Arama sonuçları: *

1. L

Efootbal Arkadaş Maçı Arkadaş Arıyorum

arkadaşlar arkadaş maçı oynamak için arkadaş arıyorum DAVET KODUM C-CBDLDJJMGDS
  2. L

Windows Home Etkinleştirme İçin Nereden Lisans Alınır?

hocam öncelikle hayırlı olsun sana tavsiyem sıfır ıso indir windows 11 in sitesinden windows 11 pro kur sana kurdukları test sürümü
  3. L

Windows 11 Pro Lisans Anahtarı

MN8JJ-CC3WJ-7R2R2-2DMVW-2GYQB
  4. L

Secuzi Lig-3601 Gamaped İçin Analog Koruyucu Öneri

Arkadaşlar analog koruyucu almak istiyorum gamepad için secuzi hangisini almalıyım
  5. L

Gamepad Seçimi ve Önerisi

kanka ben 3 gün önce secuzi 3601 sipariş ettim elime ulaştı forza ve pes oynuyorum hoşuma gitti güsel gamepad tabii ki indirim kovaladım 1500den 1200 aldım kablosuz ve kablolu olarakta kullanılıyor sen bilirsin
  6. L

Secuzi Lıg-3601 Hakkında

Arkadaşlar dün elime ulaşan gamepad kablosu kısa geliyor ne yapabilirim acaba
  7. L

🔥İndirim Secuzi Marka Gamepad,Mouse, Klavye İndirimi (%32)

tamamdır hocam yakın tutmak gerekiyomuş oldu tşk ederim
  8. L

bulutut yok pcde windows 11 kullanıyorum kutunun içinden usb takmak için bişiy çıktı
  9. L

kanka mrb secuzi gamepad elime ulaştı fakat kablosu kısa geldi ne yapabilirm acaba
  10. L

kanka bişiy sorabilirmiyim sana bu gamepadi 2 gün önce sipariş ettim kargoda şuan nasıdır acaba forza horizon 6 için bide efootbal 2026 için aldım iyi midir?
  11. L

Spoty İlk 3 Ay Ücretsiz ama Yaralanamıyorum

dostlarım spoty ilk 3 ay ücretsiz premiumdan yarralanamıyorum bu tekliften yararlanamazsınız diyor ne yapmam lazım
  12. L

Oyuncustoreden Alınan Oyunu Vpn ile Girsem Banlanırmıyım

arkadaşalr oyuncustoreden aldığım assaisn creed mirage oyununa vpn açıp girsem ban yermiyim hesap banlanoırmı
  13. L

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronik'te 1.200 Tl ve Üzeri Alışverişlerde Geçerli 300 Tl Kupon

sana ne kadar tşk etsem azdır çoook tşk ediyorum sabahtan beridir kovalıyorum gamepad almak için [H2...
  14. L

Bu Sistemi Kaça Satabilirim

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci Anakart 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı 1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı...
  15. L

Trendyol Kupon Olan Varmı

Arkadaşlar ayakkabı alıcam acaba kupon varmıdır
  16. L

Oyunlar için harici disk almam lazım

aynen kanka tşk ederim yorumun için bana link atarmısın acaba şuna al diye mesela
  17. L

Oyunlar için harici disk almam lazım

arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz sadece oyunlar için istiyorum taşınabilir hardisk var ama sağlığı iyi değil oyunlar için ne alabilirm 500 gb yeter ben pek anlamıyorum
  18. L

Assassin's Creed Shadows en ucuz nerden alabilirim

kanka ben eskiden çok torrent oyun sitesinden kırılan oyunları indirip çok oynadım ama şimdi 1 yıl oldu sistem alalı artık korsan indirip oynamıyorum 1778180243 585tl düşüyor iyi mi?
  19. L

kanka assaisn creed oyunlarını seviyorum öbür oyun çıkınca shadow biraz daha düşer gibi sanki bekliyimmi
  20. L

kanka 585 tl oluyor alınır mı? ne dersin
Geri