Arama sonuçları: *

1. kgg2002

6-7 Bin Arası Alınabilecek En Mantıklı Ekran Kartı

ama fırsat varsa nvdia öncelik olsun dlss teknolojisinden dolayı fsr görüntüyü çok bozuyor
  2. kgg2002

AOC monitör ghosting sorunumu var ? anlamadım

Bilen yokmu arkadaş lar eğer çözebilirsek monitoru değiştirmiycem çünkü çok güzel ama cozemessek degistircem
  3. kgg2002

Onuda denedim gözle anlaşılmıyor yok gibi duruyor ama telefonla videoyu durdurunca bariz kayma gözüküyor, birde ağır ufo testini ağır çekim modda 720p 240fpsde çeksem daha sağlıklı olur mu telefonun düz kamerası yerine çünkü monitör 165hz, bu arada attığım linkteki spiderman oyununudaki...
  4. kgg2002

6-7 Bin Arası Alınabilecek En Mantıklı Ekran Kartı

ikinci el bakmanı öneririm, Rtx 3060, rx 6600xt bu ikisi arasında tercih edebilirsiniz.
  5. kgg2002

sorun bulanıklık değil attığım videoyu izleyin 30.saniyeden sonra mausu en ufak hareket ettirince karakterin kafasına bakın böyle hayelet gibi griilik geliyor bozuyor görüntüyü çok kötü
  6. kgg2002

Yeni aldığım 2. el AOC 27" VA panel curved monitörde oyunlarda mouse hareket edince görüntü bulanıklaşıyor – Ghosting mi? Başka bir şey mi? Selamlar, Yeni bir AOC 27 inç curved VA panel monitör aldım (ikinci el, model tam olarak ne bilmiyorum ama VA panel ve 165Hz destekli). Görüntü kalitesi...
Geri