Arama sonuçları: *

• Users: Clows
  • Order by date
  1. Clows

Windows 10 ghost spectreyi nerden indirebilirim

Merhaba bilgisayarıma format atıcamda windows 10 ghost spectre indirmek istiyorumda linki bulamadım yardımcı olabilecek var mı
  2. Clows

Yardım F/p Mouse pad önerisi

Arkadaşlar James Donkey jd900 alıyorum o zaman 1770137213 Peki sizce https://www.pttavm.com/james-donkey-jd900-900x400x4mm-gaming-mouse-pad-p-1425644730?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel burdan mı alıyım yoksa...
  3. Clows

vallaha ışığında tasarımda değilim açıkcası mouse iyi kaysın uzun süreli kullanabiliyim yeter bana
  4. Clows

en az arkada oyun oynuyordum yazarkende kafam karıştı
  5. Clows

boyutu en az 70x30 olanlardan önerirseniz sevinirim 1770136046 hocam ne zamandır kullanıyorsun acaba
  6. Clows

Mousem logitech g102 önerebileceğiniz 500 tl altı mouse pad var mı acaba ne kadar fiyatı düşük olursa o kadar iyi açıkcası benim için yardımcı olursanız sevinirim
  7. Clows

Yardım Hediye kulaklık önerisi

açıkcası markayı ilk kez duydum telefon markası huawei uyumlu mudur hocam
  8. Clows

İnattv televizyonumda beinsportsu acmiyor

Arkadaslar guncellemesini yapmama ragmen beinsportsa bu gun girememeye basladim acaba sorun genel mi tek bende mi yardimci olur musunuz
  9. Clows

Yardım Hediye kulaklık önerisi

Arkadaşlar ayıptır söylemesi zamanında bir arkadaşıma qcy t13 marka bluetooth kulaklık almıştım şimdi tekrar başka bir arkadaşıma yeniden kulaklık alacağım çok ayrıntılı kullanacak birisi değil diye düşünüyorum sadece müzik dinlemek aradada telefon konuşması yapmak için önerebileceğiniz...
  10. Clows

Önerebileceğiniz f/p uzun süre kullanım için mouse pad

Önerebileceğiniz fiyat performans uzun süre kullanabileceğim bir mouse pad var mı acaba
  11. Clows

Bilgisayarım ne kadar eder?

1 milyar milyon bin yüz 1
  12. Clows

GamerMarkt güvenilir mi

bende gördüm o muhabbetleri reis teşekkür ederim yorumun için
  13. Clows

GamerMarkt güvenilir mi

Hesabımı satacağım ancak kimlik doğrulaması istiyor sizce güvenilir mi
  14. Clows

işlemcini eğer gerçekten tek satmak istersen ben ilgilenebilirim hatta duruma göre anakartında dahil olabilir konuya
  15. Clows

7600e alırım !!! ahahahhahaha
  16. Clows

LOL VALORANT Hesabım ne kadar eder ?

Elosu İmmortal Valorantda Veto Hariç Her Karakter Açık TOTAL=78 SKİN Var 465 Radyanit Var Elmas Elo LoLde İstisnasız Her Şampiyon Açık TOTAL=257 SKİN Var Valorantda Animasyonsuz Skinler HARİÇ Kaosun Başlangıcı Vandal Kuronami Vandal Gaianın İntikamı Vandal Yağmacı Vandal Sihirpunk Vandal Ejder...
  17. Clows

Hangi iphone'u almalıyım?

illa iphone alıcam diyorsan tabikide alabileceğin en yüksek modeli almanı öneririm kullanım açısından daha uzun ömürlü olucağını düşünüyorum
  18. Clows

Sizce windows 11mi 10 mu

Kral sen oyunlardan ve sistemden anlayan yetkili bir abiye benziyorsun ondan dolayı uğraştırıyorum ama sana bir sorum olucak lolde dediğim sistemde oyun sonu savaşlarında 120 100 civarı fpsler görüyorum sence normal mi
  19. Clows

Sizce windows 11mi 10 mu

Vallaha ltsc hakkında bir bilgim yok ancak şu an ghost spectre superlite kullanıyorum ltscyi açıklama şansınız var mı hocam
  20. Clows

Vallaha onu bilmiyorum ama işlemciyi 7 civarına bırakırsan ben alıyım hocam 😂
Geri