Arama sonuçları: *

1. avarebedevi

Blog Yayıncılığı ve E-kitap Arşivi

Bence emek (y)
  2. avarebedevi

Hızlı Okuma (FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ)

Şu yorumunu okuyunca, ilk cevabı yazdığım için utandım kendimden.
  3. avarebedevi

Sık sık buraya gelip, yapılan eleştirilerden hareketle, yanlışları düzeltmeye, eksikleri gidermeye çalışıyorum. "5 yaşındaki" sözünün beni işaret ettiğini fark ettim. SANA ŞÖYLE ÖZETLEYEYİM. BELKİ O ZAMAN ANLARSIN. İnsan öğrenim hayatı boyunca, daima kendinden yaşça büyük birinden eğitim...
  4. avarebedevi

Yorumun çok tatlı :) T 1759735993 Hızlı okuma ana manü dışında, tüm yayınların yazım yanlışı tüzeltildi. :) Ana manüyede bugün başlıyorum... Umarım faydalı olur.
  5. avarebedevi

Tüm yazılanları tek tek okudum. Her yazılanı dikkate alıcam.. Teşekkürler.. Hala fikirlerinizi bekliyorum.. Her şeye açığım
  6. avarebedevi

Bunu dikkate alıcam. not ettim:Gereksiz tedaylar azaltılmalı.. yorumun için teşekkürler 1759662086 Kesinlikle haklısın. İlk yapacağım iş tüm yazıları editörden geçirmek. Okumaktan soğutacak kadar çok varsa, kötü... bu yorum için de teşekkür ederim.
  7. avarebedevi

Umarım yorul yapulmadan unutulup gidilmez
  8. avarebedevi

Selam ben selin. Uzun zamandır üzerine çalışılan bu blogu devir alıp bitirmeye çalışıcam. Bir göz atıp inceler misiniz. Fikirleriniz çok önemli.. https://avarehizliokuma.blogspot.com/p/ilk-sayfa.html
  9. avarebedevi

Sen tüm arşivi indiriyorsun. Taktir ettim, Büyük emek... Umarım faydalı olur..
  10. avarebedevi

Yazmadan önce denedim. program istemedi. zaten yandex microsoft onedriver, yada google driver gibi, ücretsiz dosya paylaşım sunucusu. mega gibi ek istemci istemez. muhtemelen reklama felan tıkladın.
  11. avarebedevi

Şimdi kontrol ettim, 2026 GÜNCEL yazan paylaşımdaki tüm linkler çalışıyor. yaklaşık 10 binden fazla kitap demek bu Eski Olanlar, 2 binden fazla link tek tek kontrol etmek yerine, belki aradığın çalışıyordur diye var.
  12. avarebedevi

Yıllardır Blog yazarlığı yapıyorum. Bu en çok okunan yayınım. PAram olmadığı zamanlarda ders kitapları ve romanları internette bulurdum. Artık bunu arşivlerini tek yayın altında topladım. Buyurun sizde göz atın. BEĞENİRSENİZ YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN.. :) Dev E-kitap Arşivi
Geri