Arama sonuçları: *

• Users: lyxx
  • Order by date
  1. lyxx

Yardım VALORANTTA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

2020 21 yılındada buna benzer bir olay olmustu cozumu format ve sil yüklemek üzerineydi lakin dahada öncesinde drıver uptade ıle ılgılı olabılır dıye oncekı eskı surumune dondurmenızıde tavsıye ederım.. eskı surume DDU (Display Driver Uninstaller) ile gerı dondurebılırsınız. ekstra olarak w10...
  2. lyxx

Yardım VALORANTTA DÜŞÜK FPS ALIYORUM

son zamanlarda ekstra bır ayar yaptınızmı yanı sundan olabılır gıbı bır dusuncenız varmı? lakin valorantın belırgın bir optimizasyon sorunu var bırcok zaman boyle sorunlar yaratmıstır... tavsıyem oyunu sılıp tekrar yuklemenız. birde alakasız gelebılır lakın wındows kac kullanmaktasınız?
  3. lyxx

Valorant hesap satış

hocam orada alıcı sayısı cıddı anlamda az ya yoksa cok onerdıler. 1759757204 tesekkurler.
  4. lyxx

Valorant hesap satış

anladım sagolun hocam zaten oyle ekstra meblaalar yatırmıcam 500 1 arası dusunuyorum, ekstra olarak guvenılır bıldıgınız bır platform varmı?
  5. lyxx

İkinci El Piyasası Neden Böyle?

ıkıncı el pıyasasında bır sure bulundum ve al sat yaptım pıyasaya hakımım yanı, bunların sebeplerı bulundakları konumdakı urun coklugu yada adam satılsada satılmasada bırsey olmaz dıyıp fıyatı yuksekten ılana koyar, boyle ilanlar genellikle 1 ay yada alıcıya baglı olarak max 3 ay ıcınde...
  6. lyxx

Valorant hesap satış

ilk mail ile beraber alsam ve hosgeldınız maılı dahı duruyor olsa genede cekebılme olasılıgı varmı? 1759751656 neden hocam?
  7. lyxx

Valorant hesap satış

genelde oyuna cok para yatırmam kacınırım lakın bır kere yatırdımmıda bırakmam bu yuzden tek seferde 3 5 skinli hesap almak istiyorum nereden alabılırım bıldıgınız guvenılır yer varmı sorun cıkarmıcak (gamemarkt haric)
Geri