Arama sonuçları: *

1. L

Öneri Bu Site Güvenilir mi ?

güvenilir mi? bu site kral
  2. L

Öneri Bu Site Güvenilir mi ?

Arkadaşlar bu siteyi bilen varmı güzel mouseped ler var almak istiyorum ama site güvenilirmidir https://www.wallhang.com.tr
  3. L

Xbox Game Pas Ultimate Almak İstiyorum

değerli cevabın için tşk ederim bişiy daha sorsam peki alsam assasin creed mirage oynayabilirmiyim
  4. L

Xbox Game Pas Ultimate Almak İstiyorum

Arkadaşlar bu siteden xbox game pas ultimate almak istiyorum ne dersiniz alınır mı? https://www.gamesepet.com
  5. L

Forza Horizon 6 Oynamak İsteyen Dm Atsın Hesap Var

Arkadaşlar forza horizon 6 premium hesap var oyuncu storeden aldım isteyen dm atsın
  6. L

Forza Horizon 6 Hangi Ayarda Oynamalıyım

forza horizon 6 oynamak istersen yardımcı olurum hesap var
  7. L

1785009591 1785009635 Arkadaşlar forza horizon 6 oynamak isteyen varsa yardımcı olurum hesap var
  8. L

Arkadaşlar forzayı hangi ayarda oynamalıyım sizce sistem bu İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart Ekran Kartı 1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra...
  9. L

Forza 6 Hangi Surumu Alayim

ben oyuncustoreden aldım 269tl sende öle yap premium online da oynuyorsun
  10. L

Forza 6 Hangi Surumu Alayim

dostum ben premium sürümünü aldım begendim
  11. L

Hangi Siteden Hazır Sistem Alınır?

ince hesaptan sistem aldım ilk oyun bilgisayarım gerçekten 1 yıldır sorunsuz kullanmaktayım sistem bu İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci Anakart 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart 1 x...
  12. L

Çözüldü✓ Battle-Ax A520m-K M.2 V14 Anakart Ses Sürücüsü

tşk ederim indirip kurdum
  13. L

o çıkmıyor ona nerden bakabilirim
  14. L

Arkadaşlar anakartın sitesinde ses sürücüsü var onu indiriyimmi resimdek Realtek ALC897 Driver ama geçen gün format attım güncelemede yükledi yani kararsız kaldım sizce ne yapmalıyım
  15. L

Korsan Oyun İndirip Oynamalımıyım

İşlemci 1 x AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz 6 Çekirdek 19MB Önbellek Soket AM4 MPK İşlemci Anakart 1 x COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz mATX AM4 Gaming (Oyuncu) Anakart 1 x COLORFUL iGame GeForce RTX 3050 Ultra 6GB GDDR6 96Bit (6GB V4-V) Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı 1 x Team...
  16. L

eski bilgisayarda bir kere assaisn creed synciate indirmiştim ondan hep oyundan atıyordu ama yeni bilgisayarda hiç korsan indirmedim
  17. L

bide söyle bişiy var oyundan atma sorunu çok oluyor korsanda
  18. L

kanka link atarmısın ltfen
  19. L

Dostlar eski bilgisayardan hep korsan oyun indirip oynardım fakat yeni sisteme geçtikten sonra korsanı bıraktım ve orjinal almaya başladım siz ne dersiniz mesele oynamak istediğim oyun kırılmış assasin cred shadows indirmelimiyim pcye bi zararı varmıdır korsanın
  20. L

Colorfull Anakartlarda Expo Açmalımıyım

Arkadaşlar COLORFUL BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 DDR4 3200MHz anakart bu expo açmalıyım yoksa ölece kalsınmı
Geri