olur mu bilemiyorum? Kardeşime GIGABYTE B650...
  7. R

🔥İndirim Aigo GM80 Plus - 749,00 TL

Mouse geldi ancak aşırı ufak olması sebebiyle iade ediyorum.
  8. R

Telefon konusunda fikir

Son kısım olmasaydı çok güçlü bir seçenek olabilirdi benim için.
  9. R

Telefon konusunda fikir

Bu konuda Poco F8 Ultra beni heyecanlandırmıştı açıkçası ama kamera ve yazılım konusu biraz can sıkıcı. HyperOS hoşuma gidiyor aslında ama sorunlu olduğu söyleniyor. Riske girip pişman olmak da istemiyorum. Galiba bütün kapılar Magic 7 Pro'ya çıkıyor. Hocam peki Vivo X200FE'ye ne dersiniz...
  10. R

Telefon konusunda fikir

Ahize kısmı hoparlörden ziyade daha çok yardımcı gibi. Telefonu yatay bi şekilde tutunca hoparlör bölümünden daha baskın ses geliyor. Ahize bölümünden sağ-sol ayrımını bariz şekilde yapacak kadar ses gelmiyor hocam. Bunun dışında ses yüksekliğinden memnunum ama.
  11. R

Telefon konusunda fikir

Peki hocam bu özellikleri barındıran bir öneriniz var mıdır yoksa Honor'un tasarıma alışmaya mı çalışmalıyım?
  12. R

Telefon konusunda fikir

İnceliğinden dolayı S25 Edge'de düşündüm ama yine Samsung olacağı için biraz geri plana attım. 1772836279 Dağınık tasarımını beğendim açıkçası. Mesela yeni tanıtılan 4a Pro'yu da beğendim. Arka kamera tarafı yuvarlak şekilde olan cihazlar hoşuma gitmiyor. Bir türlü ısınamadım.
  13. R

Telefon konusunda fikir

Yaklaşık 1.5 yıldır S24 kullanıyorum. Cihazdan oldukça memnunum ancak bunu anneme bırakıp farklı bir cihaza geçmek istiyorum. Kafamda çok alternatif ürettiğim için biraz kayboldum. Aklımdaki düşünceler şunlar: 1) Yurt dışı iPhone ve Cmf Phone 1 çift telefon kullanmak. 2) Yurt dışı Google Pixel...
  14. R

🔥İndirim Aigo GM80 Plus - 749,00 TL

Yazılımı üzerinden ayarlanabiliyor hocam.
  15. R

Maksimum 15.000'e kadar telefon önerisi

Aslında arttırabilirim ama bu sefer alternatifler çoğalacak gibi hissediyorum. Az daha verip şunu alayım işine dönmesini istemiyorum açıkçası.
  16. R

Maksimum 15.000'e kadar telefon önerisi

Kendime yurt dışı bir iPhone ve yurt içi ortalama bi telefon alıp çift telefon kullanmak istiyorum. Şuan kullandığım S24'ü de anneme vereceğim. Ancak yurt dışından telefon olayı birkaç ay daha sarkacak gibi. Annemin telefonu zaten problemliydi ve geçen tekrar yere düşünce ekran iyice kırıldı...
  17. R

Gigabyte Radeon gaming oc 9070xt modeli nasıldır?

Rica ederim hocam. Hatta Mart ayında aynısından bende alacağım. Şuan para hazır olsaydı şuan alırdım ama kısmet değilmiş...
  18. R

Hocam ses konusunda hiçbir sorun yok. Coil Whine da yok.
  19. R

Kardeşimde var bu model ve çok memnun. Ses ve ısıtma konusunda sorunu yok.
  20. R

Discord'da ani ping artışları

Benzer sorunu arkadaşımla yaşadık. Ben Goodbyedpi kullanabilirken o kullanamıyordu, diğer arkadaşım Proton VPN kullanamazken ben kullanabiliyordum. Gerçekten çok saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz. Teşekkür ederim yardımınız için.
Geri