Arama sonuçları: *

1. J

Sıvı Soğutucu Tavsiyeleri: MSI ve Corsair Karşılaştırması

Selamlar, sıvı soğutucu almayı düşünüyorum. Kasam m-Atx olduğu için 2 fanlı sıvı soğutucu arıyorum birkaç ürün arasında kararsız kaldım, başlıktanda anlayacağınız üzere aslında 3 ürün var kafamda; 1. MSI MAG CoreLiquid A13 240 White...
  2. J

Valorant'a girdikten 2dk sonra pc komple donuyor

Hocam sorunu çözdüm riot desteğe ticket attım baya bi adım adım çözüm önerdiler en sonuncusu oldu sana da atayım eğer olmazsa sende riot games desteğe bilet gönder çözene kadar yardımcı oluyorlar. Çözüm:
  3. J

Merhaba tekrardan bugün bilgisayara format attım komple 0dan sadece valorantı indirdim ve sonuç yine garip bir şekilde aynı... artık aklıma başka çözüm gelmiyor birdaha baştan uğraşıp windows 10'a geçmek dışında önerin nedir?
  4. J

"Uzak sunucudan alınan sertifika düzgün bir şekilde doğrulanmadı. Hata kodu: 0x80092012. TLS bağlantı isteği başarısız oldu. Ekli veriler sunucu sertifikasını içeriyor." Böyle bir hata mesajı var olay görüntüleyicisinde
  5. J

teşekkürler deneyeceğim. 1759097218 nasıl yani pc'ye zarar verir mi bu durum
  6. J

maalesef kabullendim ama arkadaşlarımla valo oynamak istiyoruz ben giremiyorum yepyeni sistem dizdim koyuyor açıkçası :') seninkisi yine arada geçiyormuş ben ne zaman denesem dm girdiğimde 2dk sonra sistem kitleniyor.
  7. J

Sistemi dizeli 2-3 hafta oldu ilk günler valorantı oynuyordum hiçbir sorun yoktu sonradan valoranta girdikten 2-3dk sonra bilgisayar komple donuyor ne oyun hata veriyor ne de oyunu alta alabiliyorum sadece pc kasasından tuşa basıp yeniden başlatıyorum. cs2 lol gta5 gibi oyunları da oynuyorum...
Geri