Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Çeşitli Mavi Ekran Hataları

iki gündür tek ramle kullanıyorum saatlerce oyun da oynadım hiç hata almadım. dediğiniz gibi sorun ram kaynaklı artık tamamen emin oldum artık. çok çok teşekkür ederim yardımlarınız için, garantiye göndereceğim ramleri umarım değişirler..
  2. D

evet öyle görünüyor. testi sorunsuz tamamladı ve o ram takılı olduğu sürece de bilgisayar hata vermedi. tabii hatayı biraz rastgele verdiği için kesin olarak bir şey diyemiyorum. bir süre tek ramle bilgisayarı kullanıp gözlemleyebilirim sadece. 1759391061 evet aynı slota takılıydı. sağlam...
  3. D

İlkini 30 cycle test ettim hata vermedi fakat testi bitirmedi. kendi kendine mi sonlanmalı? Güncelleme: İlk testi sonlandırıp diğer ramle testi başlattım. Test1 de error verdi ve durdu. Yeniden testi başlattım 5. döngüde falan memory management kodu verdi. Ekran eklediğim şekilde kaldığı için...
  4. D

merhaba, test 0 error ile cycle 11 de tamamlanamadan kapandı. (ATTEMPTED_WRITE_TO_READONLY_MEMORY) Bir anlam ifade eder mi bilmiyorum ama test sırasında rastgele çektiğim fotoğrafı da ekliyorum. iki minidump'ı da anlayabildiğim (ve öğrenebildiğim) kadarıyla incelemeye çalıştım. ntkrnlmp.exe...
  5. D

Kurulum yaparken yeniden başlatmalar sırasında oluşmuştu sanırım onlar. Ekledim.
  6. D

TestMem5 usmus1 ile test yaparken (xmp devre dışı), 0 error ile devam ederken hata kodu verdi ve kodu göremeden kapandı bilgisayar. Olay görüntüleyicisi ve minidump dosyasını iletiyorum. Testi tekrar başlatacağım. https://drive.google.com/file/d/1-Jvqb_5bxZHMvZ3cUPr48P2hWDTd1wQq/view?usp=sharing
  7. D

Tekrar yaptım. Fan ve pompa ayarı yapmıştım ancak söylediğiniz gibi 100e çektim. Ekranda görünen ne var ne yok hepsinin ekran görüntüsünü aldım :) umarım yeterlidir.. kusura bakmayın ilk kez uğraşıyorum bu kadar detaylı, hakim değilim o yüzden.. şimdi cpu testini de yapacağım ancak sıcaklık...
  8. D

OCCT power testinde sıcaklığa bağlı test sonlandırma ayarını açmıştım. 4. saniyede cpu 94 dereceyi görmüş ve test durdu. sanıyorum bu normal değil..
  9. D

tekrar selamlar, kurulumu tamamladım. internet bağlantısını da driverları kurduktan sonra yaptım. bağlantıdan sonra asus driver hub'dan eksik driverlar otomatik tespit edildi onları da kurdum. bios güncellemelerini de şimdi yapacağım.
  10. D

Çok teşekkür ederim detaylı anlatımınız için. Bir de götürdüğüm kişi frekans ve voltaj ayarlarını da değiştirdiğini söylemişti. Bildiğim bir şey değil ancak belki ilgisi vardır diye söylüyorum. Adımları uygulayıp sıfırladıktan sonra tekrar buradan size yazacağım. Teşekkürler tekrar
  11. D

Çözüldü✓ RASTGELE GERÇEKLEŞEN KERNEL 41 (63) HATASI

henüz pek bir şey eleyebilmiş değilim maalesef.. son 3-4 gündür bahsettiğinz gibi sadece bir anda kapanıp yeniden açılıyor hata kodu olmadan. aslında keyfine göre de değil istikrarlı bir şekilde her gün oluyor... denk mi geliyor bilmiyorum ama son zamanlarda rdr2 oynarken yakalıyor hep. ama...
  12. D

Maalesef, istanbulda değilim. Konuyu kendim açmıştım, sonra buraya da yanıt olarak ekledim.
  13. D

evet, günceller. windows 11. güncel. GSkill Trident Z5 Royal Silver Rgb DDR5-6400MHZ CL32 32GB (2X16GB) Dual (32-39-39-102) 1.40V Direkt aldığım linki de bırakayım...
  14. D

evet gerçekten illet bir şey belli ki. bilgisayarcıya götürdükten sonra oldu ne olduysa.. umarım çözebilirim
  15. D

Merhaba, yeni gördüm, buraya da ekliyorum ekran görüntüsünü.
  16. D

Tekrar merhaba, farklı olan tüm kodları ekledim.
  17. D

Merhaba, Sanırım aynı sorundan muzdaribim. Açtığım konudaki açıklamayı direkt iletiyorum Selamlar herkese, 4-5 ay kadar önce sıfırdan sistem topladım. Bir ay kadar önce de monitörde dp sinyal yok hatası almaya başladım. Yakındaki bir bilgisayarcıya götürdüğümde anakart sorunlu dedi, anakart...
  18. D

Selamlar herkese, 4-5 ay kadar önce sıfırdan sistem topladım. Bir ay kadar önce de monitörde dp sinyal yok hatası almaya başladım. Yakındaki bir bilgisayarcıya götürdüğümde anakart sorunlu dedi, anakart garantiye gitti bir problem olmadığı anlaşıldı. Fakat sorun devam ettiği için tekrar başka...
Geri