Hocam bende SteelSeries Arctis 1 Wireless vardı onunda Bluetooth özelliği var ama hiç iyi değil. Dongle ise süper neredeyse 0 gecikmesiz oluyor. Mutlaka dongle olan bir model tercih etmenizi önerebilirim.
Hocam açıkcası oyun için laptop alıyorsan her türlü ısınacak onu söyleyeyim baştan. Hp bilmiyorum ben şahsen lenovo tercih ederdim. Sorunlu modeller Hindistan pazarına giden ürünler içindi sanırım bize gelen modeller sağlam diye yazıyorlardı sanki. (Yinede almadan önce araştırmak lazım.)
Hocam toplu olarak alırsanız mutlaka daha indirimli olur arçelikte falan bazen şunu şunu alana atıyorum kurutma makinesi bedava veya yüzde 50 indirimli gibi promosyonlar oluyor onları takip etmek gerek.
Hocam şahsen log u tercih ederdim. Ama almadan önce mutlaka tam modelinin önceden alınan kişiler tarafından yorumlarına bakmanı öneririm sanki bir yerde anakartla ilgili problem olabiliyor diye okumuştum.
Ürünü laptopta kullanmak için 2023 de vatandan 0 aldım sadece ses açıp kısma tekerleğinde sorun var diğer hiç bir tuşunda sıkıntı yok, geçen sene taşındım taşındığımdan beri kiler de duruyordu kendi kutusunda.
Kablosuz olarak bende Buds kullanıyorum fe değil ama 1. yada 2. nesildi sanırım gayet iyi şarjı falanda güzel gidiyor kulağa oturuşu da güzel öyle düşecek hissi vermiyor.