Arama sonuçları: *

1. queXology

Bilgisayar toplamak için yardıma ihtiyacım var

ram etiketleri içeride kaldı elimde kalıcak diye çıkarmadım,herhangi bir işlemci alsam neyi değiştirir ki bu arada dediğin karta bi bakiyim cuma günü belki oda iner.
  2. queXology

ram tridents gskills yazıyor gücünü bilmiyorum,bu arada bu bana gönderdiğin model asus modelinden daha mı iyi. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-powercolor-rx-9070-xt-red-devil-16g-e-oc-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,965160491.html
  3. queXology

tr2 s series 750w psu var,hangi ram tavsiye edersin ?
  4. queXology

bu iki model arasındaki fark nedir tam olarak, [H3 id='ASUS-PRIME-RX9070XT-O16G-AMD-RADEON-RX+9070+XT-16GB+GDDR6+OC-HDMI+3xDP+EKRAN+KARTI']ASUS-PRIME-RX9070XT-O16G-AMD-RADEON-RX 9070 XT-16GB GDDR6 OC-HDMI 3xDP EKRAN KARTI[/H3] [H3...
  5. queXology

teşekkürler tavsiyen için,bu arada am5'den kastın daha güncel işlemciler mi ?
  6. queXology

Merhabalar sistemim eskidiği için değiştirmek istiyorum.Ekran kartım gtx 1060 6gb,işlemcim amd ryzen 7 5800x,ana kartım MAG B550 TOMAHAWK (MS-7C91),16 gb ram var.Ekran kartını değiştirip rami yükseltmeyi düşnüyorum,1080'p den 2k'ya geçmek istiyorum,işlemciyi iyi soğutmak için hangi sıvı...
Geri