Arama sonuçları: *

1. dodooo73

Türk Telekom Fiber internetim discord açmıyor (dns redir)

goodbyedpi açmadan önce dns sunucunuzu 8.8.8.8 veya 1.1.1.1 olarak güncelleyin düzeliyor o şekilde hocam
  2. dodooo73

Xbox pc aboneliği sorunu

Xbox uygulaması fazla gelişmiş değil hocam maalesef Netlimiter 4 diye bir uygulama var onunla hangi uygulamanın ne kadar indirme hızı olduğu görülebiliyordu sanırım aynı şekilde hız sınırlama özelliğide bulunuyor.
  3. dodooo73

Xiaomi Telefonu Win Pcye Bağlama

"Telefondan bilgisayara dosya aktarımı yapmak için USB hata ayıklama açmamıza gerek var mı?" şeklinde ChatGPT ye sorabilirsiniz hocam USB hata ayıklamanın dosya aktarımıyla bir ilgisi bulunmuyor.
  4. dodooo73

Otomatik Tıklama Programı önerisi

Uygulamayı bluestacks gibi bir android emulatorden açıp tiny task ile yapabilirsiniz.
  5. dodooo73

Xiaomi Telefonu Win Pcye Bağlama

Hata ayıklama ile ilgili bir şey değil diye biliyorum hocam kendim telefonumu bağlayıp dosya aktarımı yaparken böyle bir şey yapmamıştım.
  6. dodooo73

Steamda ssd hızı çok düşük

mevcut dosyanın içine yazıyorsa ondan düşük hız olabilir belki güncellemede benimde bu şekilde disk hızı düşük oluyor
  7. dodooo73

İtemsatış vs. Hesapcomtr

İtemsatış'tan önceden valorant vp almıştım bir sıkıntı yaşamadım epin haricinde ilan vb. almayı düşünüyorsanız satıcı yorumlarına bakarak satın alabilirsiniz hocam.
  8. dodooo73

🔥İndirim Gamepower 24" 240Hz 0.5ms 3.999 TL

240hz ve 0.5ms e göre oldukça uygun bir fiyat ve dikey moddada kullanılabiliyor gördüğüm kadarıyla.
  9. dodooo73

Steamda ssd hızı çok düşük

sanırım halihazırda yüklü olan bir oyunu güncelliyorsunuz hocam bu işlem mevcut dosyalarda silme ve yazmayı aynı anda yaptığı için hız düşük olabilir belki
  10. dodooo73

Saçımdan beyaz beyaz şeyler dökülüyor.

saçını fazla kaşıyorsan kaşımayı bırak bendede kaşıyınca dahada artıyor egzama sanırım
Geri