Arama sonuçları: *

1. R

Yardım speakeri nereye takicam

ana kart asus rog strix b550a gaming modeli ana kartda speaker yazan yer yok nereye takayim
  2. R

Yardım Kac Volt psu almaliyim

Pc Birleşelerimi tektek alıyorum indirim kovalıyorum ama psu kaç volt olsun onu bilmiyorum. ana kart--ASUS ROG Strix B550-A Gaming video kart--ASUS GeForce RTX 3050 Dual OC işlemci--Ryzen 7 5800x ram--PNY 16GB XLR8 Gaming EPIC-X RGB 4200 MHz (2x8) ekstra 2 ram m2 sdd ve hard disk takıcam video...
  3. R

Yardım Kaç volt psu almalıyım

Pc Birleşelerimi tektek alıyorum indirim kovalıyorum ama psu kaç volt olsun onu bilmiyorum. ana kart--ASUS ROG Strix B550-A Gaming video kart--ASUS GeForce RTX 3050 Dual OC işlemci--Ryzen 7 5800x ram--PNY 16GB XLR8 Gaming EPIC-X RGB 4200 MHz (2x8) ekstra 2 ram m2 sdd ve hard disk takıcam video...
  4. R

Valorant Directx 11 Güncellemesi Sorunu ?

benim ekran kartı nvidia gt220 eskiden valorant oynuya biliyordum ama güncelleme geldikden sonra hayır onun bi yolu varmı yoksa hiç bir türlü açılmıyıcak mı ?
  5. R

Yardım işlemci alıcam eski model yardım

ben valorant oynamak için araştırıyodum ama vaz geçicem galiba biraz zor uğraşması sen ne önerirsin usta 1620551607 az param var biriktirdim işlemci ekran kartı alıcam para değilde model bulamıyorum en iyisi elimdekini satıp yenisini almak
  6. R

Ben Azerbaycanda yaşıyorum o yüzden bulmak bi tık zor
  7. R

araştırıcam bilgiler için teşekkürler herkese 1620550186 o işlemciden kalmamış araştırdım başka öneriniz varmı modlama olayı pek içime sinmedi o yüzden soruyorum
  8. R

direk modsuz ala bileceğim en iyi işlemci hangisi anakartımauyumlu performans olarak bide ben Azerbaycanda yaşıyorum seçimlerde kısıtlıyım bi tık
  9. R

Selam.Ana kartım Gigabyte G4MT-S2 almak istediğim işlemce İntel Xeon E5540 sizce uyumlu mu? almak istiyorum yardım ederseniz mutlu olurum.
  10. R

Yardım i5 10400 vs ryzen 5 3600 hangisi ?

ben Azerbaycanda yaşadığım için itopya falan gibi siteler yok bu da o demekdir ki idirim olmuyor
  11. R

f/p iyi amma hiç amd kulanmadığım için tam güven hissi vermiyor yarın öbür gün değişik hatayla karşılaşırmıyım
  12. R

F le normalin farkı ne
  13. R

Oyun Ekrand Kaydı Olsun Montaj işleri Yayın Açma gibi işlerde Hangisi iyi veya sizin Bu fiyat bandında önerebileceğiniz işlemci (Ekran Kartı Olarak RTX 2060 almak istiyorum Hangiserisi iyi performans verir ve bu işlemcilerle uyumludur)
  14. R

Yardım Anakartıma Uygun Ekran Kartı Arıyorum? (Eski)

teşşekür 1595973376 Reis gt 730 ve 710 ve 630 buldum hangisi uygundur
  15. R

Bu nu destekliyicekmi benim anakart
  16. R

Benim şu an kullandığım bilgisayar Eski Hemde Baya Anakartım (Gigabyte G41MT-S2) İşlemci (İntel Core 2 DuoE8400) Ekran kartı ise (Nvidia Geforce gt 220) Bu ekran kartını değiştirmek istiyorum ne önere bilirsiniz (Bu sisteme uyugun parcayı ikinci elden bulacağımı biliyiyorum:rolleyes:) Pubg Lite...
  17. R

Yardım Öneüre Bileceğiniz Ücretsiz PC Oyunları Varmı

Bu Aralar Canım Sıkılıyor Bildiğiniz Ücretsiz İyi Oyunlar Varmı (Survival Tarzda Olursa Çok Sevinirim)
Geri