Arama sonuçları: *

• Users: Jay00
  • Order by date
  1. J

Soğutucu Pompa Hızı ve Fanların Hızı Kaç Olmalı ?

Standart modda 3100 de çalışıyordu öyle bir deniyeyim o zaman, duruma göre düşürürüm veya kalır. Teşekkürler
  2. J

%100 hızda 3100 RPM de çalışıyor sürekli öyle mi kalsın yoksa 2500 lere düşüreyim mi ?
  3. J

İlk görüntü pompa, ikinci radyatör fanları. Merhaba, pompanın ve radyatör fanlarının hızları ve yüzdeleri aşağıdaki gibi çalışıyor, değiştirmem lazım mı yoksa böyle çalışması iyi mi ? Pompa: 40 derecede iken %20 PWM - 55 derecede %45 PWM - 70 dereceye ulaşırsa %60 PWM ye aldım. Ama 60 61...
  4. J

Sıvı Soğutucu Radyatör Fan hızı kaç olmalı ?

Oyundayken değerler soldaki gibi gayet yeterli ve normal değerler değil mi ? Sıcaklık 58 61 derece maks oluyor, boştayken ise 45 47 derece, pompa rpmi boşta 1500 1600 de. Fanlarda 1100 e düşüyor
  5. J

O ses pompadan mı geliyordur peki başka birşeyden gelmez değil mi ?
  6. J

@Mehmet Yılmaz hocam dün RPM hakkında vs bilgi istemiştim, bir sorum daha olucaktı. Kasadan 2 3 saniye aralıklarla birşeye yük biniyormuş gibi ses geliyor pompanın sesi mi o acaba normal bir ses mi o ? Oyundayken işlemci 58 60 derecelere çıktığında geliyor ses pompa RPM'i 2200 2300 lere çıkınca
  7. J

Masaüstünde veya google'da bir şey açtığımda sıcaklık 50 55 lere çıkıp tekrar hemen 45 civarına düşüyor. Bu normal mi peki ?
  8. J

İşlemci boşta 44 - 45 derecelerde çalışıyor yük altında ise 58 - 59 derece normal değerler mi ?
  9. J

Pompanın RPM i kaç olmalı peki boşta ve yük altındayken ?
  10. J

Radyatör fanları boşta 1200 - 1300 RPM yük altında ise 1700 1800 RPM lere çıkıyor radyatör fanları biraz ses yapıyor gibi. Kaça ayarlasam daha ujygun olur acaba? Birde pompanın RPM i kaç olmalı yardımcı olabilir misiniz. İşlemcim 7800x3d soğutucum Lian Li II Galahad Lite Performance 360.
  11. J

Soğutucu pompa hızı kaç rpm olmalı ?

Lian Li Galahad II Lite Performance 360mm pompa hızı 0 derecede - ve oyundayken 60-65 derecelerde kaç rpmde çalışması lazım iyi soğutması ve sessiz olması için ? PWM değeri % olarakta verebilirseniz sevinirim.
  12. J

2K IPS monitörde görüntü bozuk - çamur gibi

Asus Tuf VG27AQML1A
  13. J

Lian Li Galahad II Lite Performance pompa hızı yardım

Merhaba, Lian Li Galahad II Lite Performance 360 sıvı soğutucum var L-Connect uygulamasında pompa hız ayarı vs görünmüyor. Anakarta yanlış mı bağladım acaba o yüzden mi uygulamada gözükmüyor bilgisi olan var mı acaba ? Sıcaklık olarak işlemci maks 60 62 derece filan oyunlarda. Aşağıdaki...
  14. J

2K IPS monitörde görüntü bozuk - çamur gibi

Merhaba, 2K IPS monitörüm var youtube'dan veya herhangi yayın platformundan 1080p video izlerken görüntü çamur veya piksel gibi oluyor. Bu normal mi 1080p de olduğu için ? Yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor.
  15. J

Bu IPS glow mu ışık sızması mı ?

Teşekkürler
  16. J

Parlaklık 100 dü kontrastta 80 default ayarlarda çektim
  17. J

Merhaba, monitörü yeni aldım 2K IPS panel anlayanlar yardımcı olabilir mi lütfen. Bana IPS glow gibi geldi ama ışık sızması mı değil mi kararsız kaldım. Fotoğraflar 1/30 perde hızı 400 iso ile çekildi. Yansıyan renk sarı bu arada, beyaz değil
  18. J

Bu kadar ışık sızması normal mi ?

Sağ alt taraf biraz fazla gibi geldi ama kameradan dolayı da öyle olabilir, sol taraf zaten IPS glow olması lazım sarı renkte çünkü.
  19. J

Lian Li Galahad II Lite Performance 360mm kullananlar alınır mı ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/351721/msi-mag-coreliquid-e360-argb-360mm-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu/ bu arada bu linkteki modelle Lian li arasında kalmıştım ama sonra Lian Li daha üstün geliyor gibi geldi onu almaya karar verdim
Geri