Arama sonuçları: *

1. ValarMorghuliss

Arc 770 16gb alınır mı

peki hocam 6700xt için sapphire pulse,xfx,powercolor gibi markalar var aralarında sıkıntılı diyebileceğimiz bir marka var mı yoksa hepsi güvenilir mi
  2. ValarMorghuliss

Arc 770 16gb alınır mı

Hocam bir şey daha soracağım 3060/3070 kartlarda hangi marka(asus,msi vb.) daha iyi oluyor soğutma performansı açısından
  3. ValarMorghuliss

Arc 770 16gb alınır mı

Tamamdır hocam 770 den vazgeçtim başka alternatiflere yöneleceğim teşekkürler.
  4. ValarMorghuliss

Arc 770 16gb alınır mı

peki sence 6700xt mi arc b580 mi 1080p için işlemci yüksek ihtimal ryzen 5 7500f olacak 1760450189 sıfırı şuan yok diye biliyorum bende almama tarafındayım ama 16gb vram olması dikkatimi çekti sadece
  5. ValarMorghuliss

Arc 770 16gb alınır mı

Bütçe sorunlarından dolayı ikinci el bir ekran kartı almam gerekiyor.Bir akrabamda a770 16gb versiyonu varmış 9500tl ye bırakırım dedi sizce almalımıyım ya da o fiyata sahibindenden 6700xt veya 3060 serisi veya arc b580 almak daha mı mantıklı olur?
  6. ValarMorghuliss

Hangi ekran kartı daha iyidir

sistemim yok hocam elimdeki şeyleri satıp kasa almak istiyorum 5070 super bütçemi baya aşacaktır sistem beni 3-4 sene götürse yeterli olur sonrasında değiştirebilirim zaten
  7. ValarMorghuliss

Peki mesela ben normalde sistemi ddr5 toplayıp ekran kartını ikinci el bunlardan biri almayı düşünüyordum ama sistemi ddr4 yapıp ekran kartını sıfır almak mı daha mantıklı olur. He bir de bütçem 25-26k civarı hazır sistem de alabilirim indirime denk getirip hangisi daha mantıklı olur
  8. ValarMorghuliss

Tamamdır hocam teşekkürler
  9. ValarMorghuliss

8gb vram yeterli olurmu diye düşünüyorum 1080p oynayacağım monitörden dolayı ama 12 olsa daha iyi olurdu gibime geliyor
  10. ValarMorghuliss

şimdilik 3060 düşünmüyorum ama teşekkürler hocam
  11. ValarMorghuliss

700w kullanıyorsun galiba hocam benim kasada ortalama o civarlarda olur zaten
  12. ValarMorghuliss

Bende her zaman sıfırdan yanayım ama malum bütçe sıfıra izin vermiyor mecburen ikinci ele bakmak zorunda kalıyoruz
  13. ValarMorghuliss

O da olabilir o fiyatlara ama 8 GB vram olması sıkıntı aynı paraya 12 gb alabilmek varken
  14. ValarMorghuliss

teşekkür ederim dikkate alacağım zaten onlar en son seçenek 6700 xt ve arc b580 arasında kaldım şimdilik
  15. ValarMorghuliss

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-intel-arc-b580-1.5-aylik-temiz-ekran-karti-1256932770/detay/ https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gaming-geforce-3060-twin-edge-12-gb-gddr6-1210044612/detay/...
  16. ValarMorghuliss

Sistem toplamada yardım lazım

İşte orda da kartın ne durumda olduğu sıkıntı oluyor yani bitik bir kart alma ihtimali var sonuçta
  17. ValarMorghuliss

Sistem toplamada yardım lazım

26k yı geçmeyecek bir sistem toplamak istiyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var. Öncelikle hazır sistemlere baktığımız zaman bu fiyata ddr5 sistem bulmak neredeyse imkansız(olsa bile içinde intel işlemci veya 5050 gibi ekran kartları oluyor onlarda okuduğum kadarıyla pek tavsiye edilmiyor)...
  18. Temiz kullanılmış Xbox series S

Satılık Temiz kullanılmış Xbox series S

Temiz kullanılmıştır HDMI kablosu var. 11.000.00 TL tek kol için 13.000.00 TL iki kol için yazıldı. Pazarlık payı vardır
    11,000.00 TRY to 13,000.00 TRY
Geri