Arama sonuçları: *

1. E

Kafama çok takıyorum

yetkili birisi konuyu kapatabilirmi
  2. E

Kafama çok takıyorum

Sağolun hocam teşekkürler
  3. E

Kafama çok takıyorum

Peki hocam teşekkür ediyorum
  4. E

Kafama çok takıyorum

Bu dedigim şey bayadır var bir insana ettigim laf gün boyu düşündürür bana acaba yanlışmı anladı alındımı vs. 1759434560 Ne kadar para istiolar bilmiyorum hocam
  5. E

Kafama çok takıyorum

kafayı yersin sıkıntı bu iş bu bayadır var zaten 1759434324 Turabinin durumuyla benim durumum bir degil kardeşim Benim arkamda bir ailem var ve onları gururlandırmam gerek Okuyamadık iş sahibi olmaya çabalıyorum birkez daha hayal kırıklıgına ugratırsam nasıl yüzlerine bakabilecegimi düşünüyorum
  6. E

Kafama çok takıyorum

akşamları canım sıkılıyor zatwn
  7. E

Kafama çok takıyorum

Sistemim el vermiyor maalesef Sistem almak istiyorum almak istedigim zamanda içime kurt düşüyor de alıcam büyük ihtimal
  8. E

Kafama çok takıyorum

Olmuyo be kral Geçenlerde sistem bakıyordum almayı düşünüyordum arada gelip içime kurt düşürüyor 1759433799 Kendime vakit ayırırkende geliyor Sistem almayı düşünüyordum o zmanada geliyor Ne yapıcam bilemiyorum
  9. E

Kafama çok takıyorum

Arkadaşlar merhaba kafama herşeyi takarım Mesemde 11. Sınıfda kalfalık sınavı var onu bile şimdiden kafama taktım Bazen arkadaşlarım geliyor traş ediyorum vs. Aradan 2-3hafta geçiyor içime bir kurt düşüyor sınav aklıma geliyor ne yapmalııyım
  10. E

Oyuncu mouse önerisi

maximum 1500tl ye kadar çıkabilirim beyaz kablosuz olması iyi olur önerilerinizi bekliyorum Atack shark x11 e bakıyodum çogu kişi kötü yorum yapmıştı
  11. E

Ryzen 5 7500f RX 9060xt uyumlu mu?

38 mi
  12. E

GM Game Master Game Master F-7 alınır mı?

[H3 id='BGM+Game+Master+Game+Master+F-7+Lite+Gaming+Beyaz+Tutan+Deien+Rgb+Atx+Akvaryum+Kasa+Alnrm+Degerli+yorumlarnz+bekliyorumB']GM Game Master Game Master F-7 Lite Gaming Beyaz Tuştan Değişen Rgb Atx Akvaryum Kasa alınır mı? Degerli yorumlarınızı bekliyorum[/H3]
  13. E

35000-40000 pc önerisi

Hocam önerebileceginiz Akvaryum kasa varmı veya tek başına satılan psu bu sisteme uygun
  14. E

35000-40000 pc önerisi

Kendi kafamda bir sistem kurdum arkadaşlar sizin de tavsiyelerinizi alarak F/P olarak en iyi sistemi almaya çalışıyorum.Kasayla alakalı aklımda biraz soru var Kafamda kurdugum sistem şu şekilde önerilerinizi,yorumlarınızı bekliyorum. AMD Ryzen 5 7500F (6000) Strong M4-12X Pro işlemci...
  15. E

35000-40000 sistem toplama

Kendi topladıgım sistemin daha iyi oldugunu düşünüyorum hazır sistem almayı düşünmüyorum genellikle giriş seviye oluyor
  16. E

35000-40000 sistem toplama

Kendi kafamda bir sistem kurdum arkadaşlar sizin de tavsiyelerinizi alarak F/P olarak en iyi sistemi almaya planlıyorum kafamda kurdugum sistem şu şekilde önerilerinizi bekliyorum. 40000tl yi çıkmak istemiyorum AMD Ryzen 5 7500F (6000) Strong M4-12X Pro işlemci sogutucu (790) ASUS Prime...
Geri