Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim GSkill 64GB Ram Alana 9070XT Sapphire Ekran Kartı Hediye

Sabah sabah çok güldüm :D
  2. A

64GB (2x32) DDR5 Ram 29.999TL!!!!!!!

Tr simülasyonu diyeceğim ama globalde de fiyatlar uçuk baya ne olucak halimiz bilmiyorum vallahi :D
  3. A

64GB (2x32) DDR5 Ram 29.999TL!!!!!!!

Selamlar herkese sanırım kısa bir süresi kalmış indirimin ama faydalanmak isteyen olur diye linkini bırakıyorum. Twinmos 64GB DDR5 Ram 29.999TL şuan. Bu ram piyasasına göre neredeyse diğer satıcılardan yüzde 30 daha uygun fiyatlı. İhtiyacı olan bence kaçırmasın bir daha bu fiyata böyle zor...
  4. A

Ocypus Ürünler Nasıl?

Öncelikle herkese merhabalar, Birkaç gündür takip ettiğim bir konu var. Ocypus diye bir marka girmiş Türkiye'ye. Birkaç tanıtım videosu izledim youtubeda fena gözükmüyor aslında ürünleri ama emin de olamadım açıkçası. Kullanan deneyimleyen var mıdır bilmiyorum ama açıkçası benim ilgimi çeken...
  5. A

1050W Thermaltake Gen5 Platinum Güç Kaynağı - 7.999TL

Coil whine çok takıntılı değilsen aslında fazla önemli bir konu değil bence. Dediğin gibi aslında piyasadki çoğu üründe bu sorun belli belirsiz mevcut
  6. A

24,5 inch IPS 240Hz Pivot Gigabyte Monitör - 6.199TL

Evet, bir arkadaşım da Xiaomi monitöründe benzer bir sıkıntı yaşadı. Hiçbir marka için gözü kapalı tutup da bu iyidir marka güvenilir dememek lazım aslında
  7. A

1050W Thermaltake Gen5 Platinum Güç Kaynağı - 7.999TL

Aslında Instagram hikayesinde gördüm. Başta çok dikkat etmemiştim ama bir anda aslında fiyatı iyiymiş diye düşünüp hikayeye geri döndüm. Muadil olarak bu kalitede bir güç kaynağı için bence güzel bir indirim. Yanlışım varsa düzeltin lütfen. Benim şuan ihtiyacım yok ama ihtiyacı olan için...
  8. A

Çözüldü✓ Monitörü nereye göndermeliyim

Asus... Allah Kurtarsın dostum. Asla ama asla ölü pikseli garanti kapsamına almıyorlar. Hakem heyetiyle işi çözmen gerekecek yüzde doksan ihtimalle.
  9. A

Ben yerinde olsam Gigabyte tercih ederdim. Koorui de fena değil f/p anlamında ama başına bir şey gelse, garantiden sonuç alamayacaksın. bu türde ürünler genelde stok devamı olmadan geliyor diye biliyorum. Ücret iadesine mahkum kalırsın. malum enflasyon gerçeği de var. Sen bilirsin tabii ama yine...
  10. A

Aslında Philips evnia serisi bir monitör alacaktım. Akakçeden bakarken en uygun burada görünüyordu. Gezinirken gördüm bence genel donanımı gayet iyi fiyatı da güncel kur göz önüne alındığında makul denebilir. İhtiyacınız varsa bir bakın derim...
  11. A

Rx 6600xt bu fiyata alınır mı?

Zamanında malum bit kazımı yapılırken ekran kartı bulunmuyordu piyasada. Tam da o tarihler aslında 2022 sonları. Ben yerinde olsam bu kartı tercih etmezdim. Deliler gibi mining yapılmış olabilir. Bir sorun teşkil eder mi bilmiyorum ama ben çekimser kalırdım.
  12. A

İPHONE 15 ALICAM ONA GÖRE YORUM YAPIN

Günümüzde kesinlikle 256 almalısın
  13. A

Çözüldü✓ Soğutucu önerisi yapar mısınız

Kule tipi bir soğutucu düşünüyorsan NZXT T120 modelini şiddetle tavsiye ederim. Çok da düşünmene gerek yok aslında, fanın mm'sinden ziyade içerisinde bulunan bakır borular ve soğutma blokları önemli. Sıralama açısından bir kaç tane ürün önerisinde bulunabilirim. NZXT T120 DeepCool AK400...
  14. A

Beyaz klavye önerisi bütçe 5k

NZXT Function 2 Benim son zamanlarda kullandığım en güzel klavye diyebilirim. biraz bütçenin üstünde ama kesinlikle pişman olmazsın. Ben tabi birkaç ay önce biraz daha uygun fiyata almıştım. Malum Türkiye şartları...
  15. A

Gigabyte kutuda jelatin kullanmıyor mu?

gigabyte asus ve msi ürünlerin ekran kartı ve anakart modellerinde genelde dış jelatin olmaz. kutu içerisinde ürün etrafında statik poşet olur sadece güvenlik bandıyla birlikte.
  16. A

Aoc 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz IPS 2K Fiyat İndirimi!!!

Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen varsa mutlaka bir göz atsın derim. Ürün link
  17. A

Philips bu monitor alınır mı?

Bence artık bu fiyat bandlarında VA monitör satın almak çok yanlış. IPS panel olup da benzer fiyat ve kalitede çokça fazla ürün bulabilirsin. Gaming gen ve sinerjiye falan da bak istersen
  18. A

🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 2K 260 Hz Beyaz 9.999 TL

Valla kağıt üstünde iyi duruyor epey üzerinden de inceledim sRGB desteği Vesa falan da varmış. Bence makul
  19. A

🔥İndirim Philips Evnia 27M2N3501PA 2K 260 Hz Beyaz 9.999 TL

Ben az önce sordum, üründe ölü piksel garantisi mevcutmuş tek ölü piksel dahi olsa değişim olduğunu söylediler. Sanırım AOC ile aynı politikada bu ürün de
Geri