Arama sonuçları: *

1. P

Hangi kasayı almalıyım

anakart daha almadım ama aklımda x870 var gigabyte elitein 1760807909 benim aklımda lian li o11 vision vardı ama bi bakıcam durumlara
  2. P

Hangi kasayı almalıyım

Şuan elimde ekran kartı olarak 5080 gigabyte aorus master ice var bu ekran kartının sığabileceği güzel hava akışı iyi olan fiyatıda çok olmayan iyi bir kasa bakıyorum önerileri olanlar yazarsa memnun olurum
  3. P

Toplama pc için parça önerisi.

bu lian li o11 fansız mı geliyor?
  4. P

bence ilkini al ama nerdeyse arada hiç bi fark bence yok ikiside görür işini sadece ilkini al deme sebebim benim şahsi olarak saphire daha çok sevmem 1758920040 bu arada enermaxa baktımda sertifikası var mı galiba önemliymiş
  5. P

teşekkür ederim modellere bakacsğım kasa fikirlerinede açığım varsa monitor önerinde söylersen güzel olur uygun fiyatlı
  6. P

anakart psu soğutucu monitor ve kasa
  7. P

zaten şuan param yoktu sıkıntı yok yaklaşık 2 güne gelicek param geldiğinde önerdikletini alırım.
  8. P

işlemci soğutucu ve monitorde öneride bulunursan sevinirim kasa olarakda aklımda lian li o11 vision var power supplyda corsair 1000w bir modeli var
  9. P

tamamdır bekliyorum sağ ol.
  10. P

Şuan bilgisayar topluyorum ama çok anlamıyorum elimdeki donanımlar şöyle ekran kartı:5080 aorus gigabyte master ice işlemci:ryzen 7800x3d ram:corsair dominator 64gb ssd:samsung 9100 pro 1tb diğer parçalar neler almalıyım sizce anakart gibi şeylerin ya da kasaların uyumlu olup olmadığını...
Geri