Arama sonuçları: *

1. Z

Klavye tavsiyesi istiyorum rapid trigger

[H3 id='Havit+Kb900l+8000+Hz+almay+dnyorum+nasl+iyi+midir+sizce+rapid+trigger+klavye+aryorum']Havit Kb900l 8000 Hz almayı düşünüyorum nasıl iyi midir sizce rapid trigger klavye arıyorum[/H3]
  2. Z

CS2 FP KLAVYE ÖNERİSİ

denmez abi 1768566674 fpl görür müyüm 1768566717 abi 2-2,5 bandında
  3. Z

CS2 FP KLAVYE ÖNERİSİ

Counter oynuyorum ekipmanlarımı değiştirmek istiyorum ilk olarak klavyeden başlayacagım ama cs için nasıl bi klavye alacağımı bilmiyorum fp olursa sevinirim çok bi bütçem yok
  4. Z

İPhone Samsung takas yapılır mı

hocam sağ olasın
  5. Z

dayı buna çok koymak gerekiyor ya :ROFLMAO: 1763135363 bunu şu an kafa kafaya takas yapacaktım ondan sordum özellik olarak falan samsung benim telefondan daha iyi duruyordu ama iphone ne kadar zaman geçsede kasmadan kullanabiliyorsun samsunga geçtiğim zaman 6.ayda kasma sorunu falan olur mu
  6. Z

İPhone 11 kullanıyorum Samsung s22 yle takas yapmak mantıklı mı
  7. Z

CS OYNARKEN NET JİTTER YÜKSELİYOR

yani ben de bilemiyorum onu yaptım işte bilgin varsa diye diyorum 1762801420 çözümü falan nedir yani bunun ne yapmam lazım
  8. Z

sadece csde yaşıyorum sorunu diğer oyunlarda sıkıntı yok 1762800811 win en son sürüm yaptım windowsla alakalı bi sorun olabilir mi
  9. Z

CS girdiğim zaman gereksiz ping yükselmeleri ve net jitter yükselmesi sorunu yaşıyorum nasıl çözebilirim
  10. Z

WİN 11 25H2 GEÇİŞ YAPILIR MI?

onarım kısmında benim şu anda sıkıntım var
  11. Z

WİN 11 25H2 GEÇİŞ YAPILIR MI?

Ne diyorsunuz hocam geçilir mi şu an 24h2 kullanıyorum merak etmiyor değilim 25h2 yi indirip kullanan varsa konu altında buluşalım
  12. Z

NBA 2k save dosyalarını yeni bilgisayara aktarma

Arkadaşlar eğer mycareer dosyalarınızı buluta yüklemişse yeni bilgisayarınızda kariyer dosyası unknown olarak gözüküyor o dosyaya girdiğiniz zaman nerde kaldıysanız oradan devam edebiliyorsunuz ratinginizde bi sıkıntı olmuyor genelde o geri geliyor fakat hikaye ilerlemesi bazen gelmeyebiliyor...
  13. Z

NBA 2k save dosyalarını yeni bilgisayara aktarma

Merhabalar yeni bilgisayar aldım önceki save dosyalarımı yeni bilgisayara geçirmek istiyorum nasıl yapabilirim aynı Steam hesabını kullanıyorum Önceden playstationda save dosyalarını buluta yükleyip oradan geri getirebiliyordum ama steamden nasıl yapacağımı bilmiyorum bi bulut sistemi burda da...
  14. Z

Yeni bilgisayar topladım iyi mi kötü mü çok anlamıyorum pcden

Hocalarım sistem böyle sizce nasıl sıkıntılı yeri var mı verebileceğiniz tavsiyeler nedir
  15. Z

İncehesap gaming gecesi

gaming gecesinde indirime girecek bu bilgisayar alınır mı gaming gecesinden önerebileceğiniz sistem varsa o da olur https://www.incehesap.com/apex-thunder-tavsiye-sistem-fiyati-76061/
  16. Z

Yeni bilgisayar alacagım sistem önerilerine açığım

Sağ ol hocam ben senle cuma günü irtibata geçeyim beraber bakarsak güzel olur teşekkürler
  17. Z

Yeni bilgisayar alacagım sistem önerilerine açığım

Hocam beklerim o önemli değilde ne almam gerekiyor onu bilmiyorum hangi sistemi kullanmam gerekiyor hangi parçaları daha kaliteli seçmem gerekiyor bunlar hakkında bi fikrim olmadığı için tavsiye istiyorum Bi de cuma günü nerelerde indirim oluyor
  18. Z

Bütçe Dostu Oyun Bilgisayarı Tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar, Bütçem en fazla 40.000 TL — mümkün olduğunca uygun ve fiyat/performans iyi olan bir sistem arıyorum. Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Oynadığım oyunlar: FIFA, NBA, COD Warzone. Bilgisayardan çok anlamıyorum; bana hangi parçaları/alternatifleri önerirsiniz? Masaüstü mi...
Geri