Arama sonuçları: *

1. yukirenn

Vento VG4200S iyi bir kasa mı

bu kasayı almayı düşünüyorum içerisindeki psu iyi midir güzel bir kasa mı yoksa aynı fiyatlara daha iyi kasa+psu var mı? https://pckolik.com.tr/urun/VG4200S-750W?ref=akakce&v=1.40.3 Anakart: ASUS PRIME B650M-R İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F RAM: Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5...
  2. yukirenn

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500f için soğutucu önerisi

teşekkürler Thermalright Phantom Spirit alacağım
  3. yukirenn

Sistemi tamamlamam lazım

Şöyle bir inceledim 5070 daha iyi görünüyor ama o kadar yüksek watt kullanmasaymış keşke. 11 kasım gibi indirim zamanlarını beklemek mantıklı mı ekran kartı için? idarelik eski ekran kartı var elimde rx 5600 xt gibi bir şeydi
  4. yukirenn

Sistemi tamamlamam lazım

Zaten bir ekran kartı kaldı 30k civarı 4070 super düşünüyorum, 29k'ya palit marka var mesela. Unity blender gibi programları kullanıyorum
  5. yukirenn

Sistemi tamamlamam lazım

Yani kasa+psu için en fazla 6000₺ civarı. 650w yeterli olur sanırsam
  6. yukirenn

Sistemi tamamlamam lazım

Bu sistem için ekran kartı, işlemci soğutucuma uygun kasa ve psu ne alabilirim? Ekran kartı olarak rtx 4070 super mantıklı olur mu? [H3 id='URLhttpswww.amazon.com.trgpproductB0CS71GLWCrefox_sc_act_title_1smidA110F44TMPDYVApsc1UASUS+PRIME+B650M-RUURL']ASUS PRIME B650M-R [/H3] [H3...
  7. yukirenn

Henüz almadım şuan amazonda 4551 lira Sanırım Thermalright Phantom Spirit alıcam teşekkürler. Kasa+psu arayışındayım daha bulamadım, ekran kartı rtx 4070 super
  8. yukirenn

ryzen 5 7500f için Asus Prime B650M-R ile uyumlu soğutucu önerilerinizi bekliyorum :hoba:
  9. yukirenn

Çözüldü✓ 45.000 TL kasa toplama

Rtx 5070 ile aynı fiyattayken bence amd almak mantıklı değil, yani en azından ben artık nvidia ekran kartlarına geçmek istiyorum. Kasa, psu ve ssd henüz seçemedim öneriniz varsa güzel olur.
  10. yukirenn

Çözüldü✓ 45.000 TL kasa toplama

[H4 id='yle+bir+masast+topladm+bir+sorunu+var+m+lemci+daha+iyi+olabilirdi+ama+bu+fiyat+aralnda+yeteceini+dndm.+Uyumluluk+sorunu+falan+gryor+musunuz']Şöyle bir masaüstü topladım bir sorunu var mı? İşlemci daha iyi olabilirdi ama bu fiyat aralığında yeteceğini düşündüm. Uyumluluk sorunu falan...
Geri