Arama sonuçları: *

1. saorishirosaki

Evi ısıtmak için ne almalıyım ?

Benim odada kalorifer bile yok uzun masa koyayım diye söktürmüştüm :D
  2. saorishirosaki

Yuksek sistemde dusuk FPS sorunu

sistemin bir parçası bozuk psu iyi akım vermiyor olabilir işlemcide elektriğinizin kirli gelmesinden kaynaklı muhtemelen bu sorundanda kaynaklanıyor olabilir örnekleri var çünkü sorunu çözeceğinizi pek zannetmiyorum bir bileşenenizde sorun var yüksek ihtimalle 1760471085 Ekran kartının...
  3. saorishirosaki

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

sadece 5070 ti eagle koydum özelleştirmeden ve en ucuz 2x16 rami seçtim bu kadar oldu fiyat iyi gibi arkadaşlar baksın istersen 5070 ti alacak insanlar varsa 60-70 bin lirayada gelebilir ama uğraşmaya değmez 1760469495 9600x le bu fiyatta ki en uygunuda bu yani 1760469550 79 bin liralık olan...
  4. saorishirosaki

🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB 34.499 TL

harbi haykırttı biraz :D
  5. saorishirosaki

Itopyadan şikayetciyim

ironisine yazdım dostum zaten
  6. saorishirosaki

5060 ti'lı sistem alınır mı

Evet uğraşmak istemiyorsan alabilirsin yaptığı sistem iyi değil fiyat olarak sponsor bulamadığından bir tık karını alıyor oradan almanı önermiyorum
  7. saorishirosaki

PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Herkes senin gibi yan yatıp totosunu büyütmüyor dostum kirasını kendisi ödeyen insanlar napsın hadi yürü şimdi
  8. saorishirosaki

Pc hocası sponsor bulamadığı için 35k yapmış ucuz gibi izlenim verebilir aynı sistemin ucuzunu 30 bine bilgili birisine toplatabiliyorsun benim gibi hemde gigabyte 5060 ti lı 1760458822 1-2 sene ne olacağı belli olmayan soğutma bloklu iğrenç olan kartla oyun mu oynamak istersiniz asusla soğutma...
  9. saorishirosaki

40k ya kampanyalı 5070 satılmıştı itopyada ben olsam 5070 beklerim arada ortalama bir işlemciyle bile yinede 30-40 fps fark oluyor minimum 60 serileri 1080p için üretilmiş kartlardır 70 ler ise 1080p de uçar 2k sınırda kalır
  10. saorishirosaki

Arctis nova 5 wireless alınır mı ?

Bluetooth mu o zaman bilmiyorum araştırmam lazım bilen arkadaş varsa bakabilirse iyi olur ben yarına bakarım buraya
  11. saorishirosaki

Arctis nova 5 wireless alınır mı ?

logitechlere bakın logitechler muazzam bu bütçelerde 2-3 kulaklık vardı yanlış hatırlamıyorsam
  12. saorishirosaki

90bine ilk sistemimi dizdim.

Aynen babayı ama alabileceğin max 5070 ti o da adam gibi dizilirse zorlarsan ki dizersen monitöre para kalmıcak ki o sistemdede gidip 5-10 bin liralık monitör yakışmaz minimum 30-35k oled monitör alıcaksın ancak adam gibi olur o sistem 1760453370 Benim monitörleri toplasan sistemin yarısına...
  13. saorishirosaki

Bu Monitörü Kullanan Var Mı?

24 inç olmasından kaynaklı merak ediyorum ve karşıma çıkmıştı bi ara sorayım dedim 24 inç küçük olmasından dolayı
  14. saorishirosaki

Bu Monitörü Kullanan Var Mı?

https://www.epey.com/monitor/aoc-q25g4sr.html https://www.sinerji.gen.tr/aoc-245-q25g4sr-03ms-300hz-hdmidisplayport-fast-ips-2k-gaming-monitor-p-55688?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel Çok garip bir monitör ve galiba piyasada iki tane monitör var böyle ve bu üretilmiş...
  15. saorishirosaki

Hangi ekran kartı daha iyidir

İkinci el ekran kartı tamamen şans ama güvenilir bir şekilde bilgiliysen karşındaki adama gereğinde gibi davranırsan sorun çıkmaz ilerdede fakat paranızı biriktirin eğer zaten sisteminiz varsa bir sistemi 7-8 sene kullanıp satmak istiyorsanız dediklerime uymanızı istiyorum evet biraz pahalı...
  16. saorishirosaki

Hp victus sorunu değişim yapmıyor

Evet thh ye gidiyorsunuz orada her türlü şeyi yazın bildiklerinizi anlatın sonra onlardan daha üst model bir şey isteyin kabul etmezlerse daha üst makamlara taşırsınız en fazla 1-2 ayınızı alır tr nin yavaş olmasından kaynaklı ve yüksek ihtimallede kazanırsınız thh de biter durum zaten
  17. saorishirosaki

Itopyadan şikayetciyim

Türkiye'de yaşıyorsun vatanınla gurur duy işte aiwjdjwndjsncksnke ben böyle bir şey yaşamadım mutluyum çok şükür
  18. saorishirosaki

2. El PNY 3080 ti alınır mı? Furmark?

Bazı oe azcık teste sokup öyle paylaşıyorlar yada başkasından alıyorlar furmark testlerini ben hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım mesela
  19. saorishirosaki

Kankam sen bir bakımını yap bilmiyorsan yaptır termal ped vs değiştir testini yap at ss bi bakalım hayvan gibi teste sok kartını ama
  20. saorishirosaki

o karta bakım yapıldığı halde o derecelere çıkıyorsa geçmiş olsun
Geri