İlk görüntü pompa, ikinci radyatör fanları.
Merhaba, pompanın ve radyatör fanlarının hızları ve yüzdeleri aşağıdaki gibi çalışıyor, değiştirmem lazım mı yoksa böyle çalışması iyi mi ?
Pompa: 40 derecede iken %20 PWM - 55 derecede %45 PWM - 70 dereceye ulaşırsa %60 PWM ye aldım. Ama 60 61...
Oyundayken değerler soldaki gibi gayet yeterli ve normal değerler değil mi ? Sıcaklık 58 61 derece maks oluyor, boştayken ise 45 47 derece, pompa rpmi boşta 1500 1600 de. Fanlarda 1100 e düşüyor
@Mehmet Yılmaz hocam dün RPM hakkında vs bilgi istemiştim, bir sorum daha olucaktı. Kasadan 2 3 saniye aralıklarla birşeye yük biniyormuş gibi ses geliyor pompanın sesi mi o acaba normal bir ses mi o ? Oyundayken işlemci 58 60 derecelere çıktığında geliyor ses pompa RPM'i 2200 2300 lere çıkınca
Radyatör fanları boşta 1200 - 1300 RPM yük altında ise 1700 1800 RPM lere çıkıyor radyatör fanları biraz ses yapıyor gibi. Kaça ayarlasam daha ujygun olur acaba?
Birde pompanın RPM i kaç olmalı yardımcı olabilir misiniz.
İşlemcim 7800x3d soğutucum Lian Li II Galahad Lite Performance 360.
Lian Li Galahad II Lite Performance 360mm pompa hızı 0 derecede - ve oyundayken 60-65 derecelerde kaç rpmde çalışması lazım iyi soğutması ve sessiz olması için ?
PWM değeri % olarakta verebilirseniz sevinirim.
Merhaba, Lian Li Galahad II Lite Performance 360 sıvı soğutucum var L-Connect uygulamasında pompa hız ayarı vs görünmüyor. Anakarta yanlış mı bağladım acaba o yüzden mi uygulamada gözükmüyor bilgisi olan var mı acaba ?
Sıcaklık olarak işlemci maks 60 62 derece filan oyunlarda.
Aşağıdaki...
Merhaba, 2K IPS monitörüm var youtube'dan veya herhangi yayın platformundan 1080p video izlerken görüntü çamur veya piksel gibi oluyor. Bu normal mi 1080p de olduğu için ? Yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor.
Merhaba, monitörü yeni aldım 2K IPS panel anlayanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Bana IPS glow gibi geldi ama ışık sızması mı değil mi kararsız kaldım.
Fotoğraflar 1/30 perde hızı 400 iso ile çekildi. Yansıyan renk sarı bu arada, beyaz değil
https://www.gaming.gen.tr/urun/351721/msi-mag-coreliquid-e360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu/
bu arada bu linkteki modelle Lian li arasında kalmıştım ama sonra Lian Li daha üstün geliyor gibi geldi onu almaya karar verdim