Arama sonuçları: *

1. D

PC açılıyor ama görüntü yok

masaustu bilgisayarimi güç tuşundan açıyorum kulaklığımda ışık var ama klavye ve mouseta ışık yok, kasanın, ekran kartının ve işlemcinin fanları çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor, ramleri sök tak yaptım bir değişiklik olmadı
  2. D

Benchmark testim ne anlama geliyor

https://www.userbenchmark.com/UserRun/70636281 linkteki benchmark testim UserBenchmarks: Game 16%, Desk 76%, Work 15% CPU: AMD Ryzen 5 1600AF - 81.5% GPU: Nvidia GTX 1650S (Super) - 7.6% SSD: Crucial BX500 480GB - 46.6% RAM: Unknown BL8G32C16U4R.M8FE1 Adata AX4U32008G16A-SBKD35 16GB - 113.6%...
  3. D

Çözüldü✓ Bilgisayarımı yükseltmek istiyorum

peki teşekkür ederim hepinize
  4. D

DDR4 veya 5 olmasının benim için aman aman bir farkı olur mu, oyunlarda 1080p 144 fps almak yetiyor bana
  5. D

ama o zaman ramden anakarta bir sürü parça değişmem gerekecek işlemci ve anakarta bütçe kalmayabilir ki o zaman da yükseltmenin pek bir anlamı kalmamış olmaz mı
  6. D

Bilgisayarımın özellikleri şu şekilde: Ryzen 5 1600AF, GTX 1650 Super, 8x2 16GB 3000 Mhz Ram, 500 GB SSD, Biostar B450M Anakart, 550/650W Max Bronz sertifikalı PSU 15K bütçem var biraz daha çıkabilirim belki ama 20 olmaz öyle söyleyeyim. 7/24 oyun oynayan birisi değilim üni tatile girdiği için...
  7. D

Fiyat Performans Mekanik Klavye ve Mouse Önerisi

teşekkürler
  8. D

en azından klavyeyi değiştirmem iyi olur benim için mousedan memnunum
  9. D

7 senedir Logitech g300s mouse, 5 senedir de Bloody K120 Klavye kullanıyorum. Artık Değiştirmenin zamanı geldi diye düşünüyorum. Çok bir bütçem yok ikisi için toplam 2000 TL civarında bütçem var. Klavye Red switch gibi sessiz bir şey olursa güzel olur. Mouseda da g300s in makro atama özelliğine...
  10. D

windows 11 bana hala gelmedi

microsoftun ugulamasında her şey uygun gösteriyor uptade kısmındaki her şeyim güncel 21h2 olması lazım son versiyonun ama hala gelmedi bana w11 iso ile yüklesem sıkıntı çıkar mı bilemedim
  11. D

ekran kartı oyunlarda sabit 59-60 derece arası dolaşıyor fps artmıyor

8 gb ram var bilgisayarda söyledğiniz işlemi yaptığım taktirde ne olacak açıklar mısınız yani bana bir zararı dokunmaz değil mi? 1642712636 monitörüm 144hz
  12. D

ekran kartı oyunlarda sabit 59-60 derece arası dolaşıyor fps artmıyor

PUBG gerforcedaki optimum ayarlarda oynuyorum ama ekran kartı sabit 60 derecede çalışıyor sanırım 60 derecede ekran kartının fanları çalışmaya başladığı için nvidia kendisini buna göre optimize edip fps düşürüyor çünkü kendi ayarlarında en fazla 72 civarı fps görüyorum arada fps drop oluyor...
  13. D

yazıcım çıktıları yavaş okuyor

Yazıcım hp laserjet 1320 yaklaşık 1 sene evvel yazıcı çıktıları 15dk bekleterek alıyordu. bilgisayarcıya götürdük. soket bağlantısı değişecek deyip bizden 100-150tl para alındı. başka bi bilgisayarcı da çip bozuk diyerek çipini değiştirdi. şuan bir çıktı alacağımda örneğin 17mblık bir dosya...
  14. D

Mousepadi in pad kismi kaucuktan ayrildi

Tamam sagolun
  15. D

Mousepadi in pad kismi kaucuktan ayrildi

Logitech mouse pad imin kaucugu padden ayrıldı nasıl yapistirabilirim?
  16. D

sizce bu sistem daha ucuza bulnabilir mi ya da daha iyisi bu fiyata varmıdır

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t10-rtx2060/ arkadaşım almak istiyor ben uygun ve güvenilir bunu buldum kendim de 1 sene evvel buradan alışveriş yapmıştım memnun kaldım açıkçası daha uyguna böyle sistem bulamadım almalı mı sizce arkadaşım ben almalı diyorum ama yanlış yönlendirmek de...
  17. D

bu sistemi arkadaşım alacak daha iyisi var mıdır bu fiyata, daha fazla çıkamaz

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t10-rtx2060/
  18. D

3000mhz cl15 mi yoksa 3200mhz cl16mı

arkadaşım alacak o bu işlerden hiç anlamıyor yapabilir mi bilmiyorum pahalı olanı alayım en iyisi çok teşekkürler herkese 1623173385 ram ne onu bile bilmiyor o derece
Geri