Arama sonuçları: *

1. westmoreland

Blazing Sails Unreal Engine Hata

Yanlış hatırlamıyorsam bende de olmuştu silip tekrar yükleyince düzelmişti.
  2. westmoreland

Aldığım laptop değerlendirmesi

Hayırlı olsun. Güzel duruyor güle güle kullan.
  3. westmoreland

Oyun için iyi bir kulaklık önerisi varmı ?

Hocam hyper cloud 2 olabilir o fiyat bandında maceraya gerek yok. Ama indirim beklersen dahada iyi olur.
  4. westmoreland

Oyun için iyi bir kulaklık önerisi varmı ?

Hocam bende SteelSeries Arctis 1 Wireless vardı onunda Bluetooth özelliği var ama hiç iyi değil. Dongle ise süper neredeyse 0 gecikmesiz oluyor. Mutlaka dongle olan bir model tercih etmenizi önerebilirim.
  5. westmoreland

Little Nightmares III 3 SteamRip'ten indirilir mi?

Bence steamde indirime gitmesini beklemek daha iyidir.
  6. westmoreland

LOGİTECH MI RAZER MI

Logitech tercih ederdim.
  7. westmoreland

Kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

https://amzn.eu/d/eXEuKMO Hocam maceraya gerek yok indirimleri takip et 3-3.5k ya düşebiliyor güzel kulaklık.
  8. westmoreland

20-25 bin bandında gaming laptop

Hocam açıkcası oyun için laptop alıyorsan her türlü ısınacak onu söyleyeyim baştan. Hp bilmiyorum ben şahsen lenovo tercih ederdim. Sorunlu modeller Hindistan pazarına giden ürünler içindi sanırım bize gelen modeller sağlam diye yazıyorlardı sanki. (Yinede almadan önce araştırmak lazım.)
  9. westmoreland

Düğün için beyaz eşya önerisi

Hocam toplu olarak alırsanız mutlaka daha indirimli olur arçelikte falan bazen şunu şunu alana atıyorum kurutma makinesi bedava veya yüzde 50 indirimli gibi promosyonlar oluyor onları takip etmek gerek.
  10. westmoreland

Battlefield 6 ön siparişle alınır mı?

Önümüzde ki yaz dan önce girmez diye düşünüyorum yine de belli olmaz.
  11. westmoreland

🔥İndirim XDrive Hira Profesyonel Oyuncu Koltuğu 7.595,90TL

Hocam merhaba, ürünü alalı heralde bir seneye yakın olmuş kozmetik olarak ne durumda? Mekanik olarak nasıl şu an(gıcırdama ses falan) geliyormu?
  12. westmoreland

20-25 bin bandında gaming laptop

Hocam şu an o fiyatlara çok zor, indirimleri takip etmek gerek.
  13. westmoreland

Çözüldü✓ Hangi kulaklığı almalıyım?

Maceraya gerek yok. Cloud 3 iyidir.
  14. westmoreland

17 Pro Max’te Turuncu mu Abis Mi?

Koyu renk iyidir, lacivert güzel duruyor. (Muhtemelen kılıfla kullanacaksın çokta takılmaya gerek yok.)
  15. westmoreland

Seçmeme yardımcı olur musunuz? Bütçe maks 35k

Hocam şahsen log u tercih ederdim. Ama almadan önce mutlaka tam modelinin önceden alınan kişiler tarafından yorumlarına bakmanı öneririm sanki bir yerde anakartla ilgili problem olabiliyor diye okumuştum.
  16. Steelseries Apex 3 TKL
    Closed

Satılık Steelseries Apex 3 TKL

Ürünü laptopta kullanmak için 2023 de vatandan 0 aldım sadece ses açıp kısma tekerleğinde sorun var diğer hiç bir tuşunda sıkıntı yok, geçen sene taşındım taşındığımdan beri kiler de duruyordu kendi kutusunda.
    1,250.00 TRY
  17. westmoreland

1-1,5 Bine kulak içi kulaklık önerisi

Kablosuz olarak bende Buds kullanıyorum fe değil ama 1. yada 2. nesildi sanırım gayet iyi şarjı falanda güzel gidiyor kulağa oturuşu da güzel öyle düşecek hissi vermiyor.
  18. westmoreland

Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

Görüntü olarak future daha güzel duruyor bel desteği için yastık da var ne kadar fark eder rahatlık bakımından hangisi daha iyi onu bilemiyorum.
  19. westmoreland

40.000 TL Laptop önerisi

https://amzn.eu/d/1FBcAo7 bakabilirsin hocam fiyat performans gibi duruyor.
Geri