Arama sonuçları: *

1. L

Yeni Laptopta Ufak Hasar Ne Yapılmalı

İlk defa Laptop alıyorum incelerken şöyle ufak bir hasara denk geldim benim için iade sebebi değil ama bilgisayarı daha açmadım başka bir hasarı daha varsa bilmiyorum bir gün garantiye gönderdiğimiz bu bana sorun çıkarır mı? Marka:Asus
  2. L

R9 8940HX mi İ7 14650HX mi?

Arkadaşlar bu ikisinden hangisini almalıyım anladığım kadarıyla sadece işlemciler farklı kullanım amacım oyun motorları için.. Bunların kronik sorunları var mı biliyor musunuz? https://www.itopya.com/Karsilastir
  3. L

Hangi Laptop'u almalıyım.

https://www.hepsiburada.com/hp-omen-max-16-ak0008nt-amd-ryzen-ai-7-h-350-32gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-16-tasinabilir-bilgisayar-bq1y2ea-pm-HBC00008X7JP5 Özelliklere de bakma imkanınız var mı sizin dediğinizden farklı olmasın. 1759757367 Özelliklerde harici ekran kartı yazıyor bu harici dahili...
  4. L

Peki amazondaki satıcı fark eder mi yoksa her türlü yardımcı oluyorlar mı? (Biraz fazla soru sordum ama konuya bir tane daha laptop ekledim Rog serisi kaliteli diyorlar ama diğer üçünden iyi midir) 1759756335 En ucuz hepsi burada da buldum internet siparişinde herhangi bir sıkıntı çıkarırlar mı?
  5. L

İtopya konusunda sıkıntı nedir? Pek aşina olmadığım için bilemiyorum nereler daha güvenli olur?
  6. L

Konuya bir de Asus Rog ekledim
  7. L

Hocam peki F16 modeli hakkında ne düşünüyorsun?
  8. L

Öneri Laptop özet 2025 (Son güncelleme 24.09.2025)

Hocam İyi Günler attığım gönderiye bakma imkanın var mı çok arada kaldım.
  9. L

Bir ara amazonda cayma hakkı vardı koşulsuz gönderip iade alabiliyorsun o hala var mı türkiyede?
  10. L

Arkadaşlar yakın zamanda laptop alacağım ve aklımdaki seçenekler iyice azaldı ve bunlar arasında kaldım. Bu modellere özelliklere bakıp hangisini tercih etmeliyim ve bu modellerde kronik arıza veya sorunlar var mı? Fiyatlar daha uygun olduğu için internetten alacağım herhangi bir sorunda hakkım...
Geri