Arama sonuçları: *

1. S

DA-SPRING SİSTEM ALINIR MI ?

Valla inan burda muhendis vs birileri varsa inan senin ne yiyip ne ictigini soracaktir. Para biriktiren adam tabii ki dolar alir sonra bozdurup alacagini alir yani neyin kafasindasin hala etkisi gecmemis ?
  2. S

Ptt kargo Şaka Mı Yapıyor

Ptt kargo sikinti mlsf benimde 1 urun vardi 1 ay boyunca dagitim merkezindeydi . Bende inadina aramadim. En son subeye gittim unutulmus dagitim merkezinde dediler sonra buldular fln 2 ay oldu en son gecerken ben dagitim merkezinden aldim. Kayip yasa unutulmus degil kafasina gore takiliyorlar...
  3. S

Öneri Fazeon Fazeon X24F200 Monitör Alınır Mı?

Bircok marka cikti bwnde kaliteli uzun omurlu varmi merak ediyorum. Yine de riske girmemek adina msi aoc gibi markalari alip 20 sene kullanirim sahsen
  4. S

XPG 32GB Lancer Blade İkinci Elde 14 Bin TL Eder Mi?

Dolandirilma dikkat et
  5. S

Pc hocası bu sistemi alınır mı?

Sinerjide daha iyisi 44.500 tl oraya bak
  6. S

Çözüldü✓ Bu 3 monitörden hangisi alınır ?

Ktc uzun yillar kullanilir almalisin
  7. S

CMF Phone 1 İçin Kılıf Nasıl Bulunur

Kilif bulana kadar benzer boyutlarda baska telefona ait bir kilifa takmani tavsiye ederim. En azindan elden dusme vs olursa korur telefonu
  8. S

Ddr3 ram ile Ddr3L ram ayni anda calisirmi?

Yok dizustu var ikisi icinde voltaj farki var sadece
  9. S

64 gb sdcard ile windows kurmak?

64 gb sd cardi usb adaptor ile eski laptopuma baglayip 32 bit win10 kurmak istiyorum. Yalniz hicbir fikrim yok daha once yapmadim. Sdcarsld ntfs olarak bicimlendirip rufus vs hazirlayip biostan usb yi en basa sececegim. Birde SSD aldim ve direkt hdd yerine montaj yapiyorum. Baska yapmam gereken...
  10. S

6400 Mhz ve 6000 Mhz RAM'i Birlikte Kullanmak

ram krizi bitti yurt disi siteleri bas bas bagiriyor. En gec hazirana bizde de ram fiyatlari dusecektir bekle bence
  11. S

Ddr3 ram ile Ddr3L ram ayni anda calisirmi?

Eski laptopta ddr3 yani 1.5 volt ram takili. Arastirdim ve buna 1.35 volt ddr3 L olan ramde takabiliyormusum. Yalniz ddr3 yanina ddr3L taksam acaba alet ikisini de ayni voltajda calistirirmi arkadaslar?
  12. S

TL olarak bakma sen daha yasadigin ulkeden haberin yok. TL dunyanin en degersiz para birimleri arasinda. Dolari 18 tl ye sabitledikleri sene bile enflasyon yuzde 90 cikti oda masa tenisi topunu falan dahil ettiler enflasyona. Az yasadigin ulkeyi arastir TL yi birak dolar sabitken enflasyon...
  13. S

Hayal gucune hayranimda seneye kadar pc kullanma demiyoruzki elindekiyle idare et zaten bir ton oyun var eski pcin acabilir. Seneyede cag atlarsin bu kadar basit. Ha anlamazsanda saygi duyarim
  14. S

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

180 derece acidan goruntu bozulmalari cok olurmu? Va panel demis cunku
  15. S

60 serisi kartlar ocak ayinda geliyor. O nedenle bu kadar pahali sisteme para vermeye gerek yok. Amd de rdna5 e gececek yeni kartlari gelecek. Bu paralara gelecek ocak subat aylarinda cok daha teknolojik ray reconstruction ve yapay zekada cigir acacak ozellikte urunler alinabilecekken bu kadar...
  16. S

Kullanıcılar olarak facebook grupları kurmamız gerekiyor

Arkadaşlar otomobili olan insanlar facebookta gruplar kurup burada yıllardır sorun yaşamadıkları servisleri ustaları paylasıyorlar. Bu sayede 20 yaşında otomobillere bile binebiliyorlar. Eğer bunu yapmazlarsa zaten ülkemizin durumu belli. Tüm nitelikli dolandırıcılar sanayide dukkan aciyor ve...
  17. S

Unlost Eco vs gamers arena Technopat ga

Kendi internet sitesinden bak daha ucuz tebilon
  18. S

Unlost Eco07 F/P kasa tavsiye

Youtubeda pchocasi donanimarsivi gibi kanallari takip edin bunun yari fiyatina alirsiniz. Illa acilse incehesap, tebilon, sinerji gibi sitelerden alin ucuza
  19. S

AMD Ryzen 5 7600 mi yoksa ryzen 5 5600 ve ddr4 ramli sistem mi

Elindeki ekran kartina gore 5600 ve ddr4 sistem yeterde artar bile. 2 hafta oncede incehesap 16 gb ddr4 rami 5 bin TL'ye satti . Ddr4 ram krizi yok ama firmalar israrla yuksek fiyata satiyor
  20. S

Öneri F/P Air Fryer önerisi

Altus kullaniyorum sorunsuz 3 yillik
Geri